שוב תודה על הקומפלימנט.

אנחנו שנינו מסכימים שהווגה לא עקרונית עד לרעתנו.
אנחנו שנינו מסכימים שזו אסטרטגיה מבוססת שחיקה.
הנקודה שאני מעלה (ואתה קצת בעקביות מתעלם ממנה), זה שבשבועות הרחוקים מהפקיעה, כל ענייני הגבעות שבאמצע הגרף חסרי משמעות.
זה שאתה לא הולך עם האסטרטגיה לפקיעה, מחדד עוד יותר את חוסר התוחלת בבניית הגבעות. שכן היעילות שלהם מגיעה רק סמוך לפקיעה.

לגבי חישוב של 100% רווח, לא ברור לי איך אתה מחשב. אני יכול להגיד לך איך אני מחשב רווח. אני לוקח את המינימום כסף שהייתי צריך להביא מהבית ולהשכיב, על מנת לבצע את האסטרטגיה הזו, ומחשב את הרווח מהסכום הזה אחרי תשלום עמלות. וזה החישוב ש(לדעתי) הוא היחיד שתופס. וההוכחה לכך היא שאם אין לך את הסכום הזה, אתה לא יכול לעשות את האסטרטגיה. כל חישוב אחר מהווה להטטנות מספרית.

בהתאם למה שכתבתי, שיפוץ שוקת סטנדרטית יתבצע עם שינוי הנחת הבסיס. הנחת הבסיס בשוקת הינה התחום שבו אני מעריך ינוע המדד. שוקת בנויה כך שאני שם את הרגליים על הגבולות של התחום. אם התחום הזה משתנה (כתוצאה מזה שהמדד ברח, או לחילופין, הוא נשאר במקום אבל החודש התקדם), אז השיפוץ הוא הזזה של הרגליים לגבולות החדשים של המדד. ענייני הכפלות, כן או לא זה ווריאציות.

שיפוץ האסטרטגיה שלך דורש חלוקתה לשני חלקים. את החלק של השוקת המכורה הייתי משפץ בהתאם לכלל שכתבתי.
לגבי החלק הקנוי האפשרויות נרחבות מאד, שכולן תלוי בהערכה לעתיד. החל מלסגור את החלק הזה, להישאר איתו, לסגור את החלק הלא רלוונטי בו, להזיז אותו. הכל בהתאם להערכות לעתיד.