x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 25

נושא: נפתחו

Re: נפתחו

חברים,

חבל על הזמן שלכם. הדיון הזה היה מילה במילה בעבר. גם אז ניסה לפתוח, לגרות את התיאבון - אחכ כשביקשו פרטים, תיקונים בזמן אמת ולא בעבר - התחילו טיזים ושמיזים....
    כל כמה זמן יש טיזרים כאן. מה שיתפוס יתפוס.
    מנהלים יקרים נרדמתם בשמירה?

אדי יקר,
    אני בעדך. רק יש דרך ראויה והגונה לעשות את הדברים. אם אתה חפץ בפירסום, תסדיר את זה. אם אתה רוצה לשתף - בטוח יש לנו מה ללמוד.
    אם אתה רוצה להתפאר - נציע לשחקן לפתוח לשונית חדשה בסרגל כלים (כי יש עוד כאלה כאן) - לשונית השויצים...
    הכל אפשרי - רק פתוח
    יום נפלא
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי Astrateg
    9 אוכפים קלנדריים.
    4 חוזים קנויים + COVERED CALL + הגנות
    2 חוזים כתובים + COVERED PUT + הגנות

חודש מוצלח לכולם.
    בוקר טוב,

ראשית, לדעתי אין צורך להתלהם.

שנית, נכון הדבר שהוא מגלה טפח ומכסה טפחיים.

שלישית , לא חייבים לקרוא/להתייחס.

רבעית, ננסה לפרשן:

החשיבות הגדולה זה האיתוי בו נעשו הפעולות.

אוכפים קלנדריים: כתיבת פוט/קול על הכסף חודש מרץ, קניה פוט קול על הכסף חודש אפריל. אם זה נעשה בשיא הסטיה עד כה= 19 הרווח נאה נכון להיום ( אגב, זה נכון לכל כתיבה שני צדדים בכל טווח- רחוק/קרוב, בכסף מחוץ לכסף).

4 חוזים קנויים + COVERED CALL + הגנות: הכוונה כתיבה פוט על הכסף רכישת קול על הכסף, מכירת קול מחוץ לכסף, רכישת פוט מחוץ לכסף. אם נעשה בשפל 1270 , אז כמובן , הרווח נאה (כאשר הודעה נכתבה מדד=1290).

2 חוזים כתובים + COVERED PUT + הגנות: הכוונה כתיבה קול על הכסף רכישת פוט על הכסף, מכירת פוט מחוץ לכסף , רכישת קול מחוץ לכסף. אם נעשה כעת במדד 1290, אז מתכונן לירידו.

בהצלחה.

במילים פשוטות הבנאדם קנה מרווחים עולים ויורדים (בכמויות שונות) והוסיף פרפרים על הכסף.
    כמו שנאמר כאן ע"י אחרים, הכל תלוי במיקום, בזמן ובמחיר.
    דרך אגב אומרים "מרווח קלנדרי" ולא "אוכף קלנדרי". לצערי אני תמיד מוצא פרפר לחודש הנוכחי שהוא אטרקטיבי יותר ממרווח קלנדרי. לרוב זה בגלל הספרד (סחירות נמוכה בחודש הרחוק).

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
    סביון.

ובכן אני אגיב על השטויות שלכם !!!

SUN99
    תודה על ההסברים, הם מצויינים ומדוייקים.

לכל השאר, קיבלתם מידע מסויים, תפתחו google ותחפשו(לא עולה כסף), תמצאו ותלמדו!!! (אתם רוצים חינם, זה מה יש)
    אלו שכתבו פה שטויות כאלו ואחרות(אני מתכוון לדמי כיס וחבורתו), אתכם אני לא אלמד גם אם תשלמו הון עתק(אתם לא ראויים), אתם כבר יודעים הכל.(אני בכלל מלמד?)
    דבר נוסף, הקורסים של יוסי אלוף מצויינים כדאי ללמוד למי שעוד לא למד(ויש כאלו פה לפי מה שאני רואה).
    אם הייתי רוצה פרסום באתר, יש לי את הטלפון של מנהלי האתר והייתי עימם בקשר ואם אני אהיה מעוניין בפרסום אני אפרסם דרכם ולא כאן.
    איפה הזכרתי פה שאני מלמד?(אני מלמד בכלל?)
    אני לא מתגרה באף אחד, אני מעורר את התאבון שלכם(ללמידה והצלחה), אבל מסתבר שעוררתי רק את תאבון החמדנות והקנאה.
    כן היו לי רווחים נאים חודש שעבר והחודש הזה אני חושב שיהיה הרבה יותר (תאכלו את הלב).

וכמו שנכתב אתם לא חייבים לקרוא מה שאני כותב(אבל אתם כן, למה?)

דבר חשוב נוסף : המידע שאתם רוצים חינם עולה הרבה מאוד כסף.
    את השוק מניעים הפחד והחמדנות !!!

אדי,

הרבה שטויות כתבת כאן.
    חמדנות וקנאה? איפה ראית את זה? שרק תצליח ותרוויח.

כל מה שאומרים לך, שאם אתה מחליט להעלות משהו, תעשה את זה עד הסוף.
    אתה חושב שאם אתה כותב "אוכף קלנדרי + הגנות" אז מישהו יכול לדעת מה אתה מציע?
    גם לאחר ההסבר האדיב של SUN99, אי אפשר לדעת למשל באיזה מרחק ההגנות, מה התנאים לכתיבה כזו, לאיזו סטיית תקן זה מתאים, ועוד 1000 שאלות.
    ככה לא מעוררים שום רצון ללמוד. ככה מעצבנים אנשים.

כל המשתתפים הפעילים כאן, כותבים בהתנדבות, כולל שחקן (מה שלא מפריע לאנשים ללכת לקורסים שלו).
    כולנו מנסים לשתף במקסימום אחד את השני. לענות על שאלות. להתלבט. לעזור למתחילים ועוד.

אתה חושב שהמידע שווה כסף? סבבה.
    אף אחד לא הכריח אותך לכתוב כאן שום דבר.
    אף אחד לא ביקש ממך שום דבר בחינם.
    רק תפסיק לבלבל לנו את המוח עם המברקים שלך.

קבל טיפ: אתה רוצה למשוך אנשים? תנסה פעם לתת עם כל הלב. מי שנותן, מקבל בחזרה.

מבחינתי, הנושא סגור. אם הבנת, הרווחת. ואם לא, גם לא תבין.

אדי
    אני גם חושב שמאוד קשה (וזה בלשון עדינה, האמת בלתי אפשרי) ללמוד משהו אמיתי מהסברים שלך. באתר הזה (ואני מאוד שמח שזה כך) התפתחה תרבות מסויימת של דיונים מבחינת שיתוף המידע. כל אחד יכול (ויבורך לו על זה) לשתף את הידע ונסיון שלו אבל זה צריך להיעשות בצורה פתוחה לגמרי ללא קלפים שמוחזקים קרוב לחזה.
    ולא, לדמי כיס (אני מקווה שהוא יסלח לי על זה שאני מדבר בשמו) אין שום חבורה.

אדי, אני חושב שאתה צודק לחלוטין.
    דמי כיס ואחרים, אני לא מבין איך אתם מצפים מאדם שהשקיע שנים בללמוד נושא מסוים, לבוא ולחלוק את כל הידע שלו אתכם בחינם. על מומחיות צריך לשלם.
    אני במקצועי מומחה לתכנות במעבדי תקשורת מסויימים ואני מקבל הרבה כסף על הידע שלי, שנרכש בשנים של עבודה קשה ולימודים רבים. בשום מקום לא מצפים ממני לשתף את הידע בחינם.
    ותפסיקו לכתוב ששחקן כותב פה בהתנדבות - כמות הפרסום שהוא קיבל מה-"התנדבות" (גלובס, דה-מרקר, 30 הצעירים המבטיחים של ישראל ועוד ועוד) תפרנס אותו עוד הרבה שנים בעתיד.

גילוי נאות: אין לי שום קשר לאדי, לא דיברתי איתו מעולם ואינני מכיר אותו מלבד מה שהוא כותב כאן.

ציטוט פורסם במקור על ידי gabbayo
    אדי, אני חושב שאתה צודק לחלוטין.
    דמי כיס ואחרים, אני לא מבין איך אתם מצפים מאדם שהשקיע שנים בללמוד נושא מסוים, לבוא ולחלוק את כל הידע שלו אתכם בחינם. על מומחיות צריך לשלם.
    אני במקצועי מומחה לתכנות במעבדי תקשורת מסויימים ואני מקבל הרבה כסף על הידע שלי, שנרכש בשנים של עבודה קשה ולימודים רבים. בשום מקום לא מצפים ממני לשתף את הידע בחינם.
    ותפסיקו לכתוב ששחקן כותב פה בהתנדבות - כמות הפרסום שהוא קיבל מה-"התנדבות" (גלובס, דה-מרקר, 30 הצעירים המבטיחים של ישראל ועוד ועוד) תפרנס אותו עוד הרבה שנים בעתיד.

גילוי נאות: אין לי שום קשר לאדי, לא דיברתי איתו מעולם ואינני מכיר אותו מלבד מה שהוא כותב כאן.
    יש לך בעיה בהבנת הנקרא. תקרא שוב.

ואם שחקן מקבל יחסי ציבור או פרסום כתוצאה מהפעילות שלו, הרי שצריך רק לפרגן לו. והוא לא שונה בזה מכל אחד אחר בעולם שעושה דברים בהתנדבות.

ציטוט פורסם במקור על ידי Astrateg
    חודש שעבר פתחתי 8 יחידות של אוכף קלנדרי + הגנות
    כל פוזיציה הניבה רווח בין 3800 ל 4500 ש"ח לפני מס ואחרי עמלות.
    (דרוש לדעת ניהול אסטרטגיות עבור פוזיציות אלו)

חודש מוצלח לכולנו.
    אדי תעשה כמוני תן מכל הלב אסטרטגיה,ואל תתן הסברים איך לשפץ.
    מי שרוצה הסברים שישלם.
    תגיד להם את זה בפירוש{הסברים עולים כסף, זה המקצוע שלי}.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

בהמשך למה שמשה אמר,

לדעתי תשיג תוצאות טובות יותר אם תציג אסטרטגיה אחת או שנים בחודש בשלמות - כולל תיקונים והכל.

למעשה זה מה ששחקן עושה, ונראה שזה מצליח לו לא רע.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות