[="
ציטוט פורסם במקור על ידי "itsikf1"כנראה שאין תיקון נוסף היום...
כנראה נמשיך בשיטת לשבת ולהתפלל.[/quote

quote]
יש לי ביקורת על ניהול האסט' אבל בחרתי להישאר עד הסוף לפי הוראות שחקן. למעשה אם נסגור ברווח זה יהיה רק בגלל מזל. אני תוהה מדוע נוהלה אסט' כנגד המגמה... זה שהמצב הכלכלי חרא זה ממש לא רלבנטי לכלום... הולכים רק לפי המגמה ותו לא. אם המגמה מתהפכת מתהפכים איתה אבל לא יושבים ומחכים שהיא תתאים עצמה אליך. היה המון זמן לעשות זאת אבל זה לא קרה וחבל.

איציק
[/quote]

איציק,
התלבטתי אם לכתוב לך אחרי ההערה הראשונה - אבל עכשיו כבר חייבת להגיב לך.

בחרת לעשות את האסט' של שחקן, אפילו בכפולות. כלומר - אתה מקבל את הנחות היסוד שלו, או לחילופין סומך על מיקצועיותו שימקסם את האסט' לפי יכולתו וניסיונו. ההערה שלך - לשבת ולהתפלל אינה במקומה לטעמי. גם אם היא נכונה - בעיני זה לירוק בבאר ששתית ממנה. הבנדם משקיע מזמנו ומאחריותו ומכל מה שיש לו - ללא תמורה וזה ממש לא מגיע לו. בקיצור - לא לעניין. גם אם תפסיד מהסיפור הזה - תפיק לקחים אישים - אבל תפסיד כמו גבר.
שנית - יש לך ביקורת עם אופן ניהול האסט'. גם לי. (לטעמי התיקון של אתמול היה שגוי) . אבל שקלת הדברים - וכנראה שהצד של ה"להשאר" שקל יותר מאשר "לצאת" ולכן קיבלת החלטה להמשיך לפי הדרך שלו. יש לו שיקולים שברור שאנחנו לא מודעים להם, אתה קורה לזה מזל - הוא קורא לזה אחרת. לכן, אין טעם בהתרסה הזו (לטעמי).
אגב, זה המקום לציין שיש כאן ערך מוסף לא רגיל, בלימוד ובהתנהלות כל החודש (שלא לדבר על סבלנות ואומץ) - אז איך שלא יהיה, לא הכל נמדד בכסף, וכן נתרמנו מהסיפור בסה"כ.

שתהיה מחר ירידה מדשדשת (מונח חדש )