x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 19 מתוך 19

נושא: VXX

Re: VXX

שחקן יקר ,
    כאשר המלצת על התעודה הויקס היה על 18 נקודות בערך ותעודת ה VXX היתה על 40$ בערך . לאחר שהויקס ירד למחוזות ה 15 נקודות (בערך , אל תתפסו אותי על הנקודה ) הוא טיפס חזרה ל 18 נקודות אך תעודת ה VXX נותרה ברמות שפל של 32.50 (לאחר שהיתה בסביבות ה 30$ ) . כלומר eagle צודק , השחיקה של התעודה היא עצומה . כמובן שאם יהיו ירידות חזקות התעודה תציג רווח אך האם לאור השחיקה העצומה עלינו להעדיף מכשירים אחרים ?
    האם אני מפספס פה משהו ? אשמח להארה .
    תודה רבה , תמיר.

מצטרף לשאלה, אני אישית חתכתי הפסד ויצאתי.

אין מכשיר נוח יותר ועדיף על פני ה VXX םמחפשים להשקיע ישירות במדד הפחד. אני לא מבין כיצד ניתן לראות שחיקה
    אם התעודה אינה ממונפת בנקודות. היחס צריך להיות זהה לחלוטין למניה.

שחקן שלום רב.
    ארשה לעצמי להגיב.
    למרות שהתעודה אינה ממונפת בנקודות והיחס צריך להיות זהה לחלוטין, אכן קיימת שחיקה רצינית בערך של התעודה. אפקט הקונטנגו אכן קיים וניתן לראות אותו בעין לא מזויינת במבחן התוצאה. איני בקיא כמוך בתחום אך כאן ניתן לראות את התוצאה דה פקטו- כל בדיקה שתעשה תביא אותך לאי שוויון ואובדן הערך. אין ויכוח שאנחנו מתקרבים לנקודה ממנה ממד הVIX כנראה יוכל לחזור לעליות ואולי גם משמעותיות - הבעיה בקורלציה בין VIX לבין VXX. אני מבין שאין כלים אחרים לחקות VIX ולכן אולי כדי להשתמש בכלים אחרים שלא קשורים ל-VIX.
    בכל מקרה תודה על התייחסותך.ולמרות שאין לי ספק שהתעודה תשחק - אולי המלצתך (כפי שרב המלצותיך המוצלחות) תניב רווחים לאלה שקנו במחיר 40. אני מאמין שגם הפעם תהייה צודק אבל הפעם אעמוד בצד . 8-)
    בכבוד רב,
    יגאל.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    אין מכשיר נוח יותר ועדיף על פני ה VXX םמחפשים להשקיע ישירות במדד הפחד. אני לא מבין כיצד ניתן לראות שחיקה
    אם התעודה אינה ממונפת בנקודות. היחס צריך להיות זהה לחלוטין למניה.
    שחקן, אולי תרצה לבדוק שוב את מקורותיך.
    VXX תעודה בעלת שחיקה גבוהה מאוד עקב קונטנגו. חיפוש בגוגל vxx contango יניב הרבה דיונים בנושא.

בדיקה פשוטה:
    פעם אחרונה שה VIX חג סביב ה-16 (מלבד החודש) הייתה באפריל 2010:
    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=VIX:IND
    התעודה הייתה שווה אז כ-75$ !!!
    http://www.google.com/finance?q=vxx
    ערך התעודה היום כ-32$. המשמעות: שחיקה של כמעט 60% ב-9 חודשים.

שלום לאחנתון , שחקן וחברים אחרים....

דיברתם על העניין של VXX ועל כך אפקט קונטנגו שוחק את התעודה...
    מבדיקה שערכתי אכן נראה כי התועדה לא מתנהגת בקירוב לVIX אלא באמת יש שחיקה מסוימת.
    חשוב לי להבין למה זה קורה ? אז נאמר פה אפקט קונטנגו וכו'....יש הסבר למה זה קורה???

תודה למשיבים.

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי noamikop
    שלום לאחנתון , שחקן וחברים אחרים....

דיברתם על העניין של VXX ועל כך אפקט קונטנגו שוחק את התעודה...
    מבדיקה שערכתי אכן נראה כי התועדה לא מתנהגת בקירוב לVIX אלא באמת יש שחיקה מסוימת.
    חשוב לי להבין למה זה קורה ? אז נאמר פה אפקט קונטנגו וכו'....יש הסבר למה זה קורה???

תודה למשיבים.
    על קוטנגו תוכל לקרוא כאן:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Contango

בגדול הקוטנגו המדובר כאן נובע מכך שמדד הVIX הגלום באופציות הרחוקות (לא יודע אם מגלגלים על בסיס חודשי או כל כמה זמן) גבוה מהגלום באופציות הקצרות.
    הדבר בא לביטוי במיוחד בעיתות בהן הVIX מצוי בשפל כפי שהיה עד לא מזמן, כאשר הסיבה לכך היא שהשוק מבין שהסיכוי לירידה נוספת הוא נמוך בהרבה ביחס לסיכון לעליה.

לדוגמא, נניח כי המדד הגלום לחודש הנוכחי הוא 16 (כלומר, מאפשרים לנו להבטיח "מימוש" בשער 16 בעת הפקיעה), והגלום לחודש הבא הוא 17.
    כעת מחליטה התעודה לגלגל את החוזה הקנוי מהחודש לחודש הבא, בכך בעצם היא מפסידה (לחודש הבא כל שמובטח לנו הוא מימוש ב17) 100$ על כל 10000$ שהיא מחזיקה שעוקבים אחרי הVIX.
    כך יצא שהתעודה הפסידה 1% מערכה למרות שהמדד לא נע, וזה אפקט הקוטנגו.
    בפועל אני מניח שגלגול החוזים נעשה לא ביום אחד אלא למשך תקופה ולכן השחיקה המתמדת בערך התעודה.

אישית, אני לא מאמין שהשקעה בVXX היא השקעה נבונה, הדבר מצריך תזמון נכון (אי אפשר להחזיק VXX לטווח ארוך עקב השחיקה) ובעל תוחלת שלילית.

אינני יודע אם המספרים שהובאו לעיל ריאליים, והם ניתנו רק לצורך הדוגמא.

אתמול ה VIX נעצר על 20 נקודות בעוד ה VXX עמד על $32.10 , כאשר נקנה היה ה VXX על 40$ בעוד ה VIX היה על 18 . ההפרש הוא עצום , אם הירידות לא ימשיכו ביתר שאת ה VXX ימשיך להציג שחיקה אדירה (ובאמת שעדיין לא ראיתי שחיקה כזו עצומה באף תעודה). אין לי ספק שה VIX עוד יעלה , השאלה עד כמה ה VXX עוד ישחק . כיוון שנראה שהתיקון התחיל אני מתכוון להחזיק בתעודה עוד קצת , אבל בהחלט אשמח לדעתכם , עד מתי להחזיק אם בכלל ?

תודה רבה לעונים עכשיו העניין ברור!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות