היי,
תודה רבה לכם על ההתייחסות העיניינית.
קודם כל, לפני שאני מתייחס לדבריכם, רציתי לציין שהיום בבוקר העפתי מבט על הפוזיציות הפתוחות. כשראיתי את פעולות השחקנים ביום האחרון עיביתי בשלב ראשון את הרגל התחתונה (שיפוץ מס' 4 - http://s-maof.com/Forum/viewtopic.ph...13501&start=20).
סביר להניח שאבצע עוד שיפוץ בקרוב מאוד שתכליתו הגדלת הטווח העליון + הגבהת איזור הרווח ב 1220-1230 (הרי איזור הפקיעה שהאופטימלי של השחקנים גם עלה עם המדד אחרי אתמול).
עכשיו נתייחס לדבריכם -
היה חשוב לי לראות שהשחקניםאיני מבין את פשר הזהירות או אולי החשש הכל כך גדול,
האם עדין לדעתך יש לשמור על גבול כל כך נמוך של 1150?
האם לא היה אפשר להיות מעט יותר אגרסיבי בתיקון עד נאמר 1180?באמת זזים מעלה. במידה והייתי רואה בזמן אמת את תנועה שלהם, סביר להניח שהייתי מבצע פעולות יותר אגרסיביות.
בגדול הגישה שלי היא לנסות להגיע לטווח רווח רחב סמוך לפקיעה. ברגע שבאמת יש עוד המון זמן לפקיעה, אני לא מרגיע שיש טעם להילחץ.
צעד חכם. אני לא שולל צעדים כאלו כלל, במיוחד כשיש זמן רב לפקיעה! (אע"פ שאני בהגדרה מחכה לסמוך לפקיעה, ומעדיף לבצע כמה שפחות קניות).קניתי C1280 עודף , עלה לי בזמנו 160 ש"ח, היום שווה כ-760.
נראה לי שכדאי לנו לחשוב על העודפים שלעתים הם זולים מאוד,
יכולים להוות הגנה נהדרת, ואינם צורכים בטחונות.
האסט' לא מאוזנת - נראה לי פספוס...
בגדול התיקון הזה בהחלט יילקח בחשבון. עם זאת, אני מעדיף קצת לחכות להתבהרות התמונה אחרי תנועה חדה שכזו.
אין לי בעיה שעל הגרף אני כרגע ברווח נמוך יחסית לפקיעה או שאוטוטו מפסיד...
מה שהרבה יותר חשוב לי הוא לא להיות יומיים שלושה לפני הפקיעה סמוך לגבול העליון של האסטרטגיה עם כמות גבוהה של כתיבות. במצב כזה הנזק יכול להיות קשה במיוחד ולא ניתן לתיקון. בינתיים אני מתרכז בהרחבת הטווח העליון + הזזת איזור הרווח האופטימלי מעלה.