x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מדד VXX

מדד VXX

שלום שחקן,בסקירתך נתת המלצה לקניית מדד VXX.תגיד איך אני יכול לקנות אותו.?אני צריכה ברוקר בחו"ל?האם יש חברה בארץ שדרכה אני יכולה לקנות?
    תודה.

Re: מדד VXX

הי marincha ,
    אינך חייב ברוקר בחו"ל , יש כמה ברוקרים בארץ שמאפשרים מסחר בבורסות חו"ל. אני סוחר דרך גאון טרייד ודי מרוצה (המערכת מסחר חו"ל שלהם קצת פרימיטיבית אבל בהחלט מספקת לצרכים בסיסיים ) .
    איני שחקן אבל מקווה שעניתי לך .

מדובר בפעולה פשוטה.ניתן לבצע אותה בכל בנק

yurka , אל תשכח כי עמלות הבנקים גבוהות מאוד יחסית לברוקרים פרטיים . כמו כן לפחות בבנק שאני עובד איתו השירות (במסחר ) הוא ממש מתחת לכל ביקורת.

ציטוט פורסם במקור על ידי tamirdg
    yurka , אל תשכח כי עמלות הבנקים גבוהות מאוד יחסית לברוקרים פרטיים . כמו כן לפחות בבנק שאני עובד איתו השירות (במסחר ) הוא ממש מתחת לכל ביקורת.
    זה כבר סיפור אחר.
    ובכל זאת בן אדם שכל התיק שלו בבנק (או מדובר בבן אדם שהוא לא סוחר בתדירות גבוה) לא ילך בשביל פעולה אחת לבית השקעות.לגבי שרות אני לא יודע למה אתה מתכוון (שרות אנושי או טכנולוגי).לכל בנקים יש אתרי אינטרנט לחלק יותר משוכללים ולחלק פחות אבל אם מדובר בפעולות פשוטות אז אין בעיה.

זה כבר סיפור אחר.
    ובכל זאת בן אדם שכל התיק שלו בבנק (או מדובר בבן אדם שהוא לא סוחר בתדירות גבוה) לא ילך בשביל פעולה אחת לבית השקעות.
    צודק לגמרי
    רק חשוב לדעתי שידע שיש אלטרנטיבה

תודה רבה לכולם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות