x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 30

נושא: לשחקן זמן עשיית האיסט' במדד?

Re: לשחקן זמן עשיית האיסט' במדד?

ציטוט פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
    בעניין טרייד1, למרות שיש לתוכנה/פלטפורמת המסחר הזו, יתרונות רבים, אחד החסרונות שלה הוא בכך שהפקודות שלך עוברות "יד" נוספת (שרתים נוספים) בדרכם לשרתי חבר הבורסה (טרייד1 אינו חבר בורסה), וכנ"ל נתוני הבורסה עוברים תווך נוסף בדרכם מ"רצפת" המסחר אליך למסך, כתוצאה מכך עלולים להיווצר מידי פעם עיוותים כאלו ואחרים. אין הדבר דומה כלל לאותה פעילות (על סף רמאות) של בתי המסחר למט"ח, אני משוכנע שהחברה' של טרייד1 אינם סוחרים נגדך וכי המערכת שלהם שקופה ואדישה לפעילות הסוחרים שלהם, אבל גם ללא כוונות זדון, כאשר יש אמצעי תווך נוסף, יכולים להיגרם עיוותים מסוגים שונים.
    אתה רוצה לומר לי שמשתלם לפתוח שמה חשבון ולו רק בשביל משחקי ארביטרא'ג
    מי לדעתך יאכל את זה בסוף
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

בקשר לתימחור האופצ
    בנקודת הזמן שהגלום היתנתק מהמחושב בערך של 4-7 נק
    מחיר האופצ p היה כ30% פחות מהb&s
    חשבתי על סגירת הארביטראז הזה
    אבל מיצד שני פחדתי מההודעה של ליוויתן שהמחושב יסגור לכיוון הגלום ואז מחיר הb&s היה מתמחר את הגלום ולא הפוך השעדור היה ב"חי" בגלובס וכולם חיכו להודעה מרעישה והגלום כנל
    פה היה צריך לקחת "צד"
    לאחר שהמצב נירגע תימחור האופצ =b&s
    דהיינו מחיר הp זינק
    אני עשיתי את האיסט של שחקן על סטרייק 1270 1:1 מסיבה שהקול ניראה לי מתומחר מאוד גבוה אולי זה עיניין לפולמוס אבל ככה החלטתי
    זמן ביצוע סופי 10.50-52
    מחיר פוט 1270=1980
    מחיר קול 1270=2780
    אז איך יתכן שהמדד היה על 1269-1271 ????
    יש דברים שאני מבין ויש הרבה שאני לא
    בזה אני קצת מבין
    ביגלל זה לא היסכמתי עם שחקן

[quote=אבי1]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "גיל (רעננה)":2hvck8fl
    בעניין טרייד1, למרות שיש לתוכנה/פלטפורמת המסחר הזו, יתרונות רבים, אחד החסרונות שלה הוא בכך שהפקודות שלך עוברות "יד" נוספת (שרתים נוספים) בדרכם לשרתי חבר הבורסה (טרייד1 אינו חבר בורסה), וכנ"ל נתוני הבורסה עוברים תווך נוסף בדרכם מ"רצפת" המסחר אליך למסך, כתוצאה מכך עלולים להיווצר מידי פעם עיוותים כאלו ואחרים. אין הדבר דומה כלל לאותה פעילות (על סף רמאות) של בתי המסחר למט"ח, אני משוכנע שהחברה' של טרייד1 אינם סוחרים נגדך וכי המערכת שלהם שקופה ואדישה לפעילות הסוחרים שלהם, אבל גם ללא כוונות זדון, כאשר יש אמצעי תווך נוסף, יכולים להיגרם עיוותים מסוגים שונים.
    אתה רוצה לומר לי שמשתלם לפתוח שמה חשבון ולו רק בשביל משחקי ארביטרא'ג
    מי לדעתך יאכל את זה בסוף[/quote:2hvck8fl]

אתה לא יכול לעשות משחקי ארביטראז' בגלל שיש פה ושם בעיות עם טרייד1,
    זה כמו לשחק "בכאילו", כי מה שקובע אלו מחירי הביקוש וההיצע האמיתיים "ברצפת" הבורסה, ואם תוכנה כלשהי מציגה לפרק זמן קצר מחירים שגויים או גלום לא לעניין, המקסימום שתוכל לעשות זה ארביטראז' נגד עצמך (וכמובן להפסיד קצת מזה) אולם לרוב, יעשו עליך ארביטראז', כי כשתתן פקודות עם מחירים קצת לא לעניין (אם טרייד1 מציג לך נתונים שגויים), אז באותם המחירים שהם לטובתך, תוכל לשכוח מזה שמישהו יבצע מולך עיסקה, אולם כאשר יש עיוות מחירים סביר שתיתן גם פקודות עם לימיטים לרעתך (לצידן של הפקודות עם הלימיטים לטובתך), ואת אלו שלרעתך "יחטפו" בשקיקה המכונות באלפית השניה.

אף פעם איני מחפש לגבור על המכונות והאלגו במשחקי ארביטראז', זה פשוט לא הולך כי להם יכולת איתור ארביטראז' עדיפה עליי לאין ערוך, ומרגע שאותר (ונניח שקלטנו אותו ביחד), עד שאני מזיז את העכבר כדי להקליק פקודה, הם כבר סגרו את הארביטראז' וחזרו למצב "היכון" לארביטראז' הבא.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי aavv
    בקשר לתימחור האופצ
    בנקודת הזמן שהגלום היתנתק מהמחושב בערך של 4-7 נק
    מחיר האופצ p היה כ30% פחות מהb&s
    חשבתי על סגירת הארביטראז הזה
    אבל מיצד שני פחדתי מההודעה של ליוויתן שהמחושב יסגור לכיוון הגלום ואז מחיר הb&s היה מתמחר את הגלום ולא הפוך השעדור היה ב"חי" בגלובס וכולם חיכו להודעה מרעישה והגלום כנל
    פה היה צריך לקחת "צד"
    לאחר שהמצב נירגע תימחור האופצ =b&s
    דהיינו מחיר הp זינק
    אני עשיתי את האיסט של שחקן על סטרייק 1270 1:1 מסיבה שהקול ניראה לי מתומחר מאוד גבוה אולי זה עיניין לפולמוס אבל ככה החלטתי
    זמן ביצוע סופי 10.50-52
    מחיר פוט 1270=1980
    מחיר קול 1270=2780
    אז איך יתכן שהמדד היה על 1269-1271 ????
    יש דברים שאני מבין ויש הרבה שאני לא
    בזה אני קצת מבין
    ביגלל זה לא היסכמתי עם שחקן

דעתי על הביצוע שלך
    לגבי ירידות :יש לנו מספיק שטח פנוי עד 1190 אם יגיע
    לגבי עליות במדד 1300 אולי תצא בקרן
    כאשר על סטרייק 1260 כבר יהיה בשר
    ואפשר יהיה למכור את הקול 1260
    ולחסום את ה 1300 בגג ע"י קניה ב 1310
    ואכ לסגור אחד על אחד
    בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה
    אני בצעתי בשעה 16:20

- גיל, גם אני משוכנע שהחברה אינה סוחרת נגדך, אבל אתה יודע שיש פער של 10ש"ח בין הביקוש להיצע, ואם מגיעות שתי הוראות סימולטנית בוזמנית, אחת מכירה, אחת קניה, וכל אחד נתן את "המחיר הרע" לביצוע מיידי, אז מה מונע מהם לבצע קיזוז פנימי? ולהרויח את הפער של 10ש"ח? וזה בנוסף לעמלת הברוקר לבורסה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
    - גיל, גם אני משוכנע שהחברה אינה סוחרת נגדך, אבל אתה יודע שיש פער של 10ש"ח בין הביקוש להיצע, ואם מגיעות שתי הוראות סימולטנית בוזמנית, אחת מכירה, אחת קניה, וכל אחד נתן את "המחיר הרע" לביצוע מיידי, אז מה מונע מהם לבצע קיזוז פנימי? ולהרויח את הפער של 10ש"ח? וזה בנוסף לעמלת הברוקר לבורסה?

אין לי שום בעיה עם התהליך שתיארת, בתנאי שהוא מתבצע בצורה מזדמנת בלבד, קרי, רק אם בפועל מגיעות פקודות נגדיות מסוחרים שונים, והן מצליחות להיפגש על אותו מחיר, אבל לא בתור שיטה של ברוקר (כמו אלו של המט"ח), שמקבל פקודה אחת ודוגר עליה אצלו עד שמגיעה פקודה נגדית ואם לא מגיעה, אז רושם כאילו בוצעה אבל בעצם מחזיק אותה אצלו וסוחר בתכלס' נגדך.

אבל, למרות מה שתיארת ולמרות שציינתי שבאופן עקרוני אין לי בעיה אילו היה מתרחש כזה תהליך, אני חושב שזה בלתי אפשרי, מכיוון שלמיטב ידיעתי כל הפעולות חייבות להרשם בבורסה (כמו מניות או כל נכס פיננסי אחר שנסחר בבורסה), כי הרי לאחר הפקיעה מסלקת הבורסה היא זו שמבצעת את כל ההתחשבנויות ולאחר מכן מזרימה או מושכת כסף מחשבונות הסוחרים.

מה שכן יכול להיות (אולי, אין לי ממש ידע וודאי לכאן או לשם) זו פעילות ב"פול" או חשבון מרכז יומי, כאשר הציטוטים אמורים להיות ציטוטי זמן אמת מהבורסה, אבל את ריכוז הפעולות ש"סגרו" אחת את השניה ללא הפרשי מחיר (לימיט של הקונה פוגש את הלימיט של המוכר באותו זמן נתון) הם מעבירים במרוכז ובסוף היום לבורסה לצורך רישום פורמלי, כאשר את תנועת הכספים אינם מעבירים למסלקה מכיוון שמדובר רק באותן פעולות ש"סגרו" אחת את השניה עם "0" הפרשי מחיר.

אבל שוב, זה לא הרבה יותר מאשר ספקולציה קלושה על משהו שאולי עשוי להתקיים אך סביר שלא, וגם אם כן, אז הוא שקוף מבחינתי (כל עוד אין מניפולציה במחירי "זמן אמת" ע"מ להטעות סוחרים ולגרום לכך שיווצרו אצלם במערכת הרבה פעולות "שמסוגלות" לסגור אחת את השניה)

אורח

לי כן יש בעיה עם התהליך המתואר.
    מי שמפסיד מההליך הם כמובן הראשון ברשימת הקונים והראשון ברשימת המוכרים של האופציה.

כלומר, נניח ואני מחכה לי בסבלנות לתורי לקנות אופציה ב900 ש"ח.
    כעת הגיעה הזדמנות ואני עומד ראשון ברשימת הקונים ב900 ש"ח.
    משום מקום, מגיעה לה טרייד1 (באופן תאורטי, אני לא מאמין כי מתבצע בפועל) ו"גונבת" לי את המוכר הנדיב שהחליט שבשביל 10 ש"ח אין הוא מעוניין לחכות. מה יקרה אם יברח לי המחיר?

כך או כך, אני לא מאמין כי התופעה אכן מתרחשת.

אין לי שום בעיה עם התהליך שתיארת, בתנאי שהוא מתבצע בצורה מזדמנת בלבד, קרי, רק אם בפועל מגיעות פקודות נגדיות מסוחרים שונים, והן מצליחות להיפגש על אותו מחיר, אבל לא בתור שיטה של ברוקר (כמו אלו של המט"ח), שמקבל פקודה אחת ודוגר עליה אצלו עד שמגיעה פקודה נגדית ואם לא מגיעה, אז רושם כאילו בוצעה אבל בעצם מחזיק אותה אצלו וסוחר בתכלס' נגדך.

לא נראה לי שבפועל ישנם כאלו תופעות, לרוב קורה שאם ישבת בהמתנה על קניה ב- 900 ומישהו מוכן פתאום למכור ב890 או 880 אז העסקה מתבצעת לפי 900 (לפי מה שאתה היית מוכן לשלם) והמוכר יגלה להפתעתו כי למרות שביקש רק 880 בכל זאת קיבל 900 .
    אגב, זה קורה לי לא מעט פעמים שאני מקבל מחירים ב-5 או 10 ש"ח יותר טובים מאלו שביקשתי, גם בקניות וגם במכירות/כתיבות , ולא ממש יודע מה הכלל בעניין זה (מי זה שבעסקה מקבל את המחיר הטוב יותר ממה שביקש ומי מקבל בדיוק את מה שביקש), אבל אין לי תלונות, ואני לא סוחר בטרייד1, רק בגלל "היד" הנוספת שיש בדרך.

בעניין האם טרייד1 עושים "פוילישטיקים" על הסוחרים או לא, ולמרות שאיני עובד איתם, אני מוכן אפילו לעשות התערבות של כבוד (יענו, בלי כספים, כדי שתהיה חוקית וכשרה לחלוטין) על כך שאינם עושים זאת, ולו רק מכיוון שבנק איגוד עובד איתם וממליץ עליהם באופן גלוי, ובנוסף, הם עובדים באמצעות חבר הבורסה הזמני של אלטשולר שחם, שאינו חבר בורסה מן המניין אלא חבר זמני, ובהיותו כזה (מוציאים לאלטשולר כבר כמה שנים את "המיץ" וטרם קיבלו אותו כחבר בורסה), אלטשולר נזהר שבעתיים בריבוע מכל שטות או כל חריגה שהיא (באלטשולר לא יקחו אפילו את הסיכון הקטן ביותר אשר יכול לתת לשאר חברי הבורסה תירוץ כדי לא לקבלו, מתישהו בעתיד)

ציטוט פורסם במקור על ידי supgog
    לי כן יש בעיה עם התהליך המתואר.
    מי שמפסיד מההליך הם כמובן הראשון ברשימת הקונים והראשון ברשימת המוכרים של האופציה.

כלומר, נניח ואני מחכה לי בסבלנות לתורי לקנות אופציה ב900 ש"ח.
    כעת הגיעה הזדמנות ואני עומד ראשון ברשימת הקונים ב900 ש"ח.
    משום מקום, מגיעה לה טרייד1 (באופן תאורטי, אני לא מאמין כי מתבצע בפועל) ו"גונבת" לי את המוכר הנדיב שהחליט שבשביל 10 ש"ח אין הוא מעוניין לחכות. מה יקרה אם יברח לי המחיר?

כך או כך, אני לא מאמין כי התופעה אכן מתרחשת.

מסכים עם גיל שטרייד1 לא עושים פולישטיקים
    מצד שני המערכת עצמה לא הכי יציבה ואין דבר נורא מכך שהמערכת קורסת באמצע ביצוע פוזיציה.
    (אני כן משתמש במערכת)

מישהו יכול לחשב?
    קול כיום מדד 1263=
    2600
    החברים הראשונים שביצעו קניה =3420
    820 שח הפרש
    הדלתא כרגע 54שח
    הגמא 0.67
    =14-15 נק מדד
    +1263 =1277
    זה ביצוע של החברים הראשונים שביצעו את האיסט
    האי דיוק היחיד הוא חישוב הגמא+הדלתא במדד ביצוע אבל בערל יוצא 1275 ובטח לא 1270
    אם מישהו יכול לעשות חישוב בתימחור האופצ יותר טוב בבקשה
    הסטיה הייתה אותו דבר סטרייק 1270=15.5
    יותר מיזה אם מישהו יכול לחשב באיזה מחיר שהחברים ביצעו קול 1260 היה אמור ליהיות במדד 1270
    זה יהייה קצת מצחיק

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות