לאחרונה יש פירסומים בהרבה בתי השקעות (ביניהם מיגדל) לגבי אפליקציית מסחר באייפון.
האם מישהו התנסה בכך? שווה?
לאחרונה יש פירסומים בהרבה בתי השקעות (ביניהם מיגדל) לגבי אפליקציית מסחר באייפון.
האם מישהו התנסה בכך? שווה?
ב IBI השיקו עכשיו מערכת מסחר חדשה...
ויש שם אפשרות לאפליקציה דרך אייפון.
אין לי אייפון אז לא ניסיתי, אבל בלאפטופ שלי התוכנה החדשה לא ממש נכנסת למסך וזה מעצבן...
אז אני במקומך הייתי מחכה איזה חודש שלא כדי לא להיות שפן נסיונות עד שהם יסדרו את כל הבאגים.
בגלל זה אני גם מחכה עם רכישת האייפון![]()
אני סוחר דרך מיטב טרייד דרך האיפון גם
זה קצת מסורבל כי לוקח זמן לפתוח כל אופציה ואופציה
אבל כן עוזר הרבה בחלקחים של יום שאני לא בבית או ליד מחשב
לדעתי אם יש לך אפשרות להסתובב עם לפטוף אז זה עדיף
האייפון לדעתי פתרון טוב לעקוב אחרי אסטרטגיות ו אחרי גם מנייות
יש את זה גם למגדל.
לא יודע אם נוח לסחור אסטרטגיות דרך זה, אבל אם אין לחץ זה פתרון סביר.
עד כמה שהבנתי, מדובר במערכת מסחר על בסיס אורדרנט 2 שהיא דיי מהירה על המחשב.פורסם במקור על ידי אלכס123
כמה זמן לוקח לפתוח כל אופציה? האם מדובר בכמה שניות? כמה זמן בערך לוקח לבצע כל פעולה (קניה/מכירה) עד למעבר לפעולה הבאה?
איך התצוגה של כל האופציות נכנסת למסך כ"כ קטן? או שהתצוגה היא אחרת?
האם זה מתאים לדעתך לניהול של אסטרטגיות פשוטות שלא דורשות הרבה פעולות? הבעיה היא שבמשך היום הגישה שלי למחשב היא מאוד מוגבלת...
תודה מראש על התשובות!
כן מהערכת מבוססת על אור' 2, קיים עיכוב של שניות, עלייך לפתוח כל אופצייה בחלון חדש ולנהל אותה, לסגור, וחוזר חלילה.פורסם במקור על ידי dfrog
ניהול אסטרטגיות לא הייתי ממליץ, עדיף לפטופ זמין לידך.
תנסה אותה, 10 ש"ח לחודש.
למה לשלם 10 שקלים? למה לשלם שקל אחד?
שלא ישתמע שאני משווק את מגדל, אבל שם, מנסיוני, לא משלמים כלום.
בוקר טוב לשחקן המעוף ולכל חברי ההשקעות תודה על כל הסקירות מתי אם בכלל יתקיים כנס משקעים השנה
אני סוחר דרך מגדל ושם גם כן זה עולה 10 ש"ח. הייתי משלם ומנסה בכיף רק שבינתיים אין לי אייפון.
אני שוקל לקחת לי אחד![]()
העלות במגדל היא 10 שקלים לחודשפורסם במקור על ידי me2
כאשר שלושה חודשים ראשונים חינם.
אני מחזיק את זה רק בתור רשת בטחון - יותר מזה, ממש לא כדאי.