x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: VXX

VXX

שחקן שלום,
    לפני כשנה המלצת על רכישת מדד זה ה'מתאים לכל תיק' ואשר אמור להגן על התיק שלי מתנודתיות השוק. מאז הוא ירד ב-47% ואינני מזהה מקצוענים הממליצים עליו כמדד שצפוי לחזור ולעלות.
    האם עלי לברוח כל עוד חצי מכספי איתי או שמא לדעתך הוא עוד צפוי להיות שווה ויש להתעזר בסבלנות?
    בתודה מראש.

Re: VXX

תעשה חיפוש על VXX בפורום הזה, תראה שהפניתי ללינק שמדבר על התעודה הזאת.
    לא ברור לי למה היא עדיין בתיק. אני ברחתי מזמן

תראה הVIX כעת בשפל שנתי.
    לא מומלץ לברוח עכשיו..
    תמתין למשברון הבא באירופה..
    ימצאו כבר סיבה..
    ואז תוכל לשקול למכור חלק.

זהו, אני נשברתי, זה אולי קצת רגשי אבל טירוף עליות השערים בארה"ב מתחיל להצטייר לי כמו תפוח אדמה לוהט שזה אתה נמסרת המסירה האחרונה לקונים האחרונים.
    זה אתה הצטיידתי ב vxx בהמתנה לתיקון וכהגנה נוספת לתיק
    לא ממליץ, רק מספר מה שעשיתי

לודוויג שלום.
    תעודה VXX הינה בעלת שחיקה גבוהה מאוד עקב קונטנגו.
    עוד בתחילת השנה דנו בעניין VXX ואז אמרנו שתעודה זו יכולה לרדת הרבה מאוד אפילו מהרמות הנמוכות שבהן היא הייתה עוד בינואר 2011. אכן זה מה שהתרחש. כמובן, הדגשתי כי יכול להתרחש תהליך קצר הפוך אך עד כמה זה יתקן את הנזק? ואכן ראינו...
    בהתייחס להערה שכיום התעודה נמצאת בשפל שנתי – אז היא כנראה כמעט תמיד נמצאת במינימום שנתי חדש.
    אם יש לך מזל מיוחד לרכוש VXX בדיוק לפני עליה חריפה וקיצונית של התנודתיות בשוק – אז תוכל להרוויח מזה (זה אומר לקנות ממש לקראת הארוע, אחרת הלך הכסף - קונטנגו אכל אותו!)
    בקיצור, לדעתי צריך להיות זהיר עם זה. אבל אם מסתכלים על כל התיק (שהוא ללא ספק די מוצלח) הנזק שנגרם/יגרם מאחזקת התעודה לא ישנה את התוצאה הטובה של התיק (אני מתייחס לתיק מניות שבאתר).
    לקנות או למכור - זו החלטה אישית לחלוטין.
    בהצלחה!
    יגאל.

גם אני מחזיק בתעודה
    עלמנת להקטין את הנזק אני מגדיל אחזקה כשיש שפל חדש ומממש בעליה של כ 10%
    אכן הקונטנגו אוכל את הניר בטווח ארוך כך שגם מפולת בשוק לא תחזיר כנראה את כל ההפסדים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות