- גיל, אני קראתי את כל מה שכתבת, ואני נהניתי מאד, אבל אני רציתי גם לשנות את הנושא ממדד הדאקס הגרמני, למדד הבסיס הישראלי, ולשאול: "מה אנחנו לומדים מהמגמה "התוך יומית" והמשוגעת של מדד המעו"ף?

- אז ככה, בימים של אי ודאות בכיוון המגמה, כדאי לפזר הוראות קניה ומכירה(או כתיבה) מתמשכות, "במירווחים משוגעים" בין הקניות למכירות, ללכת לעבודה, לחזור אחרי תום המסחר ולגלות שגם הקניות וגם המכירות/כתיבות התבצעו, למה? מדוע?

- כי אנחנו נמצאים בעיצומה של של אי ודאות טוטאלית, וזה מה זה מדהים לראות את "הפראיירים של יום ראשון" הבטוחים כי התיקון במלוא עוצמתו, ומוכרים מכל הבא ליד.

- וזה מה זה מדהים לראות את "הפראיירים של שלשום" הבטוחים כי התיקון מאחורינו, וקונים מכל הבא ליד.

- וזה מה זה מדהים לראות את "הפראיירים של אתמול בבוקר" המצטערים על כי החמיצו את מדרגת העליה הטכנית של שלשום, ולכן הם נאלצים למכור בשערים הנמוכים של אתמול בבוקר.

- וזה מה זה מדהים לראות את "הפראיירים של "שעת ההמראה" אחה"צ, המצטערים כי החמיצו את מחירי המציאה של הבוקר, ולכן הם נאלצים לקנות במחירים שחזרו למחירי השיא של שלשום.

- וזה מה זה מדהים לראות את "הפראיירים של שעת הנעילה אתמול" המצטערים כי לא השכילו למכור ולברוח "בשעת החסד" כאשר ת"א25 המריאה בניגוד לכל היגיון, ומעל לכל מדדי אירופה, ולכן הם נאלצים למכור במחירי הפסד, ובמחירים שנפלו תוך דקות ספורות, וירדו בחזרה עד למחירי המינימום "התוך יומי"

- חברים, אך ורק "שחקן" מחוסן מאופוריה, פאניקה, ופיק ברכיים, וזאת כאשר כולנו נופלים בפח כאשר מסך המוניטור דלוק אצלנו, אז הדבר היחידי שמציל אותנו מנפול בפח(=נפולת של נמושות) זה לתת הוראות מתמשכות, במרווחים גדולים בין קניה למכירה, לכבות את המוניטור כדי שלא נתפתה לעדכן את ההוראות, ולצאת ליום עבודה או לבית קפה, אז בהצלחה לכולם, תודה