x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: אפריקה ישראל

אפריקה ישראל

שלום שחקן מעוף,אני מתעניין במנייה וקראתי לאחרונה מספר הודעות חיוביות,כגון פתיחת רכה בקניון מוסקו סיטי ב10 למרץ וגידול משמעותי ברווחים(234%) בחברת הבת [BstockB='611012'] אפריקה מגורים.[/BstockB] .מה שמפריע לי הוא הקפאון בנדלן הרוסי,האם עליית הריבית הראשונה ברוסיה אחרי שנתיים מהווה אינדיקציה חיובית למצב שם? והאם יש פה פונטציאל של מחיר נוח לקנייה ,בתודה מראש..

Re: אפריקה ישראל

ממש אין שינוי במצב המניה. זה שנפתח הקניו (באיחור) היה צפוי ועד כה יש רק עיכוב בתזרים המזומנים. אפריקה חיה על
    זמן שאול ובונה על כך שהמצב במזרח אירופה ישתפר ומהר. מכיוון שאיני רואה זאת קורה בקרוב אין סיבה להשקיע במניה והיא
    מתנהלת עפי המלצה זו או אחרת. קיימת עדיפות להשקעה במניות נדלן שעיקר הכנסתן מקומי והן אף מסתמכות על תזרים יציב
    כדוגמת מניית עזריאלי.

לקחתי לצומת ליבי,מסתכל על הדוחות במאיה של [BstockB='611012'] אפריקה נכסים,[/BstockB] אפריקה תעשיות ,חברות שעובדות יפה...ועל פונטציאל של 81 מליון רווח רק מהקניון.. שנתי...נקווה לטוב...בכל מקרה תודה וחג שמח

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    אפריקה חיה על זמן שאול ובונה על כך שהמצב במזרח אירופה ישתפר ומהר. מכיוון שאיני רואה זאת קורה בקרוב ...
    אני חושב שלבייב גם לא בונה על שיפור מהיר, נראה לי הוא בן אדם יותר מעשי וילך בדרך בדוקה - תספורת ו/או דחיה/פריסה של אג"חים.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

rema1
    אורח

"ממש אין שינוי במצב המניה" סליחה לפי בדיקה שלי אכן יש שינוי כלפי מעלה. אם נבדוק נגלה שמניית אפריקה ישראל אכן טיפסה ומטפסת לה.
    אנשים צימצמו הפסדים ויש משקיעים חדשים. לבייב יפתח את הקניון.....ואם יצטרך יכניס ידו לכיסו.
    ההסטוריה לא חוזרת - קרי- haircut או בעברית "תספורת".....
    לגב' ורדה אלשיך יותר כאן לא תהיה עבודה..........

לבייב איש פרקטי ובנוסף אוהב את ה- showoff הוא חייב להצליח
    צר לי אני חולקת על שחקן מעוף - סליחה ימים יגידו.

פורים שמח
    תודה

לדעתי את צודקת,וכמו שכתבתי אני מסתכל חברות הבת של אפריקה, ומתרכז רק במאיה על מנת לראות דוחות,הדוח של דניה שיצא מראה על שיפור אסטרונומי,כל החברות בת (נכסים,תעשיות,מגורים)מרוויח ות,ויפה..ונראה..לדעת מה יקרה אף אחד לא יכול,אבל אין ספק שיש צדק מסויים בדברו של שחקן מעוף,מצד אחד המצב ברוסיה קשה מצד שני עליית הריבית ברוסיה מתוך שיקולים אינפלציונים אומרת הרבה על הרגלי הצריכה שם,וזוהי לדעתי שביב אור קטן אחרי קיפאון כלכלי קשה,מאוד מעריך את דעתו של שחקן
    ג.נ מחזיק כמות
    כמובן שלא המלצה ,רק דעה אישית

שימו לרגע את הפוזיציה בצד.
    כשאני מציין כי דבר לא השתנה: הכנסות פחות התחייבויות = מינוס. כל מלה מעבר לכך היא נטו ספקולציה, וזה בסדר, אך יש להבין
    כי מצב החברה לא השתנה. זה שמידי פעם בית השקעות מסויים (בעל פוזיציה) מכניס בה חיים או שכתבה חיובית מעוררת משקיעים
    שאין להם אלטרנטיבה ונדחפים ע"י פישר לשוק - לגיטימי לחלוטין. יחד עם זאת, אני לא רואה התאוששות אמיתית קרובה.
    בינתיים רמה אפריקה כבר הספיקה לתקן מטה אך אין זה רלוונטי. בין אם תיחתך ב 20% או תטפס 20% נוספים - זוהי נטו ספקולציה.
    בנוגע לצמצום הפסדים - המניה היתה 570. ההפסד צומצם מ -96% ל - 95%. מנחם זה בטח לא.
    ואולי אני מסתכן אבל אציין זאת - ההיסטוריה במקרה של אפריקה תחזור. הלקחים לא הופקו, החברה אינה יציבה ותספורות עוד תהיינה.

בנוגע לזה שחלקת עלי - איני נביא ובהחלט יתכן ואני טועה. אני מעודד תמיד להשמיע דעות נוספות, ואולי בעתיד נקרא הודעה זו במשקפיים
    ורודים יותר, וזה גם איחולי לכל המחזיקים במניה.

שחקן, אתה לא לוקח בחשבון את שווי חברות הבת של אפריקה, שם נמצא הכסף והן אלו שקשה להעריך אותן.

שחקן - האם יש איזה שער שבו תוכל להמליץ להגדיל אחזקות - או שאנחנו הולכים לדישדוש ארוך ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות