x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שחקן תוכל לתת הערכה מחודשת לפקיעה בסקירה אמרת 1190

שחקן תוכל לתת הערכה מחודשת לפקיעה בסקירה אמרת 1190

זה מאוד חשוב אם תוכל לכתוב קצת יותר בשבוע פקיעה כי זה מאוד חשוב לקוראים שלך ...אם תוכל לכתוב בשבוע פקיעה פעמיים ביום לגבי השינוי שחל בהערכות שלך מה השתנה מבחינת השחקנים זה מאוד יעזור !!!

היום אנחנו רואים שמתקרבים ל1218 וההערכה האחרונה שלך בסקירה היתה פקיעה אופטימלית 1190 1195 האם ההערכה נשארה בעינה ? כי כל סטרייק פה חשוב בטח בשבוע פקיעה אני אשמח אם תוכל לענות לפני סיום היום הזה
    מודה לך מראש

Re: שחקן תוכל לתת הערכה מחודשת לפקיעה בסקירה אמרת 1190

נראה לי השחקנים נלחמים כמו אריות כדי לא לתת למדד לעלות.
    בטח שופכים מיליונים.
    מקווה מאוד שלא יהיה סקויז

אני מצטרף לבקשה, מפני שאם בתחילת שבוע יוצאת הערכה לפקיעה אופטימאלית ואיפה שהוא בהמשך העניינים משתנים,
    זה יכל לעזור לחברים שמחכים בקיליון עיינים לעידכונים, כי מה שקרה השבוע זה הערכה ביום א'
    לפקיעה ב 1195 ומאז שקט, עידכון קטן באמצע השובע יכל למנוע הפסדים נכבדים לאנשים שהולכים עד הסוף עם הערכה של שחקן.
    תודה!
    תמיר

פקיעה אןפטימלית של שחקן + או - 5% בכל צד ואתה לא מפסיד . יכולנו להרחיק השבוע לכל צד בעלויות קטנות ושקט נפשי רב . כך עשיתי ורגוע לי.

פקיעה מוצלחת ל כ ו ל ם .

חברים יקרים.
    שחקן אינו נביא.
    פקיעה אופטימאלית משמעותה מדד בו הרווח גבוה/מקסימאלי לשחקני המעו"ף.
    אין זה אומר שזה באמת מה שיקרה וזו גם לא "הערכת שחקן לפקיעה". זו רק משאלת לב שלו.

כל הבקשה שלי ואני מתאר לעצמי של הרבה אחרים שבשבוע פקיעה אם שחקן יוכל פעם עד פעמיים ביום להכנס לכתוב שלש שורות מה מצב השחקנים ואיזה גבולות פקיעה ואיזה מדד פקיעה נכון לרגע של הכתיבה הם רוצים כי כרגע נוצר מצב שהוא כתב בסקירה פקיעה אופטימלית 1190 ותראו לאן הגענו תוך יממה אחת ל1218 ועכשיו בוקר הפקיעה 1225

לא חייב סקירות שלמות רק שתי שורות בלבד וזה יתן לנו באמת את הערך המוסף האדיר שיש לאתר הזה מה שלא נותנים באתר האחר

אם שחקן יוכל לעשות זאת זה יהיה גדול מצידו

תדוה מראש

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות