x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: תוכנית החילוץ היוונית???

תוכנית החילוץ היוונית???

שלום שחקן,

הייתי שמח לשמוע דעתך בנושא.

אותי די הפתיעה מחיקת הירידות בעקבות השמועה של ההסדר לתוכנית החילוץ האירופית ליוון.
    מדוע התוכנית (שגם עליה יש חילוקי דעות) חשובה יותר מההודעה ברננקי הורדת תחזית הצמיחה.
    על אי המשך הדפסת הכסף, ושבעצם המרצע יוצא מן השק?

ואולי מה שייתן את הכיוון לשבוע הבא יהיו תוצאות של הזמנת מוצרי בר קיימא והתוצר המקומי הגולמי. שיתפרסמו היום ב-15:30?

תודה

Re: תוכנית החילוץ היוונית???

לא שחקן

הציבור המוסדיים הקרנות לא יודע מי שיהיה מי שיהיה לא רוצים לחשוב אפילו שיש מצב לירידות או אפילו לתיקון ונאחזים בכל קרש הצלה אפילו שזה יהיה קש על מנת לתת סיבה למסיבה (לעלות) ולכן כל מה שיכול לתת סיבה לעליות קונים את זה אפילו שיהיה שטות העובדה שמוכיחה את זה היא המקרה שאתה מדבר כידוע הידיעה עלתה לראשונה בטוויטר עוד לפני שרויטרס CNBC או בלומברג ידעו מזה (רויטרס הוציאו רק 7 דקות מאוחר יותר את ההודעה וCNBC אמר שהוא לא יודע מזה ובלומברג אימת את זה רק 27 דקות מאוחר יותר) אבל החבר'ה כבר היו באטרף (מי רואה אדום בכלל) אז תבין לבד אם הציבור מוסדיים קרנות לא יודע מי האחראי על זה פעלו על פי טוויטר....

ועל זה נאמר ראיתי שה אובד בקש

דעתי בלבד
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

Re: תוכנית החילוץ היוונית???

אבי סיכם זאת בצורה נהדרת, וכל שנותר לי להוסיף הוא שמדובר על תסמין ריבית האפס. ברננקי ושות' הכניסו
    את השמקיעים לטירוף מערכות וכל אימת שיוצא כסף מהשוק הוא רק מחפש סיבה לחזור בשל חוסר אלטרנטיבה.
    החסכון האמריקני מצוי כמעט ברמת שיא, מה שאומר הרבה מזומנים בריבית ריאלית שלילית, ולכן כשמחפשים
    מספיק סיבה בסוף גם מוצאים משהו, בין אם זה אמיתי או לאו.
    ברור שלא יחזיק מיים, וסיפור יוון טרם נגמר אך בינתיים שילוב ריבית אפסית + אפשרות לעוד הדפסת כספים יכולה
    לתמוך בשווקים ברמות הנוכחיות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות