מה דעתכם עליה?
מניתוח פיננסי קר עולה כי יש מספיק מזומנים בחברה ואחד כמו אהרון כהן יידע להפיק את המירב ממנה אחרי שנכשלה ב"שרית".
טכנית היא במכירות יתר משמעותית כבר חודש ימים.
אני מחזיק שם קצת- השאלה האם להוסיף כרגע או לממש
מה דעתכם עליה?
מניתוח פיננסי קר עולה כי יש מספיק מזומנים בחברה ואחד כמו אהרון כהן יידע להפיק את המירב ממנה אחרי שנכשלה ב"שרית".
טכנית היא במכירות יתר משמעותית כבר חודש ימים.
אני מחזיק שם קצת- השאלה האם להוסיף כרגע או לממש
ספן נמצאת במגמת ירידה מובהקת כשרמת 171 שימשה כרמת סטופלוס. מאז רמה זו התממשה המניה והגיעה היום בשפל לרמת 103.
אין כרגע איתות במניה לכניסה ולכן אין הבדל בלחזק את המניה בשער 140 או 130 או 120 או 110 וכולם שווים הימור. ברגע שתראה שינוי מובהק תוכל לשקול כניסה/חיזוק למניה.
לגבי מכירת המניה גם היא הימור ולא יותר מכך (אולי עכשיו היא תתהפך ?) כדי למכור צריך לעשות זאת בנקודות מסוימות בדיוק כפי שעושים זאת עם הקניה.
בהצלחה
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
חד לכיוון 140+
כלומר כל רגע היא יכולה להתהפך לעליות וכשזה יקרה המניה תטוס
נכון שיהיה מצחיק למכור אותה כעת, היית נשאר איתה כרגע? אתה צופה לה היפוך מהיר בשבוע הקרוב?
כפי שעניתי אתה כרגע רק מנחש שאולי היא תתהפך עכשיו. היא לא התהפכה מאז 170 ויכולה גם להתהפך רק ב-90 אף אחד לא יודע זאת ומכירות יתר או קניות יתר זה לא משהו שאפשר לקנות איתו במכולת.
אם תראה שינוי תוכל להחליט על כניסה אבל למה לנסות לנחש היכן התחתית כשאתה יודע בוודאות שלכל תחתית יש עוד תחתית ?
לגבי השאלה אם הייתי נשאר איתה זה לא פייר לשאול אותי שאלה מכשילה שכזאת ואני בטח לא יכול לענות עליה מעבר למה שעניתי לך בשרשור
בהצלחה
ג'קי
איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
פרטים בפורום "קורסים והשכלה"
אני רוצה להוסיף שנראה שהמכירות במניה נרגעו לעת עתה
רואים מוכרים שרוצים כעת לכמור במחירים גבוהים יותר -משמע מאמינים שהיא הולכת לעלות
עצם זה שהיא נרגעת ולא ממשיכה לרדת כבר סימן טוב
נסחרת כרגע בין 105-109 כאשר פריצה של 109 באופן מוכח וסגירה מעל זמין הרבה קונים שידחפו אותה טכנית לאזור 140 לפחות כיעד ראשון ומשם ל170 הנק' ממנו החלה את מגמת הירידות.
מתחיל להיות מעניין שם.
רק דיברתי...וכבר החלו להגיע קונים
לא אתפלא אם נראה פריצה היום או מחר.... :shock:
ג'קי
מאז שדיברנו עליה היא עלתה כמעט 5%
עומדת כרגע 111
לי נראה שפריצה של 111 באופן מוכח יזניק את המניה באופן בלתי רגיל וזה רק עניין של זמן
מה דעתך על נק' ההתנגדות שלה?
ג'קי
האם קיבלנו התעוררות לחיים במניית ספן?
לפי המחזורים שהיו שם היום , הרגיעה של הימים האחרונים והניצוץ של תחילת חזרה למעלה שהחל כנראה היום לדעתי מאשרים זאת
אני צריך רק גיבוי טכני ממך
תודה
נ.ב. מחזיק בנייר וכל מה שנרשם כאן הוא דיעה בלבד ולא מסתמך על צרכיו האישיים של כל משקיע.