x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מה דעתך על: לונג גולדמן סאקס - שורט ת.ס סקטור פיננסי (XLF)

מה דעתך על: לונג גולדמן סאקס - שורט ת.ס סקטור פיננסי (XLF)

שלום שחקן,

בעקבות הנפילות החדות במניית גולדמן סאקס (GS), רציתי לשמוע מה דעתך על טרייד המורכב מרכישת X מניות (לונג) גולדמן סאקס ומכירת פי 10 מניות (שורט) של תעודת סל העוקבת אחר הסקטור הפיננסי (סימול: XLF). אני מציין מכירת פי 10 מניות מכיוון שהמחיר של תעודת הסל הזו הוא בקירוב חלקי 10 ממחיר מניית גולדמן. מה שחשוב הוא שההשקעה הכספית תהיה פחות או יותר זהה בשניהם.

ההגיון הוא שבמידה וגולדמן עולים, אז יש להם הרבה מה לעלות, ונרוויח הרבה יותר מהנזק שתגרום העלייה במחיר תעודת הסל. יתכן אפילו שהתעודה לא תעלה כי אולי בנקים אחרים ירדו באותו זמן.
    במידה וגולדמן יורדים, גם תעודת הסל תרד ותקזז חלק ניכר מההפסד בטרייד (אולי אפילו יהיה break-even).
    התרחיש הגרוע הוא שגולדמן מתרסק בעוד המצב של שאר הבנקים תקין - אני חושב שזה תרחיש עם סבירות נמוכה.

אשמח לשמוע את מחשבותיך בנדון, ואם אתה חושב שזה רעיון טוב, גם אשמח לשמוע מה טווח הזמן שהיית מקצה לטרייד כזה.

תודה.

Re: מה דעתך על: לונג גולדמן סאקס - שורט ת.ס סקטור פיננסי (XLF)

אפשרות מצוינת - כפי שציינת, לא יתכן מצב בו גולדמן יצלול ויתר הסקטור לא יפגע.
    יתרה מכך, גולדמן הוא בנק שהממשל הוכיח לא פעם כי המועדף עליו, ולכן יותר מסביר
    שבמקרה קיצון הממשל יחלץ להצלת הבנק, דבר המשרת את הפוזיציה שלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    אפשרות מצוינת - כפי שציינת, לא יתכן מצב בו גולדמן יצלול ויתר הסקטור לא יפגע.
    יתרה מכך, גולדמן הוא בנק שהממשל הוכיח לא פעם כי המועדף עליו, ולכן יותר מסביר
    שבמקרה קיצון הממשל יחלץ להצלת הבנק, דבר המשרת את הפוזיציה שלך.
    רק הערה אחת שחקן: הממשל מחלץ את הבנקים ולא את בעלי המניות.
    במשבר האחרון הוכח חד- משמעית שזה ממש לא אותו הדבר. חוץ מזה, אני לא רואה בשלב זה התממשות של תרחיש קיצון, לפחות לא בטווח הקצר והבינוני. התרחישים הבעייתיים יותר הם בנושא החוב הריבוני והגרעוניות התופחים שם.

תודה רבה על התשובה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות