אותי לא כל כך, הבחור כאן אומנם לא העפרון הכי מחודד בקלמר, אבל זה לא אומר שלא צריך להציע לו דרך חשיבה קצת אחרת או לפחות להגן על התיק שלו באופן מסויים.
אז סוחר מעוף 99, קודם כל התגובות שלך לא ראויות לפורום ציבורי, אני לא כותב כאן יותר מדי, אבל דיי בהסתכלות סביב בשביל לראות שלא זה הסגנון שנדרש מהמשתמשים באתר הזה. לא שאלה של אליטסטיות אלא מינימום כבוד הדדי, אני לא נכנס לשיח אנשים (גם אם אני מוזמן) ומתחיל לצרוח בקולי קולות את משנתי, ואני מאוד מקווה שגם אתה לא נוהג כך בחייך הפרטיים.
באשר להרגשתך, היא לא רחוקה מהמציאות, אתה לא היחיד שמרגיש ככה, אבל, כשכולם בבונקרים אין מלחמות ולכן גם אם יהיו ירידות הן יבואו או לאחר עליות שירדימו את המשקיעים, או לאט ובזהירות. לא מרחץ דמים ולא שואה גרעינית.
גם אם אתה בוחר לנקוט עמדה ולקחת כיוון, זה אמיץ וראוי מצד אחד, אבל טיפשי ופזיז מצד שני. יש דרכים לפעול באופ' בצורה כזאת שתבטיח לך רווחים במידה ואתה צודק, ולא תגזור לך את הבריאות במידה ואתה טועה.
אתה ילד גדול (לא יודע למה אני מניח את זה, אבל אני נוטה לחשוב שלא נותנים לילדים לסחור באופ'), אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אבל אם אתה בוחר להמר לך, אז סע לוגאס, יש שם אלכוהול חופשי.