x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: שאלה לשחקן -מה יקרה ביום ראשון (בהתעלם לרגע מהעולם)

Re: שאלה לשחקן -מה יקרה ביום ראשון (בהתעלם לרגע מהעולם)

לדעתי המדד היציג יותאם לגלום ולא להפך. אח"כ צריך להכניס בשיקלול את כל שאר הדברים שהוזכרו למעלה, כולל הנתונים של ג'קי.
    מה שקרה בחמישי, להערכתי, שהיה איזה גוף שזרק סחורה בנעילה והיא לא אוזנה ע"י ביקושים, כי החליטו באותה מאית שנייה לסגור את המסחר.
    אותו גוף קיבל צינור אבל כל השאר יתוקן מעלה ביום א'. צריך להתייחס לזה כמו לסגירה ב-1328 ומנקודה זאת להתחיל את החישובים הלאה.

ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל2
    לדעתי המדד היציג יותאם לגלום ולא להפך. אח"כ צריך להכניס בשיקלול את כל שאר הדברים שהוזכרו למעלה, כולל הנתונים של ג'קי.
    מה שקרה בחמישי, להערכתי, שהיה איזה גוף שזרק סחורה בנעילה והיא לא אוזנה ע"י ביקושים, כי החליטו באותה מאית שנייה לסגור את המסחר.
    אותו גוף קיבל צינור אבל כל השאר יתוקן מעלה ביום א'. צריך להתייחס לזה כמו לסגירה ב-1328 ומנקודה זאת להתחיל את החישובים הלאה.

זו גם נקודת המוצא שלי...

נראה אם שחקן יספיק / יסכים להתייחס.

לפי המצב ביום שבת בצהרים, שמדינת ישראל על סף מלחמה בדרום והרבה טילים נורו לכיוון ערים מרכזיות, באר שבע, קרית גת, אשדוד ואשקלון, נראה לי כרגע שהגלום יתקדם לכיוון מדד המעוף. בנוסף, הארביטראז' לאחר סיום המסחר בארה"ב הוא שלילי 0.25
    ואולי אתבדה
    שבת שלום לכולם
    דוד

בעקבות ההסלמה בדרום והסגירה בוול סטריט ביום שישי,נראה שהגלום יתאים את עצמו אט אט למדד הנוכחי. וחוץ מזה יש לי הרגשה שהשבוע מדד המעוף יגרד את ה-1300 .

ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל2
    במצב רגיל אולי היו הביקושים מאזנים,גם לא בטוח ,למה להם ?הרי הם קנו ממנו בנמוך
    אבל מחר אותו גוף יצחק כל הדרך אל הבנק

אני לא בטוח שאפשר להתייחס רק למה שקורה הבקר.
    אין חוזים, הכוחות בשוק צריכים לסדר ידים,
    יתכן שנראה מחר ירידות.
    לא בטוח, רק מה שאי אפשר לבחון על פי יום א' בבקר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות