ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט פורסם במקור על ידי formula
...
.
כל אסטרטגיה שנתתי עד היום יצאה עם רווחים יפים
משה douze points , המציאות אצלך עולה על כל דימיון (או להפך, מי יודע ?)
100% הצלחה בכל האסטרטגיות (או בכל פעולה שהייתה) טרם נראה במחוזותינו או בכל אזור הים התיכון, מאז ימיו של המלך מידאס אשר כל דבר בו נגע הפך מיד לזהב.

ניתן לבדוק לאחור את כל האסטרטגיות
ואכן העניין נבדק, ובאמת אחת לאחת ובלי אף יוצאת מהכלל, כל האסטרטגיות נחלו הצלחה רבתית, הביסו את המעו"ף על שלל שחקניו, רמסו את מדע הסטטיסטיקה עד שהפך לעפר דק, ועין האדם טרם ראתה כזה אוסף מרשים של הצלחות חד משמעיות.
בקיצור- אם זה טוב מכדי להאמין, מוצלח מכדי להיות קיים ומדהים מכדי להיות מציאותי, אז כנראה שקשה מאד להאמין כי דבר כה מוצלח קיים במציאות.
או במילים אחרות- אם זה נראה מהונדס, מריח מהונדס ועושה קולות של הינדוס, אז כנראה ומדובר במקצוע חדש - הנדסת מעו"ף יצירתית.

באסטרטגיה הזאת נתתי מחירים והבהרתי שצריך לעשות אותה בשלבים
מעניין למה השלבים באו רק אחרי שצעקנו גוועלד

פעם אחת תראה לנו בצוע של אסטרטגיה אחת.
צר לי אך איני מגיע אפילו לקצה הקרסול של כושר היצירתיות שלך (ואולי, גם טיפטיפה מכבד את חברי האתר ולא מפנטז להם עלילות של הארי פוטר)

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול-
בגלל זה איחלתי לך עוד מקודם בהצלחה בכל מעשיך, ושתהנה מכל שקל שתוכל לקחת מהמעו"ף (ואף חוזר על אשר כבר כתבתי, ושם שאלתי האם יש מי מבין חברי האתר, חוץ מ-משה כמובן, אשר הצליח לבצע ואף להרוויח משהו, מאיזו שהיא אחת מכל האסט' שפירסמת)

אתה מלא בתירוצים-
בעיני האחד ייתכן ואלו תירוצי סרק, ובעיני האחר, ייתכן וזו המציאות, אך שוב, צר לי לומר שעם כל הרצון להסביר את עצמי ולהוכיח כי אין אלו תירוצי התחמקות, התועלת שתצמח לי מפירוט העניין, בטלה בשישים מול הנזק שעלול להיגרם לצד מסויים שלישי (ואגב העניין שבגללו אני כה קצר בזמן, אינו קשור לאתר ואף לא לשוק ההון בכלל)
רק משפט אחרון- למשה, אם אתה מפיק תועלת כלשהי ממשחקים בסימולציות, או מפיק הנאה מהכרה בגדולתך הרבה בעינייני המעו"ף, תבורך חביבי ותהנה מכל רגע, ומכל מי אשר מעיין באותן סימולציות מרהיבות ומפנטז על איי בורה בורה.
למי מבין חברי האתר הקורא תגובה זו- עשו עם כספכם מה שאתם רוצים, רק אנא, עשו זאת מתוך הבנה של מה שאתם עושים, ובעיקר גם מתוך ההכרה במכלול הסיכונים (עד כמה שאני יודע לא ניתן לחשב את גודל הסיכון של הפנטזיה או אחותה התאומה גב. אילוזיה)