יש לי שאלה בקשר לשרשור כולו: שמו: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנות.פורסם במקור על ידי דמי כיס
מאי - הבנתי למה
כנ"ל גם דיונים ופרשנויות.
שוקת זה כבר טיפה מטעה כאשר חופשי פותחים צד אחד עם או בלי בטחונות.
אבל אני כותב את התגובה הזו בגלל המלה "רחבה" האם פוטים 3.8% מהכסף נחשבים שוקת רחבה? שבועיים לפקיעה! אחרי ספטמבר כמה אחוז נשבעת שאתה לא נכנס לשבוע פקיעה?
נובאמת, אני לא צריך את התשובה אבל יש בזה משהו קצת לא בסדר להטעות את ציבור הקוראים של האתר, ולגרום להם לחשוב שיש כאן חברה שמשוקת רחבההה מרווחים בסיכון די נמוך 3-5% לחודש. כאשר כמעט מכל טעם שאני יכל לחשוב עליו, זה תאור טיפה מטעה. מה גם שחדשים באתר או בשרשור יכלים להגיע לשרשור שלי ולגלות לזעזוע לשהם שיש פריאירים (אני) שמסתפקים (מפחדנות וטיפשות) באחוז אחד פלוס מינוס פירורים וזה מוציא לי שם רע (למעשה זו הסיבה שאני כותב, לשמור על שמי הטוב).
לכן אני מציע את השם הבא בשביל השרשור של יוני:
[center:2l7yir24]אסטרטגית מגל כפול,
מתחיל רחוק נגמר קרוב,
בד"כ מספקת תשואה חודשית מאידוף-ית ולעיתים נדירות כורתת את ראש המבצע.
יוני - דיונים ופרשנויות.[/center:2l7yir24]
הרעיון של המגל בא לי גם בגלל חג הקציר הקרוב וגם בגלל שהאסטרטגיה פשוט קוצרת את האופציות הרחוקות, המגל הכפול מסמל את הפוטים והקולים.
אני חושש שהשם שהצעתי טיפה ארוך, אשמח לקבל רעיונות לקיצור.
שלכם,
א.