x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 12 מתוך 12

נושא: איפה אפשר לראות את מפת הפוזיציות הפתוחות?

Re: איפה אפשר לראות את מפת הפוזיציות הפתוחות?

ועוד 2 שאלות (סליחה על כל השאלות...:-) -

1. כשכותבים אופציה ונוקבים במחיר שאותו רוצים לקבל - האם אפשר לשנות את זה במידה ורואים שלא קנו את הכתיבה שלך? האם זה בדיוק כמו מסחר באופציות בו אתה יכול לשנות את מחירי הקנייה בכל רגע?

2. "פוזיציות פתוחות" - האם הכוונה לכתיבות שנעשו ושמישהו קנה אותן או לכתיבות שהוגשו למסלקה אבל לא בהרכח מצאו מצאו קונים? אם למשל רואים במפת הפוזיציות שנוספו היום 1700 אופציות פוט830 - האם זה אומר שנכתבו 1700 אופציות פוט830 חדשות ושבהרכח הן נקנו, או שלא בהכרח קנו אותן?

Re: איפה אפשר לראות את מפת הפוזיציות הפתוחות?

היי חזה ראשית יש אפשרות להוסיף שורות
    מיתחת לשורות יש רובריקה"הוסף שורות"
    אם תישאל את דעתי הפקיעה צריכה ליהיות יותר מ850 לפי כמות הפוטים והסטרייקים שהם נימצאים עד כמה תיהייה הבנה בין השחקנים ותלוי איך יפתח המיסחר בוול בכל אופן לא יחצה את הקיצונים יכוונו לאמצע פחות או יותר
    תצא גם מיתוך הנחה שיהיו רבים שיסגרו פוז'ואז התמונה יכולה קצת להישתנות לא בהרבה
    שתבין הכל הערכות זה לא מדע מדויק אני כותב לפי הניסיון שלי
    ניסיתי להעלות לך קובץ אבל כניראה לא מיתאפשר איך זה ניראה עם הוספת השורות אתה יכול לירשום איסטרטגיה איזה שתירצה
    שחקן כתב בסקירה שהוא מעריך את הפקיעה ב845 +-בטוח שהוא מבין ורואה יותר טוב מימני את התמונה!!! אני חושב שיהייה מעל 850 הם מורידים את המדד כדי לימכור פוטים וההפך מעלים כדי לימכור קולים היום הרבה חשבו שמיתכוננים להפיל את המעוף אבל לא הוא לא יפול, הכל מיתיחס עד הפקיעה
    גם אם היו רוצים להפיל אז שהיה ב-1% הנדלן היה צריך ליהיות -3-4% והוא ירד עד 1.5%
    שזה מינורי למדד התנודתי הזה
    אני מקווה שעזרתי במשהו
    אבי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות