x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: בטחונות- הבלבול, הבהרות, ומסקנות.

בטחונות- הבלבול, הבהרות, ומסקנות.

הטענה: זה נכון שאם מעלים לאתר ZeroSum הוא אומר (ודי בצדק) שהבטחונות על אסט' יוני הראשונה הם 3800 ₪. ולא 1000 ₪ כפי שכותב שחקן.
    http://www.zerosum.co.il/Users/2901/Pos ... Show/13374
    הסבר:
    חישוב בטחונות של שחקן:
    חישוב הביטחונות של שחקן הוא בהתאם לסיכון שלוקחים להפסד. דהיינו לא יכולנו להפסיד יותר מ-1000 ₪ בכל אחד מהצדדים, אם כך לא צריך יותר מ-1000 ₪ בטחונות.
    חישוב בטחונות של ZeroSum הבנקים וחלק לא מבוטל מחדרי המסחר
    חישוב הביטחונות הוא לפי כמה עולה לי לקנות את האסט' חזרה במצב של הפסד מקסימאלי(מבלי להתחשב בכמה קבלתי כאשר רכשתי אותה- ובעצם הכנסתי תקבול מהמכירות)
    למשל באסט' הנוכחית:
    היה לנו תקבול של בערך 3000 ₪ וקניית האסט' חזרה בהפסד מקסימאלי ב-4000 ₪. זה שקבלנו 3000 ₪ במכירות לא מוסיף לנו לביטחונות. ע"כ מבקשים מאתנו בטחונות של 4000 ₪.
    נקודת הכשל והפתרון:
    הכשל: אין עדכון אוטומאטי של מסגרת הביטחונות לפי המזומן שיש בתיק, אלא נקבעת מסגרת מראש, שאינה משתנה אלא אם כן אתה מגיש בקשה לשינוי. כך שלא משנה אם הכנסת יותר מזומן.
    לדוגמה: קבלתי צ'ק מהדודה של 50K הכנסתי לבנק, הביטחונות לא השתנו אלא נשארו לפי האישור הקודם למסגרת.
    הפתרון : בקש עדכון אוטומאטי מחדר המסחר שלך. או לפחות בסוף כל יום, או לפחות פעם בשבוע. לא כל בית מסחר יאפשר , זה תלוי כמה אתה חשוב להם, ואני מניח במגבלות כאלו או אחרות שיספרו לך שאי אפשר, אבל כן אפשר, מניסיון.
    • יוצא ששחקן צודק אבל רק למי שיש לו הסדר.

מסקנות:
    א. חייב להתקשר היום לחדר המסחר ולבקש שינוי.
    ב. לבקש מאתר הבית שלנו "שחקן מעוף" לדאוג לעניין באופן ציבורי עם טרייד 1 או בתי מסחר אחרים, יחד יש לנו כוח גדול.
    ג. לא לייצר אסטר' שלוקחות בחשבון את התקבולים כתוספת בטחונות. או לייצר ולדעת את המציאות.
    בהצלחה לכל החברים במסחר יוני

אורח

Re: בטחונות- הבלבול, הבהרות, ומסקנות.

דוד,

לבעיות שאתה מעלה פה יש פתרון אחד - תבקש הגדלה של מסגרת הבטחונות.
    אם יש לך תיק נניח של 100K שח מזומן, ניתן לבקש מסגרת בטחונות גדולה יותר (נניח 120K, לא יודע עד כמה טרייד1 יהיו קשוחים איתך).

בסופו של דבר, בלי קשר למסגרת, טרייד1 לא יתנו לך לבצע פעולה אם אתה חורג מהאשראי שיש לך בפועל באותו רגע (שיכול להיות נמוך כאמור ממסגרת הבטחונות.

אחת לחצי שנה לדעתי אתה אמור לאשרר את מסגרת הבטחונות שלך (שיכולה לרדת או לעלות ביחס למצב התיק), אך בכל מקרה תמיד רצוי שהיא תהא גבוה מהאשראי בעת החתימה.

כעת אם תבצע אסט' בה אתה מקבל תקבול אזי הוא יחשב לבטחונות.

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    הטענה: זה נכון שאם מעלים לאתר ZeroSum הוא אומר (ודי בצדק) שהבטחונות על אסט' יוני הראשונה הם 3800 ₪. ולא 1000 ₪ כפי שכותב שחקן.
    http://www.zerosum.co.il/Users/2901/Pos ... Show/13374
    הסבר:
    חישוב בטחונות של שחקן:
    חישוב הביטחונות של שחקן הוא בהתאם לסיכון שלוקחים להפסד. דהיינו לא יכולנו להפסיד יותר מ-1000 ₪ בכל אחד מהצדדים, אם כך לא צריך יותר מ-1000 ₪ בטחונות.
    חישוב בטחונות של ZeroSum הבנקים וחלק לא מבוטל מחדרי המסחר
    חישוב הביטחונות הוא לפי כמה עולה לי לקנות את האסט' חזרה במצב של הפסד מקסימאלי(מבלי להתחשב בכמה קבלתי כאשר רכשתי אותה- ובעצם הכנסתי תקבול מהמכירות)
    למשל באסט' הנוכחית:
    היה לנו תקבול של בערך 3000 ₪ וקניית האסט' חזרה בהפסד מקסימאלי ב-4000 ₪. זה שקבלנו 3000 ₪ במכירות לא מוסיף לנו לביטחונות. ע"כ מבקשים מאתנו בטחונות של 4000 ₪.
    נקודת הכשל והפתרון:
    הכשל: אין עדכון אוטומאטי של מסגרת הביטחונות לפי המזומן שיש בתיק, אלא נקבעת מסגרת מראש, שאינה משתנה אלא אם כן אתה מגיש בקשה לשינוי. כך שלא משנה אם הכנסת יותר מזומן.
    לדוגמה: קבלתי צ'ק מהדודה של 50K הכנסתי לבנק, הביטחונות לא השתנו אלא נשארו לפי האישור הקודם למסגרת.
    הפתרון : בקש עדכון אוטומאטי מחדר המסחר שלך. או לפחות בסוף כל יום, או לפחות פעם בשבוע. לא כל בית מסחר יאפשר , זה תלוי כמה אתה חשוב להם, ואני מניח במגבלות כאלו או אחרות שיספרו לך שאי אפשר, אבל כן אפשר, מניסיון.
    • יוצא ששחקן צודק אבל רק למי שיש לו הסדר.

מסקנות:
    א. חייב להתקשר היום לחדר המסחר ולבקש שינוי.
    ב. לבקש מאתר הבית שלנו "שחקן מעוף" לדאוג לעניין באופן ציבורי עם טרייד 1 או בתי מסחר אחרים, יחד יש לנו כוח גדול.
    ג. לא לייצר אסטר' שלוקחות בחשבון את התקבולים כתוספת בטחונות. או לייצר ולדעת את המציאות.
    בהצלחה לכל החברים במסחר יוני

4000 שח זה 3000 שח תקבול + 1 אשח הפסד

ציטוט פורסם במקור על ידי yurka10
    4000 שח זה 3000 שח תקבול + 1 אשח הפסד
    נכון זה מה שנכתב.

זו בהחלט אפשרות.
    אך ההסדר צריך להיות עם הבנק (איגוד או הבינלאומי), ולא עם טרייד 1

לי יש הסדר עם בנק איגוד שבאופן קבוע כל יום ראשון המסגרת מתעדכנת,
    ואם אי צריך דחוף יותר יש איש קשר שלי בבנק שמעדכן לי את במקום, גם ישירות לתוכנה של טרייד 1

אני לא בטוח שכל אחד יכול לקבל כל הסדר, עם תיק של 50K או 100K לא בטוח שיהיו גמישים, אך בהחלט כדאי לנסות.

[quote="supgog"]דוד,

לבעיות שאתה מעלה פה יש פתרון אחד - תבקש הגדלה של מסגרת הבטחונות.
    אם יש לך תיק נניח של 100K שח מזומן, ניתן לבקש מסגרת בטחונות גדולה יותר (נניח 120K, לא יודע עד כמה טרייד1 יהיו קשוחים איתך).

בסופו של דבר, בלי קשר למסגרת, טרייד1 לא יתנו לך לבצע פעולה אם אתה חורג מהאשראי שיש לך בפועל באותו רגע (שיכול להיות נמוך כאמור ממסגרת הבטחונות.

אחת לחצי שנה לדעתי אתה אמור לאשרר את מסגרת הבטחונות שלך (שיכולה לרדת או לעלות ביחס למצב התיק), אך בכל מקרה תמיד רצוי שהיא תהא גבוה מהאשראי בעת החתימה.

כעת אם תבצע אסט' בה אתה מקבל תקבול אזי הוא יחשב לבטחונות.

[

אני סוחר דרך בית השקעות.
    יש לי תיק קטן מאוד, על גבול המינימום והוא מורכב מאופציות בלבד.
    מסגרת הבטחונות שלי שווה בדיוק לכמות המזומן שיש לי בחשבון,
    פחות מס (אם יש) שצריך לשלם בסוף החודש.
    אם קיבלתי תקבול מאסטרטגיה, אז הבטחונות גדלים ולהפף.
    לא ביקשתי את זה במיוחד וזה עובד מהיום הראשון שהתחלתי להתעסק באופציות.
    אולי בגלל זה קשה לי להבין הגיון איך זה יכול להיות אחרת, כי :
    1. אם המסגרת גדלה כתוצא מתקבול, אז בית השקעות יכול להרוויח יותר, כי אוכל לעשות יותר דברים
    2. אם התיק קטן מכל סיבה שהיא, אז גם מסגרת הבטחונות קטנה, ובית השקעות בטוח מהפסד
    3. ואם בכל זאת, במקום שזה יהיה אוטומטי, היתי צריך כל פעם להתקשר לבית השקעות ולעדכן מסגרת הבטחונות,
    היתי מעדיף במקום זה להתקשר לחברה, או לחסוך את הכסף של השיחות ולקנות פיצה .

למרות זאת, יש גם דבר מעצבן - הרבה פעמים אני מגלה למחרת שהבטחונות קטנו פתעום,
    כי למרות שמנכים את המס רק בסוף החודש, אבל הוא לא יכול לשמש בטחונות כבר מחר ...
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

איזה בית השקעות , אם מותר לדעת?

ציטוט פורסם במקור על ידי Uri1180
    אני סוחר דרך בית השקעות.
    יש לי תיק קטן מאוד, על גבול המינימום והוא מורכב מאופציות בלבד.
    מסגרת הבטחונות שלי שווה בדיוק לכמות המזומן שיש לי בחשבון,
    פחות מס (אם יש) שצריך לשלם בסוף החודש.
    אם קיבלתי תקבול מאסטרטגיה, אז הבטחונות גדלים ולהפף.
    לא ביקשתי את זה במיוחד וזה עובד מהיום הראשון שהתחלתי להתעסק באופציות.
    אולי בגלל זה קשה לי להבין הגיון איך זה יכול להיות אחרת, כי :
    1. אם המסגרת גדלה כתוצא מתקבול, אז בית השקעות יכול להרוויח יותר, כי אוכל לעשות יותר דברים
    2. אם התיק קטן מכל סיבה שהיא, אז גם מסגרת הבטחונות קטנה, ובית השקעות בטוח מהפסד
    3. ואם בכל זאת, במקום שזה יהיה אוטומטי, היתי צריך כל פעם להתקשר לבית השקעות ולעדכן מסגרת הבטחונות,
    היתי מעדיף במקום זה להתקשר לחברה, או לחסוך את הכסף של השיחות ולקנות פיצה .

למרות זאת, יש גם דבר מעצבן - הרבה פעמים אני מגלה למחרת שהבטחונות קטנו פתעום,
    כי למרות שמנכים את המס רק בסוף החודש, אבל הוא לא יכול לשמש בטחונות כבר מחר ...

כלל פיננסים. אני לא יודע אם זה ככה גם בבתי השקעות אחרים.
    מערכת אורדרנט שלהם מאוד איטית.
    מצב עדכני - 11%.

ציטוט פורסם במקור על ידי Uri1180
    כלל פיננסים. אני לא יודע אם זה ככה גם בבתי השקעות אחרים.
    מערכת אורדרנט שלהם מאוד איטית.

תודה

במקרה היום דיברתי עם תמיכה טכנית ונודע לי שהם עוברים למערכת מסחר חדשה ואת האורדרנט יסגרו בקרוב.
    מצב עדכני - 11%.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות