שלום,
איפה אפשר לראות את מפת הפוזיציות הפתוחות? ואת השינויים שחלים במפה?
תודה
שלום,
איפה אפשר לראות את מפת הפוזיציות הפתוחות? ואת השינויים שחלים במפה?
תודה
תודה,
אפשר איזה הסבר קצר איך אפשר להסיק מהמפה הזו לאיזה טווח מדדים מכוונים שחקני המעוף לפקיעה?
ההי חזה מה שלומך
לפי השאלות שלך אתה חייב לילמוד בסיס ליפני שתיתעסק-זו תורה ביפני עצמה
אנסה במיספר מילים להסביר את מפת הפוזיציות
כמו שאתה שם לב מכרו פוטים מעל 16000 פוז' בסטרייקים 750-830
לעומתם מכרו קולים ביחוד פתחו אותם בסוף השבוע 910 860
הווה אומר שעד הפקיעה ביום ד הסיכוי שהמדד יגיע לקיצונים האלה הוא אפסי-0-
סביר להניח שהפקיעה תיהייה במרכז איפה שהוא 840+-
אלא אם יהייה מיקרה קיצוני שאז גם שחקני המעוף ינסו לווסת כדי שלא יפגעו
זה בגדול מאוד
יש לשים לב שמכירת הקולים המסיבית נעשתה בסוף השבוע זה אומר שהמחשבה היא שהמדד לא יעלה עד הפקיעה.
מקווה שהבנתה את הבסיס הוא חשוב
שוב יכולים ליהיות מיקרים קיצונים שקשה לישלוט עליהם כמו מילחמה היטמוטתות בנק בארץ או מוסד פיננסי גדול בארץ\חול
מגפה חס וחלילה בקיצור לא חסר\או לחילופין מצב הפוך של עליה חדה בוול שתיסחר רק ביום ג' וגם אותה יווסתו כי הפקיעה ביום ד
אבי
תודה אבי.
דבר ראשון -
לא הבנתי לפי מה אתה אומר שכתבו קולים בין 860 ל-910. הרי יש גם פיק של קולים ב820 (שיותר גבוה מ860,870,880) - אולי דווקא שם יושב שחקן גדול שיווסת את השוק למתחת 820? וגם ב-760,770 יש לא מעט...
דבר שני -
איך אתה יודע שרוב הכתיבות נעשו בשבוע האחרון? איך רואים את זה בלינק ששלחת?
דבר שלישי -
אתה יודע אולי מה אומר הקו הכחול שנקרא "MAX PAIN" בגרף (שבלינק)?
תודה רבה
היי חזה
ראשית אני עוקב מידי יום\דף הבית
שנית תיפתח "יום אחרון"תיראה את סגירת\פתיחת פוז יום אחרון תיראה שניפתחו מכירת קולים
870-910 בכמות לא קטנה מה שאומר ומחדד היות ואנחנו בשבוע פקיעה שהמדד לא יעבור תחום זה למעט מצב קיצון שגם הסיכוי שלו קטן היות ואין מיסחר בוול יום א'ב' ויום ד'פקיעה
בדרך כלל יש "הבנה ביו השחקנים הגדולים ונדיר שיהייה מצב כזה שיעלו או יורידו למצב קיצון כולם רוצים להרוויח ואז מכוונים לפקיעה נוחה למרות שליפני חודשיים קרה מיקרה כזה אבל נידיר מאודדדד
לגבי הקו הכחול עד כמה שאני יודע זה משהו ששיך לתשלום בזמן פקיעה אבל אני לא יודע אשמח אם מישהו יאיר את עיננו
תודה ובשימחה!!!!
Max Pain, במילים פשוטות זה ה"כאב" המקסימלי של השחקנים בעת הפקיעה. ככל שהוא רחוק יותר מהפוזיציה הממוצעת שלהם, הם יצטרכו לשלם יותר בעת הפקיעה.
No pain, no gain
[quote="haza"]תודה אבי.
דבר ראשון -
לא הבנתי לפי מה אתה אומר שכתבו קולים בין 860 ל-910. הרי יש גם פיק של קולים ב820 (שיותר גבוה מ860,870,880) - אולי דווקא שם יושב שחקן גדול שיווסת את השוק למתחת 820? וגם ב-760,770 יש לא מעט..
הזה שלום לך!
אם תשים לב סגרו כ1000 פוז קול 820
זה אומר שהמדד לא ינחת מיתחת למה שמכוונים
לעומתם פתחו כ7000 פוז פוט שעיקרם 830 860
הפקיעה תיהייה ב850 לערך
מקווה שהבנת את העיקרון
הרבה הצלחה
היי,
אתה אומר שהפקיעה תהיה באיזור 850, אבל אני רואה שפתחו היום 2000 פוזיציות פוט 860. למעשה פוט 860 זה הפוזיציה הכי גדולה שנפתחה היום, כך שיותר נראה שמישהו מכוון לפקיעה מעל 860, לא?
אגב, מה זו בעצם סגירת פוזיציה? זה שכתב קודם קול820, קנה היום קול820? איך יודעים לשייך את זה לסגירת פוזיציה ולא לחלק מהמסחר הרגיל שיש באופציות של קניות ומכירות?
תודה לך
ועוד שאלה -
בלינק ששלחת, יש אפשרות לתכנן אסטרטגיה. לא הצלחתי לבנות שם אסטרטגיה שמורכבת יותר מדבר אחד. התוכנה לא נותנת לי להוסיף בצורה אוטמטית.
למשל אם אני רוצה לבחור שתי אסטרטגיות ביחד - "מרווח עולה - קנייה" ו"חוזה - קנייה עם הגנות" - הוא לא נותן לי להוסיף את שניהם. יש לך מושג איך עושים את זה? בטוח צריכה להיות אפשרות להוסיף שורות (אבל לא לתקתק ידנית - זה לא כן אפשרי אבל פחות נוח)
שוב תודה![]()