x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: סקירה מהשחקן לפני סופ"ש

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

סקירה מהשחקן לפני סופ"ש

שלום שחקן,

אשמח מאוד לקבל סקירה בכמה מילים של מצב המעוף והשחקנים לפני סופ"ש.

תודה רבה,

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

Re: סקירה מהשחקן לפני סופ"ש

מצטרף !!!
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ולא ב 16:29 אמרנו כבר?
    סביר להניח שאני צודק,

צהרים טובים.
    אין כמעט שינוי מהסקירה האחרונה: נזילות נמוכה, סטיה נמוכה, ובקושי אפשרי לקדם את רגל ה PUT/ היום יש המתנה לנתוני האבטלה, ובמידה והנתונים יהיו חיוביים יהיה קידום נוסף מ 1260 לרמת 1270.נראה לי שמיותר להסביר את הסיכון הגבוה שבמהלך כזה אך אין ברירה היות והמחירים ברצפה.
    התחושה היא מצד אחד שהכל בשליטה, ומאידך שהכל יכול להתפקשש ביום אחד של עליות/ירידות חדות. די אם נזכיר את העובדה שבראשון נגיב על יומיים מסחר משמעותיים לאחר בלימת הראלי בוול-סטריט בכדי להבין את פוטנציאל הנזק.
    אמש היתה התערבות של הכותבים בשעת המסחר האחרונה, אך בשלב הנעילה עצמו החוזים החלו לטפס במהירה ואירופה תיקנה. על רקע זה, החלה ריצה במדד בדקות המסחר האחרונות שהובילה לגלום גבוה משמעותית מהיציג - פעולה שנמשכה הבוקר עם הפתיחה הירוקה "המפתיעה" לכאורה.
    לכאורה - משום שברור כי הציבור ממשיך להסתער, ולדעתי זהו אחד משבועות הגיוס הטובים ביותר השנה של הקרנות. מעבר לזה, ניכר כי גם אירופה רוצה לעלות ורק ארה"ב מגמגמת מעט. אם לסכם הרי שהנתון היום (15:30) מאוד משמעותי, ועל אף שאין לו שום קשר אמיתי לאחוז האבטלה (ראו סקר ADP שהוביל לזינוק לצד אחוז אבטלה שעלה), הרי שהוא יוביל לסנטימנט בבורסה.
    יותר מעניין משוק המניות הוא שוק האג"ח - שם התמונה באגח ממשלתי מאוד תמוהה ואפרט בנוגע אליה בסקירה.

וספקולציה אישית שלי - העוקבים אחר הנעשה בארה"ב, יודעים כי הנשיא אובמה נועד כעת עם 20 מנכלי החברות הגדולות בבית הלבן. תוך כדי פגישה כבר יצאו הכותרות החוצה כי הנשיא נזף במנכלים שלא משתמשים בכסף האגור שלהם בכדי להגדיל את היצע המשרות. המועד אינו מקרי לדעתי, ואופתע אם נתון האבטלה יהיה טוב, שכןיתכן והנשיא מכין את הקרקע להאשמות אפשריות כנגד, בבחינת "אני העברתי את הכסף, הם לא משחררים אותו". נטו ספקולציה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

תודה רבה שחקן על ההסברים והזמן שאתה משקיע בנו.

הראל
    סביר להניח שאני צודק,

שחקן,

תודה על השיתוף.

האם צפוי תיקון באסטרטגיה החודשית היום?

שחקן, ערב טוב, תודה על תמונת מצב אד הוק עדכנית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות