כפי שכתבתי במקור, מכיר המכירה גבוה מהמחיר שהיה היום בממוצע בשוק (רק בפתיחה היה מחיר סביר במחזור קטן).

חשוב להדגיש כי מכירה (כפי שנכתב במקור) אינה צריכה להעשות בכל מחיר (ותודה למי שמייחס לי כוח השפעה על השוק).

מי שמכר היום במחירי הפסד פעל בצורה לא רציונלית - הרי הסיכון בנייר לגבי התשלום ירד (שכן הוא נלקח בשורת התשלום העתידי), אז כן צריך לרדת אך כרגע ירד מתחת לנקודת השיוויון מה שאומר כי שווה פחות ממה שהיה שווה בחמישי (למכור במחיר נוכחי שקול להפסד - קטן, אך עדיין הפסד) כאשר הנייר לא יותר מסוכן כעת ממה שהיה בחמישי.

בימים הקרובים יהיה תנודתי וסביר להניח כי למטה, אבל אני מחזיק עדיין.

הירידות של היום אינן מוצדקות כלל (לפחות בסדר גודל) ונעשות במחזור נמוך ביחס למחזורים בימים שלפני המועד הקובע.

מי שמוכר במחיר הנמוך מ- 60 לא פועל בהגיון, לקח סיכון של אי תשלום ומוכר במחיר נמוך יותר - אז היה מוכר לתוך העליות של חמישי...

כרגע נראה כי יש לחץ של מוכרים כאשר רובם עומדים על 60 או 59.9-59.8 ולכן הם רוצים לצאת בכל מחיר - גם ללא רווח, אך ברגע שאלו ימכרו הנייר יעלה.

אני התכוונתי למכור ב- 68.5 והרף ירד ל-65-66 (בגלל הרצון לממש ) אבל כרגע לא מתחת לזה, לפחות כל עוד לא יוצאת הודעה חדשה מהחברה (וזהו הסיכון שלוקחים להמשך הדרך!).

שכן במחיר נוכחי האגרת משקפת מחיר טוב יותר על סיכון נמוך יותר מהמ שהיה אך לפני ימים אחדים - ללא שינוי מהותי (אם כבר להפך).

מי שלא מבין את הדברים - אין לו מה לחפש בהשקעות מסוג זה ועדיף כי ישאר בהשקעות הסולדיות יותר.

אך בהחלט (אם לומר את הדברים עם היד על הלב) - הירידות היום (במיוחד לאור כך שהיה יום חיובי) לא היו צפויות. כן מי שרצה לממש היה יכול לעשות זאת ברווח קטן או בהפסד קטן (תלוי באיזה חלק של היום) - אך ברור לכל שבשביל זה לא נכנסנו להשקעה מסוג זה.

כמובן שאני המשיך לעקוב ולדווח על השתלשלות העניינים בנייר...