ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
ציטוט פורסם במקור על ידי loona
איציק,

ראשית כל תודה על הניתוח.

אתה מסתמך על מפת הפוזיציות בביזפוטל אבל הנתונים מהבורסה שונים לגמרי.
לדוגמא על פי הבורסה בסטרייק 1280 אתמול:
פוטים- נפתחו 155 פוזיציות חדשות בלבד. כן כן לעומת 6657 בביזפוטל.
קולים - נסגרו 1104 פוזיציות חדשות.

מה דעתך על זה? בדקת את נכונות הנתונים?
הנתונים מביזפורטל מבחינתי הם ראיה לכאורה לאמיתות תוכנם (הלימודים לבחינות הלשכה מנפחים לי את המוח..........), לא בדקתי.
איציק שלום

ראשית תודה על ההתמדה בהבאת הניתוחים שלך

ולעצם הענין צר לי לאכזב אותך שעל פי ידיעתי צוות אתר שחקן מעוף עשה מחקר מקיף בנושא הזה והממצאים שעלו הן שאמיתות הנתונים מביזפורטל בעיני הם בספק גדול (בלשון המעטה) לנכונותם ולאמיתות תוכנם אם ברצונך בנתונים נכונים לדעתי אין להשיג באף מקום חוץ מבאתר הבורסה כמובן ואתר נוסף בלבד בכל הרשת

http://s-maof.com/Forum/forumgraph.php

סלח לי על הדרמטיות אבל האמת מבחינתי חייבת להיאמר
אגב, הדרך בה מוצגים הנתונים פה באתר עשויה לבלבל (לפחות בלבלה אותי). הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות ומחזורי המסחר מוצגים כאילו הם מתייחסים לאותו יום. לעומת זאת באתר הבורסה מצוין בהערת שוליים כי הנתונים לגבי הפוזיציות הפתוחות מתייחסים לתחילת יום המסחר. לגבי מחזורי המסחר אין הערה כזו, והנתונים מוצגים כמתייחסים לגבי סוף יום המסחר. כך, לדוגמא, הנתונים לגבי C1290 פה באתר מוצגים כאילו ב- 21.3 מחזור המסחר היה 45643 מספר הפוזיציות הפתוחות 20850 והשינוי היומי 94. לעומת זאת על-פי נתוני הבורסה המחזור היומי ב- C1290 אכן היה 45643 אבל מספר הפוזיציות הפתוחות בסוף היום היה 20704 והשינוי היומי 146-
20850 פוזיציות ב 1290C היו פתוחות בסוף יום המסחר של 17.3 והשינוי היומי של 94 מתייחס כנראה לשינוי בין ה- 16.3 ל- 17.3.
כך לפחות אני מבין את הערת השוליים באתר הבורסה.