שלום אלון היקרמה שלומך?
לי אין שום שאלה בקשר למטיס קפיטל אני בזמנו כאשר המלצת כדרכי אני בודקת והיטב.
החברה עצמה אין לה שווי היא קיקיונית et punto- אני מזמן יכולתי לרכוש אותה....וכאשר ראיתי זאת הבנתי הכל.

ברצוני להפנות תשומת ליבך לגלובס:

"הצרות של מוני הראל: מטיס קפיטל בצניחה והפועל ת"א אבודהזה לא היה החודש של מוני הראל: מהערות "עסק חי" לחברות בשליטתו, דרך אובדן השליטה בהפועל ת"א לאלי טביב וכלה בבעיות בחיים האישיים ■ "אפשר לצאת מהבוץ הזה", הוא אומר לבעלי האג"ח של החברות בקשיים ■ האם לאיש שבנה אימפריה מנעליים נגמר המזל?"איך אומרים בשפה האנגלית it never rains but pours

האיש, קרי הבעלים, הולך להפוך לדלפון אבל .......האג"ח אין מה להמליץ עליה ואתה כן המלצת עליה אלון היקר וחבל כי
ישנם אנשים שמה אתה אומר יעשו כי הם לא בודקים ולא מבינים .....תמיד קח זאת בחשבון......
אתה כבר מזמן הפסקת להתייחס לאג"ח כאג"ח אלא כמניה ולא היא......אבל אתה קצת יותר מבין בנושא ממני
- אני מודה - ו.......היו זמנים שעשית 200% !!!! ואני קצת קצת הרבה פחות אז שאפו עליך אבל לעולם אל תשכח
שאתה כבר סמכא בנשוא, בבואך ביום א' להרצות ולהמליץ לאנשים באתר, נקוט משנה זהירות.
הביקורת שלי הינה ביקורת בונה. לי לעולם לא גרמת, גורם ותגרום רחמנא ליצלן, להפסדים.....אני בודקת וכן מבינה
בנושא מה לעשות?
שבוע טוב מלא רווחים