אשמח לשמוע רשמים
על המערכת החדשה
ואיך היא בהשוואה למערכות "אמיתיות"
(כי לי נראה שכל דבר יהיה יותר טוב מהישנה)
ולמרות שנאמר לי שהיא עדיין בהרצה (כבר כמה חודשים).
תודה
אשמח לשמוע רשמים
על המערכת החדשה
ואיך היא בהשוואה למערכות "אמיתיות"
(כי לי נראה שכל דבר יהיה יותר טוב מהישנה)
ולמרות שנאמר לי שהיא עדיין בהרצה (כבר כמה חודשים).
תודה
R
אני ממש לא סוחר מומחה
אבל כמשתמש
אין מה להשוות בין המערכת החדשה לישנה.
עובדת מהר
יש הרבה יותר אופציות.
רק הגופנים מאוד קטנים.
כנ"ל משתמש אורדרנט הראשון למרות שהוא איטי להחריד.
חדש מהיר יותר ויציב יותר אבל הוא עשוי בידיים שמאליות.
התפעול שם בלתי נסבל ,עיצוב גראפי גרוע ביותר.
חלונות לא מסודרים בצורה אופטימלית למסך .
רק לחשוב שאנשים מעדיפים לעבוד עם מערכת ישנה וקלוקלת ולא לעבוד עם מערכת חדשה ומתקדמת.
המערכת החדשה משוכללת יותר אך ממש לא אינטואיטיבית
אני חזרתי למערכת הישנה והמוכרת. שם המערכת לא נסגרת אוטומטית לאחר זמן מסוים ושם אני גם מבין מה שאני עושה
בקיצור... המערכת החדשה מאכזבת
red-r, קוטלר, שוקי, אבי, כדאי לכם לשמור על הלינק למערכת אורדרנט החדשה, just for case כמו בבוקר הזה, כי אך ורק בזכותה נכנסתי וקניתי P1220 במחיר 530 ש"ח, והיא גם טובה בהשוואה למערכת הישנה, כי היא נותנת המון אופציות(=אפשרויות) כולל גרף "תוך יומי" בזמןאמת, אבל למרות זאת אני משתמש בישנה, וזה בגלל שאני אוהב לראות את כל תמונת התצוגה על מסך אחד ויחיד.
- קוטלר, אתה יכול להגדיל את הגופנים הקטנים ע"י כניסה ל"הגדרות > כללי > תצוגת מסך משתנה" ואז באקספלורר למטה מימין תגדיל את הדף ל-125% או יותר, אבל אני מעדיף את "תצוגת מסך מותאמת" בגלל הקומפקטיות שלה, ולא צריך לגלגל מעלה או מטה, מה גם שלמטה יש את שורת כל המדדים בגדול ובצבע ובזמןאמת, וזה נוח לי להיות מעודכן בזמן מתן הוראה.
- שוקי, המערכת לא עשויה בידיים שמאליות, והסיבה להתרשמותך היא בגלל הרבה חלונות, כי הם נתנו לך הרבה אפשרויות, אבל גם אני מינימליסט כמוך, רק חבל לי שאין לי תצוגה גרפית "תוך יומית" במערכת הישנה, אבל זה מה יש, ואל תשכח שזה לא סוף הדרך, ויהיו שפורים נוספים.
- אבי, המערכת החדשה לא מאכזבת, וכן אינטואיטיבית, כי אתה שם את העכבר על האייקון, ומיד מופיעה כיתובית קצרה ותמציתית, אתה לוחץ על האייקון "פעולות כלליות" ומיד מופיעים "קניה", "מכירה", "נתוח טכני", בחרת קניה או מכירה, ומיד נפתחת חלונית עם כל מה שאתה צריך, אבל גם אני משתמש עם המערכת הישנה כי אני אוהב את כל הארוחה בצלחת אחת ויחידה בלבד, וזה לא בגלל שטיפת הצלחות.
- חברים, לרשותכם קישור הכניסה למערכת:
https://migdaltest.ordernet.co.il
מכל הבחינות הטכניות המערכת החדשה עולה על הקודמת בכמה דרגות.פורסם במקור על ידי שוקי
המערכת יציבה, מהירה, מאפשרת לארגן מקבץ של מסכים בהתאמה אישית, ולראות כמעט את כל המידע הרלוונטי לסוחר ע"ג מסך יחיד.
מבחינה עיצובית, התוכנה לא משהו (על העיצוב הייתה אחראית מישהי מאזורי ההרים של פקיסטן) אבל אנו מחפשים שימושיות ולא יופי.
רק מה, כדי לעבוד בצורה סבירה צריך מסך 28 אינץ' ומעלה, או שלא ניתן להכניס את כל המידע במסך אחד.
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם