x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: שאלות בקשר למניות ששחקן ממליץ/המליץ

שאלות בקשר למניות ששחקן ממליץ/המליץ

שלום שחקן!
    מקווה ששלומך טוב, רציתי לשאול אותך מספר שאלות בקשר למניות שאתה ממליץ/המלצת:
    1. מניית גילת - אמרת כבר לא פעם שהמניה איכותית והציבור פשוט מעניש אותה שלא בצדק. האם אתה חושב שזה משהו שיכול להמשיך עוד זמן רב? סה"כ זו חברה מצויינת עם מוצר מצויין ודוחות טובים.
    2. איתוראן - המנייה כידוע נותנת דיבידנד שמן, אבל מאז שהיא נתנה דיבידנד היא פשוט נחתכה מ-59 שקל ל-52. האם אתה רואה תיקון כבר בזמן הקרוב או שהיא תמשיך לדשדש?
    3. תפוז - אמרת שבגלל שהציבור רוצה לקנות יותר מניות גז/נפט מניות כמוה נדחקו לפינה. האם אתה רואה שהמצב הזה ימשך עוד זמן רב או שהיא יהיה שינוי במגמה?
    4. צים שיווק - אמרת בצ'ט האחרון שהחברה היא טובה אבל ההנהלה לא יודעת בדיוק מה היא עושה. למה הכוונה? אתה חושב שזו היתה טעות מבחינתה להיכנס ליתר? ואפרופו חברת דיסקאונט, מה אתה חושב על ההנפקה של ויקטורי? האם התופעה של צים תחזור על עצמה?
    5. ואחרונה חביבה, פרוטליקס - באותו צ'ט אחרון אמרת שהמניה כרגע מנמנמת אבל ביולי היא תתחיל להתעורר. השאלה שלי היא האם זה אומר שהיא שווה כניסה ביולי? כי אם היא תעלה לשער של 40 שקל אנחנו מדברים על תשובה של כמעט 90 אחוז!!!!!
    אני יודע שאורך השאלות כאורך הסקירה השבועית שלך אבל מאוד חשוב לי לדעת את דעתך בבמניות האלה.
    תודה והמשך יום נעים,

Re: שאלות בקשר למניות ששחקן ממליץ/המליץ

1. גילת - כן זה יכול להימשך עוד זמן רב. צריך רצף כתבות חיוביות שיחזירו תא המניה לתודעה ועד שזה לא יקרה
    לא יעזרו גם דוחות חיוביים.
    2. איתוראן - עליות קלות ולא קפיצה חזקה ל 59. בכל זאת הסנטימנט בשוק שלילי למדי והיא אינה מנית שורה ראשונה.
    3. תפוז - ממתינים לעיסקה מפתיעה. עד שזה לא יקרה היא תוסיף לדשדש.
    4. צים שיווק - דומה המצב לאדם שזכה פתאום בלוטו. ראשיה מתנהלים בלי הבנה של הסביבה התחרותית סביבם ומתבשמים
    מההצלחה והאקזיט (סוג של) שביצעו. בשוק הקמעונאיות התחרות גבוהה במיוחד (קיימת התיחסות בסקירה האחרונה) ונדמה
    לי שהם לא מוכנים לכך.
    5. פרוטליקס - יולי כי לקראת ספטמבר יעלה שוב עניין אישור ה FDA. הייתי ממתין שהמניה תתייצב מעל 25 ואז נכנס לא לפני.

Re: שאלות בקשר למניות ששחקן ממליץ/המליץ

תודה רבה!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות