x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: תעודת סל 25

Re: תעודת סל 25

ציטוט פורסם במקור על ידי supgog
    אני לא יודע על מה אתם מתכווחים.

דמי כיס מציין כי אם קונים פוט ומחזיקים בו עד הפקיעה, ההגנה מתחילה החל מסטרייק הפוט ומגנה על 100*<סטרייק>.

רוי מסתכל על הרזולוציה היומית, כלומר כיצד ישתנה ערך התיק שלי מחר אם יש לי אופציית פוט קנויה...
    כשמדברים על גידור של התיק, אין שום משמעות למה שקורה עד הפקיעה. גידור משמעו "הגנה על התיק (במקרה של ירידות למשל)". ואת זה רוצים לעשות בעלות הכי נמוכה. אני לא מחפש להרוויח מירידות. לכן, אין שום סיבה לקנות שני פוטים, אם אפשר לקנות אחד.

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי supgog
    אני לא יודע על מה אתם מתכווחים.

דמי כיס מציין כי אם קונים פוט ומחזיקים בו עד הפקיעה, ההגנה מתחילה החל מסטרייק הפוט ומגנה על 100*<סטרייק>.

רוי מסתכל על הרזולוציה היומית, כלומר כיצד ישתנה ערך התיק שלי מחר אם יש לי אופציית פוט קנויה...
    כשמדברים על גידור של התיק, אין שום משמעות למה שקורה עד הפקיעה. גידור משמעו "הגנה על התיק (במקרה של ירידות למשל)". ואת זה רוצים לעשות בעלות הכי נמוכה. אני לא מחפש להרוויח מירידות. לכן, אין שום סיבה לקנות שני פוטים, אם אפשר לקנות אחד.
    ברור שיש משמעות למה שקורה עד הפקיעה..

לדוגמא, נניח כי אני מאוד חושש ממאורע מסויים (משט/גיוס אגח של ספרד/הצבעה על הרמת תקרת החוב וכו') שעשוי לקרות ב20 לחודש. אני יכול לקנות פוט כהגנה על התיק ולאחר שהעניין נגמר למכור אותו.

לא כולם מגדרים את התיק בפוטים באופן קבוע, אתה יכול להתגונן בפני אירועים מתוזמנים.

אגב, מה הקשר שני פוטים מול אחד?

בדוגמא שלך, אם רוצים לצאת באמצע החודש, אז לכאורה האופציה לא עלתה מספיק (בגלל הדלתא), אבל מצד שני גם לא הפסדנו את מלןא הפרמייה. ולכן זה מתאזן. תשחק עם המספרים ותראה.
    בכל אופן זה כלל שנובע מההגדרה של האופציות. על מנת לגדר 100 פעמים מדד, צריך אופציה אחת.

אם רוצים לגדר תיק בזול, אז מוכרים אופציית קול מתאימה, ואז מקריבים רווח עתידי מעל מדד מסויים כדי לקבל מימון.
    ככל שמוכרים אופציית קול יותר נמוכה, ככה מקבלים יותר מימון, אבל מקריבים יותר רווח עתידי.
    אבל מה שלא יהיה, מספיק אופציית פוט אחת.

(לפי החישוב של רוי, צריך שתיים. עצם העובדה שהתיק יכול להרוויח מירידות, כבר מראה שזה היה יותר מגידור. גידור לא אמור להביא רווחים. אמור להביא הגנה בלבד.)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות