הי דמי כיס , אני לא מתעסק בניגזרים , אך תרשה לי להגיב .בקיצור, אני מאד לא אתפלא אם יהיו מחר עליות.
מהצד הפוליטי, אני חושב שמוקדם להספיד את מובראק. יותר מדי גופים חזקים, ובניהם גם הצבא הם בעדו.
מעניין היה לראות את הסכין בגב שהוא קיבל מבן בריתו הקרוב, אובמה.
דבר ראשון הבורסה כיום נשלטת ברובה ע"י הציבור , והציבור שעד עכשיו רץ וקנה מכל הבא ליד חוטף רגלים קרות , אתה צודק שהפאניקה אינה מוצדקת אבל אפקט העדר הוא ששולט ביד רמה בזמן האחרון.
דבר שני , אירופה עדיין לא הגיבה על הירידות שהיו בוול סטריט ביום שישי האחרון (ולא נבעו לגמרי מ "אפקט מצרים" , אלה מנתונים חלשים ו"רצון" המדדים לתיקון לאחר עליות מטאוריות) , קשה לי לראות את הבורסה פה עולה כאשר יהיו ירידות בארופה , מה גם שהכאוס במצרים רחוק מלהסתיים ולכן ילחץ את המדדים למטה . אני אתפלא אם יהיו מחר עליות.
כאמור , דעתי היא (ודעתי בלבד כמובן) שמחר הירידות ימשכו , השאלה הגדולה היא מה יהיה בהמשך השבוע , ודעתי היא שנמשיך לראות ירידות בעולם , כחלק ממגמת תיקון שהתחילה בעולם ותלווה ע"י האירועים שמתרחשים במזרח התיכון . האם המהומות יהיו הטריגר למשבר הבא ? יכול להיות ,אבל את זה כבר קשה מאוד לדעת . אם תפתח את השירשור המרתק של אחתנון "למה החלטתי ללכת על זהב" (viewtopic.php?f=93&t=9267) תראה על איזו חבית של נפץ העולם יושב .
לסיכום , צריך לנקוט במשנה זהירות בימים הקרובים .
תמיר.
נ.ב
אני עוקב אחר הפוסטים שלך בנאמנות ומאוד נהנה לקרוא אותם .