פורסם במקור על ידי
דמי כיס

פורסם במקור על ידי
avi11
................
תשובה . אני מעריך כי אלו השחקנים שמעדיפים פקיעה באזור מסויים כאשר קיבלו כביכול גיבוי מחול. שוק כל כך תנודתי שבוע לפני פקיעה זה רק שחקנים גדולים ולא ציבור או שחקנים קטנים כמונו.שברור שאנו לא מזיזים מדד בכספנו הדל.
יש להבין כי השחקנים משחקים פוקר עם קלפים פתוחים כמן כן הם יכולים להעצים ירידות או עליות ולנצלן לאחר מכן על ידי קניית או מכירת אופציות מתאימות.
אנחנו משחקים בלק גק עם קלפים סגורים ומהמרים על כיוון או טווח ומקווים שלא ייפרץ.
עזוב. תהיה ראלי. כמויות הכסף הנדרשות על מנת להקפיץ את השוק ב 2% הן אדירות. צריך להזרים ביקושים רציניים מאד. המחזור הכללי בת"א 25 היה 1.5 מילארד שקל. צריך מאות מיליוני שקלים על מנת להתחיל מומנטום שיקפיץ את המדד ב 2%.
דמי כיס צודק.
אם חושבים שזה סידור ידיים אז הסידור הזה הוא מאוד יקר.
בנוסף ראה מחזורים יומיים קודם אחד מיליארד בת"א 25.
ברצועה 1180-1200 הגיעו קונים.
את כל הירידה מי 1345 עד 1200 עשינו על מחזור קטן מאוד.
שלא תטעה אני משוכנע ששחקנים מלבים מגמה, מאיטים מגמה, באופציות זה כל מה שאתה צריך. אבל אין להם יכולת ללכת נגד שוק.
אבי, אתה צודק שאנו
פועלים
בעניים קשורות במהלך יום מסחר. אתה לא יודע מה הקרנות יעשו, ימכרו/יקנו סחורה, אתה לא יודע מה מפת הפוזיציות אומרת במהלך המסחר, אתה לא יודע מה קונה/מוכר גדול עומד לעשות ומתי,רק למחרת אתה יכול להבין מה קרה ומכאן מה הכיוון הרצוי.
אבי לכן הפעולות שלך צריכות להגזר מהדיליי של 24 שעות שיש לך. ולכן צרכים לבנות אסטרטגיה שתוכל "לסבול" באופן "רגיל" תיקונים פחותים יותר. ועל כן צריך לתכנן פעולות על פי שער מדד, רצוי על בסיס סגירה ולא תוך יומי. אם התיקון הוא בתוך יומי הוא צריך להיות מינורי/מינימאלי רק כדי לתת מענה זמני.
זה אגב יתרונה הגדול ביותר של השוקת הרחוקה היא לא מושפעת מרעשי רקע תוך יומיים יש לך הרבה זמן להגיב. המגן הכי גדול שלך זה המרחק. כמה שיותר רחוק כך יותר בטוח.
אני אישית לא אוהב אותה עקב כמויות האופציות הרבות הנדרשת לתפעולה. אני אישית מעדיף לעבוד עם מעט בטחונות באיזור הכסף. ואם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.