x

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 44

נושא: פוזיציה לינואר

Re: פוזיציה לינואר

אתה לא לוקח בחשבון את השפעת הזמן ואת הניהול
    תחשב יווניות.
    תראה איך הן עובדות במהלך החודש(עם חלוף הזמן) , יש את זה בכל ספר על אופציות.
    דמי כיס, שאלה לי אליך.
    מה קורה למרווחים שבועיים לאחר הפתיחה אם השוק עושה רק 40 נקודות תנועה לכיוון שלהם?
    אפשר לבדוק את זה גם עכשיו, אשמח לתשובה.
    את השוק מניעים הפחד והחמדנות !!!

לגבי ניהול, זה בערך מה שכתבתי. אסטרטגיה כזו צריך לנהל, כאשר לדעתי הניהול לא שונה מהותית מניהול שוקת בינונית מכורה.

לגבי שאלתך, מבלי להכנס לחישובים, ניתן להניח שאלמט הזמן יבטל את העליה בגודל המרווח. כמובן שזה תופס בהתחלה. השחיקה לא תוכל להתמודד עם המשך התקדמות המדד לכיוון המרווח.

יש לך שתי טעויות.
    1. הניהול שונה לחלוטין מניהול מרווחים כתובים , אל תשכח שיש לך פוזיציה ריווחית באמצע.
    2. הזמן יעשה פה עבודה נהדרת , ואת המרווחים הכתובים ,לא יהיה להכפיל או לשלש , אפשר להפוך אותם למשהו אחר , מאין מלכודות ולפתוח מרווחים רחוקים יותר וכך להגדיל את הסיכויים לרווח ולהוריד ביטחונות.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    לגבי ניהול, זה בערך מה שכתבתי. אסטרטגיה כזו צריך לנהל, כאשר לדעתי הניהול לא שונה מהותית מניהול שוקת בינונית מכורה.

לגבי שאלתך, מבלי להכנס לחישובים, ניתן להניח שאלמט הזמן יבטל את העליה בגודל המרווח. כמובן שזה תופס בהתחלה. השחיקה לא תוכל להתמודד עם המשך התקדמות המדד לכיוון המרווח.
    דמי כיס לא נוהג להתערב בדרך כלל.
    דמי כיס,שחקנים עושים כסף ממרווחים, מספיק ששוק עולה 1% אחד אתה יוצא עם רווחים יפים בלי סיכון גדול.
    האסטרטגיה של אדי טובה,לשחקנים עם עיניים קטנות,ניתן לצאת באמצע הדרך עם כסף בחשבון,כמו-כן היא ניתנת לשיפוץ.
    חבל שרוב השחקנים באתר לא ניכנסים לעומק של השיפוצים,ומחכים לקבל הכל לעוס ומוכן.
    הבאתי את עניין השיפוצים לאתר בכדי לתת לכם חכה לדוג ,ולא דג כל יום שישי,אולם לצערי לא הצלחתי להכניס את השיפוצים מספיק לתודעה וחבל.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

משה , תודה איש

כל מלה בסלע.

שלום לכולם
    ראשית אני לא רואה שום אסטרטגיה מתחילת השרשור האם אני טועה ?
    שנית - אדי תודה על השיתוף אבל לדעתי מה שהחברים "מתרעמים " הוא שאתה לא מוכן לשתף אותנו עם מהלכי התיקון (שזה מטרתו העיקרית של האתר) וכמו שמשה הגדיר נכון - "לספק את החכה ולא את הדגים"
    ולכן - אני אישית אשמח לראות את האסטרטגיה (איפה היא ?) ולשמוע את תכנון המהלכים / תיקונים ולא לפי פרסום גרפים שמייצגים את הפוזיציה כשהיא השתנתה
    תודה מראש

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

היי אדי,

בהתחלה נתת לנו אסטרטגיות בדיעבד. אם רצית להראות שהצלחת בדצמבר, מברוק! (בלי שום ציניות).
    עכשיו נתת לנו אסטרטגיה ואתה מצהיר את הדברים הבאים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astrateg
    בקשר לניהול הפוזיציה , אני לא אציג ניהול, רק גרפים לאחר השיפוצים או גרף בסיום הפוזיציה.
    (את הסבר הניהול אני שומר ל...).
    כל אחד ינהל אותה כראות עיניו.
    (כמובן צריך לדעת לנהל).
    מעט האנשים שמנהלים פה פוזיציות חוץ משחקן, נוהגים לתת עדכונים פחות או יותר בזמן ביצוע. אף אחד מהם ככל הידוע לי לא מעביר אימוני מעוף או קורסים כמוך, ולא משווק את עצמו ככזה. יש מצידם (בדר"כ) שקיפות מלאה לגבי הפוזיציה שהם מנהלים, כי הם פשוט חולקים אותה עם שאר חברי האתר.
    אתה לא מוכן להראות / ללמד ניהול בזמן אמת. .. זה לגיטימי לחלוטין.
    אין לי ונראה לי גם לחברים האחרים בעיה שמישהו ישווק עצמו באתר... אתה ממש לא חייב לחלוק ידע שלך בחינם (כמו שחקן ואנשים אחרים באתר -> זה נהיה פה נורמה. התרגלנו לטוב!).
    כנראה שהיית מקפיץ הרבה פחות אנשים אם היית יותר ישיר, כותב זאת בצורה ברורה, בלי רמזים ושלוש נקודות...

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
    חבל שרוב השחקנים באתר לא ניכנסים לעומק של השיפוצים,ומחכים לקבל הכל לעוס ומוכן.
    מסכים עם מה שנאמר
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי Astrateg
    יש לך שתי טעויות.
    1. הניהול שונה לחלוטין מניהול מרווחים כתובים , אל תשכח שיש לך פוזיציה ריווחית באמצע.
    2. הזמן יעשה פה עבודה נהדרת , ואת המרווחים הכתובים ,לא יהיה להכפיל או לשלש , אפשר להפוך אותם למשהו אחר , מאין מלכודות ולפתוח מרווחים רחוקים יותר וכך להגדיל את הסיכויים לרווח ולהוריד ביטחונות.
    אכן יש פוזיציה רווחית באמצע. אבל היא לא מספיק חזקה כדי לכסות על הנזק שנגרם מהשוקת הבינונית המכורה. ולכן, תנועה בתחילת החודש תיגרום נזק. זו עובדה שלא ניתן להתווכח עליה. ולצורך זה הבאתי את הגרפים ששמתי קודם. ברור שהזמן יעשה עבודה נהדרת כל עוד נשארים בגבולות. שכן סופרפוזיציה של כל האופציות נותנת שוקת מכורה. רק ממש סמוך לפקיעה הפוזיציה המרכזית שלך נותנת הגנה מפני תנועה. וזה גם הגיוני כי באותו הזמן, המרווחים שבצדדים כבר יהפכו לאבק. ותישאר עם שוקת קנויה.

לגבי "שיפוצים". שיפוץ אינו פיתרון פלא. אם ברגע מסויים פוזיציה נמצאת בהפסד, תמיד המצב פחות טוב מאשר מישהו שיפתח את אותו הדבר באותו הרגע. שיפוץ הוא שינוי של הנחת היסוד של הפוזיציה. אם היינו יודעים את העתיד, לא היה צריך לשפץ כלום.

אגב, גם קרוב רגליים בשוקת, הוא שיפוץ שמגיע משינוי בהנחת היסוד של הפוזיציה (הקטנת הטווח). אני לא רואה אפשרות לשיפוץ שאינו מגיע משינוי הנחת היסוד.

לאסטרטיג- כי כך אתה מעדיף כאן ואני רוצה לכבד זאת,

ןלשאר החברים.

יחס משותף נבנה מהרצון של ב' או יותר מהצדדים להגיע למקום המשותף.
    אסטרטג ספר לנו עד לאן הוא מעונין להגיע, אפשר לבחור להגיע למקום משותף זה, ןלהתחבר אליו,
    אפשר שלא.
    אין לאף אחד את האפשרות לומר למישהו אחר אם להגיע, מוצעת כאן אפשרות , סבירה, למרחב המשותף.
    ע"כ איני מבין מה התלונות לגביו. (אגב עד כה נכנסו לכאן יותר מאשר לאסרטגיה של שחקן- אולי רק בגלל החידוש וההתרעננות)

לגבי התיקונים:
    לדעתי, לא רק שאסרטג יראה את התיקונים, אלא הוא גם יסביר אותם, כמו שבתחילה הוא לא הסביר כלום ולאחר מכן שפף הרבה ידע, במקום לתקוף אותו בואו נלמד מה שאפשר ממנו, וגם מה שלא.

תיקונים:
    דמי כיס כתב שאינו רואה אפשרות לשינו שלא נובעת משינוי הנחת היסוד.:
    אני מבקש להראות לך אפשרות.
    למשל בשבוע ראשן של החודש אתה רוצה להיות לא קרוב יותר מאשר 70 נקודות לכל צד.
    שבוע שני אתה רוצה ומוכן להיות קרוב 60 נקודות וכן הלאה.
    ע"כ בשבוע שני תקרב את הרגל או תזיז את הפוזיציה בהתאם.(וזה באופן הפשטני ביותר)
    הנחת היסוד יכולה להיות הנחה של תנועה ולא הנחה של מצב.

בהצלחה לכל החברים וגם לאסטרטג.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות