x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: FEELINGS

FEELINGS

EELINGS(12:33) mamani9:וכולם נשא הרוח / כולם סחף האור / גרם לנו מפח-רוח / נשאבנו לחור שחור / איך זה ששעות מרובות / נכתבו כאן רק אפס שורות /ממש נהפכנו לגן סגור / הכל נעול ,הכל נצור / הילדים בחופשה ארוכה / ואני מרגישה נטושה / מחכה לכם בכיליון עיניים / ואוהבת אתכם עד השמיים / שובו לכאן במהרה / כדי שנתחיל במסיבה / ��������
    forgive me for being sentimental
    אילנה המתגעגעת

Re: FEELINGS

אילוש מותק זאת התשובה והסיבה:
    שבת בבוקר! יום יפה,
    אמא שותה המון קפה,
    אבא קורא המון עיתון
    ולי יקנו המון בלון.

אפשר ללכת לירקון, לשוט שם בסירה,
    או לטייל עד סוף הרחוב ולשוב בחזרה,
    אפשר לקטוף פרחים, כאלה שלא אסור,
    ואפשר ללכת עד הגן ולראות שהוא סגור.

Re: FEELINGS

אינני יודעת מי העונה לי תחת השם "אדמין" -אני מקווה שאפי הוותיק והאהוב עלי. נכון- הפעם- העיסה מעידה על הנחתום- ואני לא טיילתי בירקון, ולא ביקרתי במוזיאון, ולא צפיתי בניקולודיאון, אלא רציתי מידי פעם, לראות מישהו , מציץ, ולא נפגע, וכותב כאן. אז משבושש האביר על הסוס הלבן להופיע, אני התייצבתי למשמרת, ובתור טליה מצויה, מייד רשמתי את רגשותיי , פרשתי לרווחה, לעיניי כל. יש אתרים הסגורים בשבת, ויש שפתוחים, אך מדשדשים בשבת, ולכן-כאמור- יצאתי מגידרי- כדי להמחיש לכם את שבליבי- יכול להיות שתלגלגו, אולי תגחכו, אבל אני אמרתי את אשר בלבבי, שיחררתי הניצרה- והסרתי הבלמים,כדי להסביר רגשותיי במילים, טסתי במורד בלי חגור וקסדה, ונדמה לי שנותרתי באתר אחרונה. אם בשבת הבאה יהיה קהל אלפים , הרי שהצלחתי לזעזע את אמות הסיפים, בזאת סיימתי את מלאכתי הקשה, שתהייה לכם שבת נהדרת-ושבוע נפלא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות