שחקן,אני חייב לשתף אותך ברגשותיי ומחשבותיי,אינני נוהג לשאול אותך שאלות,אך הדבר לא מובן לי מזה זמן רב.שלשום פורסם כי איטליה(כלכלה גדולה) ואירלנד במשבר,בנוסף לכל השאר באירופה.בארה"ב יש מריבות וכרגע קראתי שהרפובליקנים מערימים קשיים על אובמה וייתכן מאד שארה"ב תכריז פשיטת רגל ב-2.8!!!!!..אני רוצה לרשום מאות סימני קריאה על משהו שלפני 5 שנים היה נשמע הזוי יותר ממלחמה גרעינית כלל עולמית,ואינני מגזים.היום לאחר שברננקי הודיע על התכנית המדדים הגיבו בעלייה ולי היה ברור שהם ירדו, כי זה למעשה אומר שהשתיים האחרות לא הצליחו.ואכן המדדים ירדו.קראתי גם כלכלן בארה"ב שאומר שאחרי נתוני התעסוקה בשישי המצב גרוע ביותר,או גרוע מאד,אינני זוכר את המינוח המדויק.
מה קורה פה שחקן??....האם תחזיותיך בשנתיים האחרונות מתגשמות לפתע??....האם צדקת כל הזמן וכולם טעו,ואם כן,מדוע השווקים לא יורדים בטירוף,אינני מצליח להבין זאת,כשבנק השקעות פשט רגל היה לנו את 2008,עכשיו מספר מדינות למעשה פושטות רגל (כתבת בסקירה את הבעיתיות במינוח הזה).האם משבר 2008 עומד להחוויר??
הרי אם ארה"ב למעשה פושטת רגל זה אומר שכל השווקים צריכים לקרוס,לא??....אז למה הסטייה לפחות עדיין לא עולה??.....אינני מצליח להבין זאת וחייב לשאול.
תודה