x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שלום לצוות! !

שלום לצוות! !

שמי מאור ואני מחפש מקום שמרני ועם זאת בעל תשואה יפה לסכום כסף שאינני רוצה לסחור איתו.
    כעת, מעבר לאפשרויות של מק"מ ואג"חים למיניהן תהיתי איך ניתן להשקיע בשווקים בעלי ריביות גבוהות היינו ברזיל ואוסטרליה וכו..
    ולזכות בתשואות הגבוהות במינימום סיכון (תיאורטית)- השאלה היא מה הכלי שאפשר לבצע זאת והאם
    באמת השקעה שכזו מגלמת תשואה גבוהה יותר ממק"מ מקומי או אג"ח קונצרני מכובד או שמא זו אליה וקוץ בה?
    (הודעה ראשונה בפורום- מקווה ששאלה כזו לא עלתה לפני)
    תודה!!

Re: שלום לצוות! !

הי מאור.
    אינני שחקן, אך אני עונה קצת שלא תרגיש "באויר"...
    שחקן עונה בסוף על שאלותיו הרבות, פשוט לפעמים לוקח לו זמן (יכול לקחת ימים) - אז סבלנות.

אתה יכול לעיין בינתיים בתיק המניות באתר, נמצא בתפריט העליון, בו שחקן מנהל תיק שהוא חושב שהניירות שם נמצאים בדיסקאונט נאה.
    אתה יכול גם לשאול בפורום של המניות והמדדים את ניסן ביו, והוא יתן לך תשובות מהבחינה הטכנית של הדברים (ניתוח טכני),
    או לקרוא בפורום האג"חים שמנהל אלון,
    וחוצמזה יש פה המון אנשים "תותחים" שנותנים טיפ לגבי ניירות שונים ומשונים.

ספציפית לגבי אוסטרליה - אם אינני טועה (וסביר להניח שאני לא), שחקן אכן אוהב את השוק שם, וניתן להשקיע באוסטרליה דרך תעודת סל למשל...

מקווה שעזרתי קצת...
    בהצלחה,
    ניב.

Re: שלום לצוות! !

שלום מאור וברוך הבא.
    לא ניתן להשקיע בשווקים המתוארים ולהרויח מהסיבה הפשוטה שהרווח מתקזז עם המרת המטבע. הרווח שיוותר
    לך בסופו של דבר הוא 1%-1.2% שנתי, סכום הרלוונטי רק לשמקיעים הסוחרים במיליארדים (מה שמכונה בישראל
    זרים). לאותם משקיעים שווה לקחת הלוואה על מיליארדים בדולר ולהשקיע לדוגמא בשקל ולגזור את ההפרש.
    כן אפשרית השקעה באג"ח ארה"ב (ובכלל השקעות דולריות הן מאוד נוחות) אבל אין בה אטרקטיביות לעומת השקעה
    באגח מדינה מקומי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות