- היי חברים, תכלס', מה העניין? באיזה מדד בוצעה האסט'? והאם יש מסקנה מכך? כי המדד והשעה שבו נעשתה הם לא חדשות האתמול? ואנחנו לא מסתכלים קדימה? לא? לסנטימנט השוק? לאירופה? לוול? לדולר/יורו? לאירלנד ופורטוגל? ולאסטרולוגיית הכוכבים? אז מה קרה לי אתמול בעבודה?

- רובי צלצל אלי לעבודה בשעה 15:45, ואמר: "ששי, לא תמצא מחשב? כי אירופה ות"א25 אדומים מדם, וזה לא הזמן לקדם שני סטרייקים במחיר של סטרייק אחד בלבד?

- "רובי", עניתי לו, "לא עדיף לחכות למחר? ומחר לא נקדם שלשה סטרייקים במחיר של סטרייק אחד בלבד?

- "לא", ענה לי רובי, "לא עדיף שני סטרייקים ביד משלושה סטרייקים על העץ? ואתה לא יודע כי הכל נזיל והפכפך? ומה אם זה לא יתהפך בגלל ברננקי? אז לא תאכל את מה שנותנים לך היום? ולא תדחה את סעודת קידום הסטרייקים למחר, מחשש שיסריח ותקבל כאב בטן?

- "טוב, רובי", אמרתי לו, "לא שיכנעתני, כי סנטימנט השוק שלילי מאד, אבל למרות זאת אעשה כדבריך", ואז הסטתי את רגל הפוטים בסטרייק אחד, ובתקבול שהתקבל קידמתי את רגל הקולים בשני סטרייקים.

- בשעה 20:52, צלצל אלי רובי לבית: "ששי, אתה לא רואה? אני לא צדקתי? והא לראיה שאפילו דאו ג'ונס האדום לא עלה "בתוך יומי" לירוק? אז לא תודה לי שטעית? לא?

- ומכאן לשאלת מיליון הדולר לחברים: "תגידו לי, מי כאן הצודק? ומי כאן הטועה? האם לא עדיף לא לשמוע לעצת רובי? ולא להרוויח אתמול את שני הסטרייקים במחיר של סטרייק אחד בלבד? או האם לא עדיף לקדם מחר שלושה סטרייקים במחיר של סטרייק אחד בלבד?