ערב טוב,פורסם במקור על ידי ptreus
תודה על המחמאות. אנו רק בתחילת הדרך, זה עוד יכול להסתיים בהפסד, אין ביטוח במעוף.
כללי:
1. אין כללי ברזל, יש דרכי פעולה, כללי אצבע לדעתי.
2. יש להגדיר מראש מסגרת בטחונות ליחידה, גם אם מנצלים רק חלק ממנה במהלך החודש.
3. בטרם כתיבת האופציה הראשונה, צריך להגיע עם תוכנית מגובשת מה עושים במצבי שוק שונים ולדבוק בתוכנית.
4. הנחת המוצא שלי שאני לא יודע אם המדד יעלה או ירד, לכן אני רוצה לגזור את הטאטא=זמן ואת הסטיה = וגא.
אסטרטגיה נוכחית:
אם תעבור על ההודעות בשירשור זה תראה את השיקולים המדוייקים שהובילו לכל מהלך.
העקרונות:
כאשר אנו בתחילת חודש, ויש סטיה גבוה באופן יחסי אבל מתחת ל-20, כדאי לכתוב הרבה באזור הכסף, מספיק ירידה בסטיה כדי לאסוף רווח, כמו כל "הימור" גם כאן יתכן והסטיה תמשיך לעלות ואז ייוצר הפסד, אבל הסטטיסטיקה לטובתך.מספיק רגיעה במצב השוק בכדי שהסטיה תרד.
הגנות-חשיבות גדולה לעבודה איתם, אם השוק רץ לכיוון אחד אתה יודע מה גודל הנזק המקסימאלי שלך בצד המפסיד ואז ניתן לאסוף כסף בקרוב כתיבות מהצד השני בכדי להקטין את הנזק. בנוסף ניתן לקרב הגנות או להרחיק כתיבות בצד המפסיד בהתאם לנסיבות. הסכנה כאשר השוק עשוי להתהפך עליך וקרוב הכתיבות יגרום לנזק גדול, לכן קצב הקרוב תלוי במרחק מהפקיעה ובגודל התנועה.
אגב, הפעולות שנקטתי בהם עד כה נבעו מגובה הסטיה , מרחק התנועה, והריחוק מהפקיעה, בנסיבות אחרות יתכן והייתי בוחר בתיקונים אחרים.
רצ"ב כללי שחקן לניהול אוכף:
viewtopic.php?f=124&t=10040
בהצלחה.
אגב, נראה לי כי הגענו לחודש תנודתי מאוד ועוד נכונו לנו עליות ומורדות להכביר, תהיה לנו רכבת הרים!