אינדיאנה ערב טוב ,
ראשית זה מצויין שיש דעות נוספות פה וכן ירבו ועל כך אני מברך אותך ונוספים אחרים שמביעים את דעתם גם אם היא שונה מדעתי או ממישהו אחר.
שנית ההודעה שיצאה לדלק"ן אכן מצוינת לטענתי לבעלי האגח ,קריסה של 5% ביום היא אמנם לא נעימה למשקיע אבל היית יכול לראות זאת בתור הזדמנות קנייה ... עכשיו אם אתה מסתכל על המניה אז לטעמי כיום היא לא בראדאר של המשקיעים האמיתיים ולכן עדיין אין שום סיבה שהיא תעלה ( ועובדה שכבר מעל חצי שנה היא נעה בשערים של 160 +,- ) ואני בטוח שיהיה לך עוד זמן לאסוף אותה במחירים האלה כי היא לא "תברח" לך ..דלק"ן זו חברה קלאסית להחזיק כיום כ80% מהיחס באגחים והשאר כ 20% במניה שתשמש לך למעשה אופציה על החברה , תהליך כזה ייצור לך למעשה דבר שהאגח והקופונים בו ישלמו ויממנו לך למעשה את המניה ובבד בבד יווצרו לך גם רווחי הון באגח וגם במניה ( כאשר האגח ה' ירד לתשואות חד ספרתיות ) והדרך הנכונה לעשות זאת בין אם אתה מצוי בו ואם לא היא אחזקה באגח מסדרה ה' ...
בטאו הסיפור שונה לגמרי !!! אין לך ולו סיבה אחת להחזיק כיום המניה וההחזקה הנכונה ביותר בחברה זו היא אגח טאו ב' אשר למשקיע שיהיה סבלני אני מאמין שיקצור את הפרות( ונרשם על כך לא מעט בפורום הזה )
שבכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה , כמובן שאין לראות בדברים שנאמרו מעלה כהמלצה לפעולה כלשהיא.
גילוי נאות - לא מחזיק בשום נייר שהוזכר פה.
בברכה ושיהיה שבוע ירוק לכולם , לברון