משה,
שטויות חביבי, הביקורת שלי, קטנה עליך.
בעניין תובנות, אכן קשה לי מאד להגיע לתובנות כלשהן באשר לאסטרטגיה עתידית, עם מחירים שאין שום מצב שבעולם שיוכלו להתקיים בו זמנית, כלומר, אין מצב בעולם שמישהו יוכל לבצע אסטרטגיה זו בבת אחת (או תוך כמה דקות).
וברגע שמבצעים אסטרטגיה בשלבים, זה יכול להצליח בגדול אך יכול גם יכול להיכשל בהפסד ענק.
מי לידינו יתקע כי באם נבצע רק צד אחד של המשוואה, ונמתין עם צידה השני, מעו"פנו היקר יתגמל אותנו ויאפשר תיזמון נוסף, או חלון זמנים, שבו בדיוק יסתדרו המחירים ה"מומתנים" ויאפשרו לעמוד הן בלו"ז (כלומר, שהפקיעה לא תגיע לפני) וכמובן גם במחיר הרצוי.
בא לך לעשות אסטרטגיות הבנויות על מסחר כיוון, שיבושם לך חביבי ותהנה מכל שקל שתוכל להוציא מהמעו"ף.
אבל מי שאינו מבין עניינים ברמה מספקת, יכול עוד לטעות ולחשוב כי יש סיכוי שיוכל להשיג במציאות את אשר תיכננת ופרסמת באדיבות תוכנות סימולציה המאפשרות כל מניפולציה , בהווה בעבר או בעתיד.
איני בא לטעון שלא ניתן לבצע אסטרטגיות מבוססות מסחר יומי או מסחר על כיוון, אך מי שעושה זאת רצוי גם מאד, לידע אותו אודות הסיכונים בבניית אסטרטגיה בצורה חלקית, תוך המתנה לשינוי כיוון או שחיקה משמעותית, לצורך השלמת החלק השני (וכפי שטענתי, אין סיכוי להשיג מחירים כאלו בו זמנית)
אשמח מאד לשתף פעולה, לנתח ולחוות דעה באם אוכל להבין את הנחות היסוד שבעת הבניה, את כיווני הפעולה בהמשך, וכן מתן התראות או עדכוני שיפוץ/שיפור/תיקון - בזמןאמת ולא בדיעבד אך עם מחירים עתידיים.
לעניין הצעות משלי,
אכן כאן הצדק איתך, ואף זכורני כי תיכננתי לנהל אסטרטגיה משלי במהלך החודש הנוכחי, אולם נסיבות החיים (שאותם לא פיללתי ולחלוטין לא תיכננתי) הובילוני למצב בו מרבית עיתותיי אינם בידי, (לו מישהו היה יודע על מה אני מדבר, היה מתפקע מצחוק מתגלגל), כך שבקושי עבור עצמי יכולתי לנהל אסטרטגיה צנועה ביותר, ובוודאי לא לנהל אותה באון ליין, עם הסברים, שאלות ותשובות.
ולסיכום:
אשמח מאד לדעת האם יש חברים באתר אשר הצליחו במציאות גם לבצע את להטוטי המעו"ף של משה, כי הרי אסטרטגיות אלו מפורסמות זה מכבר. אז אם מישהו הצליח לבצע, וגם הצליח להרוויח, אשמח לשמוע, כולל כמובן ניתוח של סיכונים (כי זה נחמד לעשות משהו שהצליח, אך באם אין הבנת סיכונים, זה יותר הימור מאשר תיכנון)
בברכה