לשחקן שלום !!! קורא אני את התיחסותך לכל אחד ואחד באתר , ונפעם מהיכולת שלך , קודם כל יש צדק בדברים שהעלת בקשר לסיבות העלמותך והסיבות רבות ומרובות , אנשים כאן צריכים להבין שייש דברים שונים שיכולים לגרום לכך שאינך זמין !!!!!! , אין עוד פורם כלשהו שבעל הבית נמצא זמין סביב השעון לטובת החברים באתר, לחברים שנפגעו מהאסטרטגיה ??? חייבים לקחת בחשבון שבורסה זה לא חברת ביטוח , יש להבין את הפעולות שעושים ולהיות מוכנים לקחת החלטה בעצמכם ללא הדרכה או התראה {כמו הדוגמא של תאונת דרכים } אם הנהג נהרג וייתר הנוסעים נפצעו , הנוסעים חייבים למצוא דרך להמלט מהתופת .... כחבר הוותיק באתר רוצה לומר לכם גם אני עם ניסיון רב והשקעות אדירות במעוף , יוצא פגוע בהרבה מהמיקרים או האסטרטגיות שאני מבצע ללא קשר לאס' של שחקן , אין אפשרות לצפות סקוויזים ואת עוצמתם והתיזמון , לכן יש לקחת בחשבון גם מפך נפש בדרך לעושר , מאחל שנה אזרחית טובה פוריה , בריאות ועוד בריאות לכולם ..... לך שחקן חזק ואמץ בריאות ונחת להמשך , מאמין בכל ליבי ומניסיוני , שתעשה מאמצים להחזיר לאנשים את שהפסידו , מספיק לקרוא את התיחסותךלכל הפרטים ולהאמין בכך , תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!1