-
אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 17/10/10
אופציות
אסטרטגיית השבוע החולף טרם הניבה את הרווח המיוחל, ואנו בצענו תיקון בכדי להביאה לשם. בעוד ההנחה היתה כי המדד יעצור לקחת הפסקה, הרי שהמעוף הוסיף וטיפס. אמנם אנו עוד רחוקים מפקיעה אך במהלך השבוע ננקוט בתיקונים אגרסיביים יותר, שמטרתם סגירה טרם הפקיעה.
נדמה כי המדד עולה אך ורק בשל תכנית ברננקי לצפת השוק בדולרים, ומכיוון והדברים מתוכננים לנובמבר הרי שמעניין עד כמה יוסיפו מדדי ארה"ב לשעוט. קיימת כאן גם מידה מסוימת של חוסר מזל, היות וימי הירידות מגיעים בשבועות האחרונים רק בחמישי, אך זוהי הבורסה ואנו נתמודד עם זאת ע"י פתיחת ספריידים רחבה הרבה יותר.
ההנחות בבסיס אסטרטגיה זו:
# מרכז הכתיבות עודנו נמוך מהמדד הנוכחי . כמצויין בסקירה מתחילה היערכות לסקוויז, שאולי תטיב דוקא עם השחקנים. זוהי פעולהמ אוד ספקולטיבית (מפורט בהרחבה בסקרה) אך היא לקח מהחודש החולף.
# יחס C/P מאותת המשך עליות חדות.
# התטא כבר הופכת השבוע לבעלת תפקיד מרכזי. יש צורך אמנם באלמנט
הדלתא
אך הוא פחת ומאפשר לעבוד רחוק מהסטרייק.
# החשש מהיפוך כמובן קיים ולכן נבצע כתיבה יחסית מרוחקת מהסטרייק.
# הסטיה יציבה על רמות 15%. תומך בשוק עולה אך מקשה מאוד על קבלת פריה נאה.
האסטרטגיה המוצעת היא לאחר הפתיחה, במדד 1261. נא לערוך התאמות כנדרש.
נבצע אסטרטגיית שוק עולה מתונה:
נכתוב 3 יחידות PUT1230 - מחיר 470
נרכוש הגנה 3 יחידות PUT 1220 - מחיר 330
נרכוש CALL 1260 - מחיר 1470
נכתוב CALL 1280 - מחיר 580
נכתוב CALL 1300 - מחיר מחיר 200
נרכוש CALL 1330 - מחיר 50
הנחת המוצא היא עליות ממוצעות. דשדוש יוביל אף הוא לרווח, וירידות חדות יצריכו תיקונים אגרסיביים.
כבכל שבוע, יעד הרווח הוא 10%, ויש לממש מייד עם ההגעה אליו.
בהצלחה !
-
Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 17/10/10
איזה קטע, לראשונה מזה שבועות אסטרטגיה שלא מנסה להילחם בשוק מתוך הנחה שכולם טועים ורק אתר זה צודק, ודווקא על האסטרטגיה הזו אני לא רואה שלושים שמזנקים על ההתחלה?
אישית לא מבצע אותה, כיוון שצילינדר לונג רב חודשי מאפשר לי להיות סימטרי ברמה החודשית, וכמו כן מאמין שאסטרטגיה שתיכננת לבד, תנוהל יותר טוב פסיכולוגית, אבל עדיין מפתיע שדווקא עכשיו חסידי האתר לא מזנקים בתגובות. חבר'ה, אם מיניתם לעצמכם גורו, היצמדו אליו תמיד ושימרו על התוחלת.
-
איזה קטע,
אם אתה כל כך חכם, מה אתה עושה פה?
-
אסף, לא מתאימות האנרגיות המתחכמות האלו פה...
וד.א. אני בהחלט מסכים עם המסר של התוחלת וכו'.
-
אדרבא אסף. בוא נעקוב אחרי האסט' שלך
פרסם אותם עכשיו
יום נעים
דוד אריאל
ירושלים
-
שמח לראות אסטרטגיה ירוקה
בהצלחה!!!
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי assafb
איזה קטע, לראשונה מזה שבועות אסטרטגיה שלא מנסה להילחם בשוק מתוך הנחה שכולם טועים ורק אתר זה צודק, ודווקא על האסטרטגיה הזו אני לא רואה שלושים שמזנקים על ההתחלה?
אישית לא מבצע אותה, כיוון שצילינדר לונג רב חודשי מאפשר לי להיות סימטרי ברמה החודשית, וכמו כן מאמין שאסטרטגיה שתיכננת לבד, תנוהל יותר טוב פסיכולוגית, אבל עדיין מפתיע שדווקא עכשיו חסידי האתר לא מזנקים בתגובות. חבר'ה, אם מיניתם לעצמכם גורו, היצמדו אליו תמיד ושימרו על התוחלת.
אסף,
אני מכיר ארבע דרכים עיקריות להעביר ביקורת:
1. ביקורת בונה
2. ביקורת כשכואב משהו באופן אישי (ואז לא משנה אם הביקורת בונה או לא, העיקר להשקיט את הכאב הפרטי)
3. ביקורת שנועדה להראות כמה מישהו "גדול" ביחס ל...
4. ביקורת שנועדה להרוס.
מכיוון שאני דווקא כן נותן לך קרדיט, בוא תסביר בבקשה כיצד מתיישבת הביקורת שלך עם העובדה שהייתה לך כוונה לכתוב ביקורת בונה.
אגב,
ביקורת בונה היא הביקורת שהכי מסובך לכתוב אותה, הכי קשה לנסח אותה נכון, והכי קל לגלוש ממנה לביקורת מסוג אחר, גם כאשר הכוונה הייתה טובה.
-
אריאל - צילינדר מ1227, כבר מורווח כמובן, אבל ימשיך ויתגלגל במהלך השוק השוורי האגרסיבי שיגיע אחרי מימוש בשווקים, שוקת 1200-1250, ממעמד 1220, הפוט גולגל ברווח מעלה מספר פעמים ועומד על 1240, אם היום/מחר יהיו סימני עוצמה, יגולגל לאוכף 50, או ייסגר, כמובן שמורווח עליו, הקול לא יזוז, כי יש צילינדר. ההמשך אחרי סגירת שוקת זו יהיה כנראה שוקת 1220-70 עם אפשרות לתזוזה של סטרייק או שניים לכל כיוון בהתאם למצב הטכני של השוק בעת פתיחת האסטרטגיה. כמובן שברקע יש ערימה של אג"ח קונצרני (אך ורק אג"ח בסיכון, שום תל בונד כמובן) עוד מסוף 2008, ומניות נדל"ן שנרכשו לאחרונה, עם מיקוד בחברות המשקיעות בנדל"ן במצוקה בחו"ל. אחרון הוא קול עמוק בכסף על הנאסד"ק 100.
המשך לאריאל - אתה חוצפן, לבקש מאדם לפרסם את התיק שלו זו חוצפה, שחקן עושה זאת למטרתו ולרווחתו וגם הוא לא חושף
באמת
את התיק שלו, לי אין מטרות, פרט מלהציג דעה משלימה פה. אילצת אותי להציג, אז עכשיו תורך, פרסם את תיקך ואת האסטרטגיות המקוריות שלך.
רד - מאד חשוב לשמוע דעות משלימות על השוק, לכן אני קורא את שחקן, לכן אתה צריך לקרוא גם אנשים כמוני וכמובן שאני הקטן שבין בעלי הדעות הסותרות. ובלי קשר, לפי תורתcontrarian investing, קריטי לשים לב מתי אחרוני הפסימיים ומתי הציבור הרחב משוכנע כבר בלונג, זה יהיה סימן אזהרה. לכן תמיד צריך לקרוא את שני הצדדים.
אריאל, הראל ו-רד: זה מאד טבעי לבוא ולהתרגז כשמוצגת תאוריה שונה משלכם לגבי השוק, הרי יש לכם כסף שמושפע מהשוק, נכון? איך מעז מישהו לבוא ולא להסכים איתכם או עם מישהו שחושב כמוכם?
אם תשימו לב, אין דבר בסגנון שלי שיש בו אלימות, מילים לא נאותות או כל דבר אחר, הכל מוסף לדבריי בראשו של הקורא העויין.
עצתי, תקראו גם את מי שלא מסכים איתכם, (במיוחד שאני לא טועה פה מזה זמן מה), אני עושה זאת וזה עוזר לי לשמור ראש פתוח ולהקשיב קודם כל לשוק, לחתוך את ההפסדים שלי קטנים ולזרום עם הרווחים. וכשיגיע תיקון במגמת העליה, אשתדל גם להיות פתוח אליו עד שתחזור העליה.
___אבל הכי חשוב: עדיין אני לא רואה אתכם מצטרפים לאסטרטגיה?
גיל, אני רואה בדבריי ביקורת שיש בה עצה לשיפור, ורעיון לפתיחת הראש בנושאים מסויימים, אני רואה בתגובות אלי חוץ מבשלך, ובכן, אני לא רואה בהם דבר חוץ מזעם אליי על הדעה החולקת שהבאתי כאן. אז אני חושב שמבין הנוכחים אני יכול להיות שלם עם דבריי.
ואגב, בעקבות הבקשה החוצפנית להראות את התיק שלי, שנענתה, אני לא אציג שוב דבר באשכול זה, הסיקו את המסקנות שלכם או שארו בעולמכם שאינו מרשה לדעה סותרת לשחקן להיות מוצגת, אבל מצד שני לא מספיק dedicated בשביל לקחת כל אסטרטגיה על ההתחלה, דבר אחד בטוח, גם שחקן וגם אנשים שמשקיעים בדומה אלי __גם_אם_אנו_הפכים__ נרוויח יותר ממי שסוחר בחוסר החלטיות שכזו.
-
assafb = מנהל תיקים ????? יש מצב ?
מה קורה לאחרונה למשתתפי האתר ? מה עקץ אתכם ?
מי מכריח אתכם לקרוא את האתר ? מי מכריח אתכם להגיב ?
ואסף, למרות שגם אני כבר חודשיים הולך הפוך משחקן - התגובה שלך שידרה ציניות ולעג. וזה מיותר. שלא לדבר על התגובה האחרונה שלך "לא אכתוב יותר" - מה אתה ילד ? אנשים היבו לרוח הדברים שלך .
ובכלל מה איכפת לך ? כסף שלך ? לכל אחד יש זכות לעשות בכספו מה שהוא רוצה.
-
שכתי לכתוב שהיות והאסטרטגיות הנוכחיות שלי מוטות עליה, דווקא השבוע אני אכנס לאסטרטגיה מוטת ירידה - אבל אעשה זאת רק מחר כשאראה איך גרמניה נפתחת.
שבוע טוב !
-
אסף אני דוו'קא אצטרף לאסטרטגיה אבל לקראת סוף היום כשיהיה אדום
-
- חברים, האסט' של שחקן גאונית, כי עכשיו לא איכפת לנו הכיוון שיתפוס השוק, ובהכרח שלכל כיוון תהיה אסט' שתגיע לפדיון של 10%+ ואז נשארים אך ורק עם אסט' אחת בלבד למקצה השיפורים, אבל אותי מעניין איך עובד הראש של משקיעי וול סטריט? ...אם כל כך רע, ואם הכלכלה על הפנים, אז בן ברננקי יתערב בשווקים ע"י הרחבה מוניטרית, אבל לכל עיסקה יש שני צדדים, אז איך עובד הראש של המוכרים בוול סטריט?
- "אם הנגיד רמז על הרחבה מוניטרית, ואם הפד קנה היום(=שישי) אג"ח ממשלתיות ב-4.7 מיליארד דולר והאג"ח ל-10 שנים הגיבו בהעלאת תשואה ב-0.8 נקודות בסיס ל-2.57%, אז אני מבין מצעדי הפד הנואשים שהמצב כל כך גרוע, ושהכלכלה על הפנים, ושהיא צומחת בקצב איטי מדי כדי להוריד את האבטלה, אז מה יש לי לחפש במניות? אז לא עדיף למכור לפני שישבור? למטה כמובן, ומה חשוב לנו?
- לנו חשובה שאלת מיליון הדולר: האם "הראש של הקונים" ינצח את "הראש של המוכרים"? ועליה תרדוף עליה? או לחילופין, האם ינצח "הראש של המוכרים" ויגיע התיקון המתבקש? ואם כן, אז האם זה יקרה לפני הפקיעה? או אחרי הפקיעה? תודה
-
אסף,
חברי האתר שמבצעים אסט' של שחקן באופן קבוע ואני בניהם, כבר מנהלים לפחות אסט' אחד וחלקם גם שתי אסטרטגיות במקביל. לנהל שלוש אסטרטגיות, שבוע וחצי לפני פקיעה עם תיקונים אפשריים בחצי שעה אחרונה של המסחר לדעתי פשוט לא אחראי.
ועוד... נכון, שחקן לא תמיד צודק, אבל בזכותו אני לומד להרוויח יותר ולהפסיד פחות...
וגם אם תבדוק היסטוריה של פורום תגלה שהיו תקופות של חודשים רבים עם רווח של 10% כל שבוע, ולא נראה לי שהיו אז תלונות :)
-
היי אסף,
לפי הבנתי... אריאל סה"כ רצה לראות ניהול אסטרטגיה שלך.
יש כאלו שמנהלים אסטרטגיות באתר זירוסם למשל. זה מאוד נוח ומעשיר.
אני בספק רב אם הוא רוצה לראות את מבנה התיק הכולל שלך – נכסים, התחייבויות וכדומה.
ולגבי...
עצבני/מרוגז? אינני מרגיש כך כלל.
אני פשוט חושב שכתבת בצורה קצת מתריסה... וזה הדבר היחיד שהפריע לי.
אם אתה מעוניין לדעת... ברמה האישית, אינני מבצע תמיד את האסטרטגיות של שחקן. לא בגלל שאינני מכבד אותו ואת יכולתו, אלא מכיוון שאני מאוד נהנה ברמה המקצועית לבצע "אסטרטגיות משלי".
ד.א. גם כשאני מבצע את האסטרטגיות של שחקן, אינני יכול לומר שאני מיידע את כל חברי האתר על כך.
עוד ד.א.... אני מאוד מאוד נעזר בניתוחים של שחקן לגבי השוק.
הניתוחים שלו מופיעים גם בסקירה וכמובן באסטרטגיות השבועיות, ולכן לא פעם ולא פעמיים אני מגיב מדיונים אלו.
הראל
-
אסף - 3 אסטרטגיות פתוחות ושלושתן בעלות סיכוי טוב מאוד לרווח, אם כי בהחלט מעניין עוד כמה
פעמים אנשים יקברו אסטרטגיה אחרי שעתיים- זה
באמת
מגוחך.
הבעיה מבחינתי לא בביקורת, אלא בכך שבסיכום חודשי כל אלה נעלמים וקולם לא נשמע.
כמה שמפתה לתזכר אותם אני נמנע מזה מידי חודש אך אנא גלו הגינות: מי שלא האמין
שיהיה רווח, שיכתוב טעיתי בסיכום החודשי.
אני מציב עצמי מידי שבוע למשפט, בחינה, ביקורת ודיון ולכן אם אין שוויון הרי שעדיף לא לכתוב
הערה בכלל. לא לנצל את זה שבאופיי איני "סוגר חשבונות" עם כל אלה שאמרו על אסטרטגיה מסוימת שתוביל לנזק גדול (ואגב, כך יהיה גם בעתיד).
ציינתי ואחזור פעם נוספת: הנזק הוא רק לכל המבצעים - אלה נכנסים ללחץ מיותר, ולעיתים עושים
טעויות שהיו יכולות להימנע אם היה מתגלה כאן יותר שיקול דעת.
ששי - לא מדוייק. לכל שלוש האסטרטגיות נקודות רווח משותפות.
CAFE - שבועיים לפקיעה, זה חצי חודש :)
-
אסף הנכבד. כשהבטתי בתשובתך וראיתי בין השאר "אריאל חוצפן" ממש לא המשכתי לקרוא. אני מציע לך ללכת ללמוד נימוסים והליכות לפני שתתעסק בעניני אופ'. ולתשומת לבך, לו הדבר היה תלוי בי הייתי זורק אותך מהאתר.
קח את הערותי בצורה בונה ותשתדל לשנות את עצמך
גם להתנצל לא בושה
דוד אריאל
-
זה מצויין שיש עוד דעות באתר ואנשים פתוחים לכל מגוון הדעות.
יש לי הערה בונה לשחקן שיפרסם כמה בטחונות לכל אסטרטגיה ויזהיר שצריך להשאיר
עוד פי 5-10 לתיקונים.
כמו כן הרווח עם כל הבטחונות שצריך לתיקונים רחוק מעשר אחוז לכל אסטרטגיה וגם זה צריך להאמר. צריך ממש להזהר עם כמות היחידות שניכנסים אליהם ולהשאיר מספיק בטחונות לתיקונים.
-
מה, אני חייב להמשיך לענות לכם?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
assafb = מנהל תיקים ????? יש מצב ?
מה קורה לאחרונה למשתתפי האתר ? מה עקץ אתכם ?
מי מכריח אתכם לקרוא את האתר ? מי מכריח אתכם להגיב ?
ואסף, למרות שגם אני כבר חודשיים הולך הפוך משחקן - התגובה שלך שידרה ציניות ולעג. וזה מיותר. שלא לדבר על התגובה האחרונה שלך "לא אכתוב יותר" - מה אתה ילד ? אנשים היבו לרוח הדברים שלך .
ובכלל מה איכפת לך ? כסף שלך ? לכל אחד יש זכות לעשות בכספו מה שהוא רוצה.
כל כך חשוב לך שאני אמשיך להגיב באשכול? לא ברורה לי הסיבה. בכל אופן - הנה בשבילך: אין לי מה להגיב, על הכל עניתי מראש ולמפרע בשתי התגובות הראשונות. על מה אגיב, על ניסיונות להשוות אותי למישהו אחר? מתחת לכבודי. על אריאל שלא מעז להעמיד את עצמו באתגר שהוא הציב לי ונעניתי לו? מתחת לכבודי.
זה כמו לנסות להראות דעה סותרת למשקיע גבעות. מה שכתוב בתגובות הראשונות שלי מספק תשובות לכל מה שראיתי עד לתגובה זו - הבנת למה אין ברצוני להגיב שוב?
בשבילך - אם תהיה תגובה לגוף דבריי עם תוכן שניתן לתרגם אותו לטרייד, אני אגיב.
-
אסף אתה מנותק מהמציאות ומסרב להבין.
אין לאף אחד בעיה לשמוע דיעות הפוכות לשחקן, להיפך (תראה איזו פופולריות צבר מנהל תיקים עד לנקודה שהוא התחרפן)
כל מה שמנסים לומר לך ואתה לא מקשיב - זה - פשוט לדבר באופן מכובד, לא לזלזל ובטח לא להתנשא.
כך השתמע מהדברים שלך. הנסיון לראות אסט שלך הוא דרך שונה לומר לך שאם יש לך סחורה טובה יותר להציע, כך אתה מתיימר לפחות, בא תראה לכולנו מה אתה שווה.
אם לא, תעשה לנו טובה, ואל תבזבז לנו הזמן.
אני מתפלאת שפירגנו לך ככה ולקחו אותך ברצינות כזו , אפילו שחקן התפנה מעיסוקיו לתת לך תשובה ראויה ומכובדת.
תסתפק בזה ותתקפל (נראה לי שלהפנים זה כבר גדול עליך).
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
(תראה איזו פופולריות צבר מנהל תיקים עד לנקודה שהוא התחרפן)
LIKE
-
Re: מה, אני חייב להמשיך לענות לכם?
ציטוט:
כל כך חשוב לך שאני אמשיך להגיב באשכול? לא ברורה לי הסיבה. בכל אופן - הנה בשבילך: אין לי מה להגיב, על הכל עניתי מראש ולמפרע בשתי התגובות הראשונות. על מה אגיב, על ניסיונות להשוות אותי למישהו אחר? מתחת לכבודי. על אריאל שלא מעז להעמיד את עצמו באתגר שהוא הציב לי ונעניתי לו? מתחת לכבודי.
זה כמו לנסות להראות דעה סותרת למשקיע גבעות. מה שכתוב בתגובות הראשונות שלי מספק תשובות לכל מה שראיתי עד לתגובה זו - הבנת למה אין ברצוני להגיב שוב?
בשבילך - אם תהיה תגובה לגוף דבריי עם תוכן שניתן לתרגם אותו לטרייד, אני אגיב.
א. אני שמח (באמת) שהגבת
ב. ננסה להשאר קונקרטיים, לא מבין למה אתה מתכוון במשפט "אם תהיה תגובה לגוף דבריי עם תוכן שניתן לתרגם אותו לטרייד, אני אגיב" - כתבתי לך שאני מתכנן אסטרטגיה מוטת ירידות, זה משנה לך איך אני עושה אותה ?
ג. עזוב את אריאל, אתה רואה צל הרים כהרים.
ד. בוא תכתוב את דעתך כמו שביקשו קודמיי, ותציע אסטרטגיה .
-
אסף הנכבד. אין לי כל בעייה עם דיעותיך אלא אופן הבעתם ו"תארים" שאתה מוסיף לכותבים. אם את זה לא הבנת קח גם קורס בהבנת הנקרא
ממש אינני רוצה לדרדר את השיחה יותר
דוד אריאל
-
חברים ניראה לי כולם בלחץ
אין ספק שאנחנו בלונג ,גם לפי הוול שעלה וירד ועלה אבל דבר חשוב הסטיה לא עלתה מיתחת ל20
שאלת מיליון הדולר איך מתרגמים לאיסטרטגיה
גם אם המעוף יעלה כמה נק וירד פחות דישדוש יביא כסף גם דיש עליות
יכולים גם לממש ושוב לעלות אז מי שלוקח לונג עלול גם לא להרוויח
תאמינו לי שחקן יודע את העבודה עברנו איסט במיקרים קיצוניים ויצאנו בשלום
אם יש מישהו שיכול או מסוגל לתת איסט שבועיות נישמח ליראות אותה כתובה כמו שאליקו עשה
אבל אלה לא מדברים הם יודעים שכמו שהירוויחו יכלו להפסיד האומנות היא בתיקון וגם כשמרוויחים צריך לדעת לקחת רווח במיוחד באופצ
אני בכל אופן חושב שלכולם כוונות טובות הבעיה בניסוח
שיהיו רק הצלחות
-
1) יהודים,
גם נותנים להם בחינם וגם מתלוננים...
או שתבצעו את האסטרטגיות ותבלמו את הפה או שתלכו למקומות אחרים.
איך יש לו בכלל לשחקן כוח לענות לכל מיני מלעיזים שמחפשים להבעיר אש. הלוואי עליי כזו סבלנות ואורך רוח.
2) מנהל תיקים עאלק... תשעה חודשי סטאז' ומבחנים של קאקאמאייקות לא עושים אותך מומחה בשוק ידידי או מבין יותר מגברת מסעודה משדרות, וזאת אומר לך אחד בעל רשיון, בוגר של שתי מפולות לפחות.
3) המשך שבוע טוב.
גילוי נאות:
הכותב לא גרופי של שחקן.
-
משעשע משהו
עד שהולכים על לונג... השוק נזכר לרדת :-)
-
יפה שטרחת להגיב לכל אותם ספקנים
לא צריך להתרגש ,ישנם מספיק משתתפים שלא קופצים להגיב על כל פוסט
יש איסטרטגיה מבצעים אותה בשקט
יש תיקון/מיקסום כנ"ל
עוקבים מבצעים ויושבים בשקט(גם אם לפעמים לא כל כך בשלווה :d )
נראה אותם שורדים לבד
עלה והצלח ,חן חן ברכות
ובער :d בית אומרים "כל מילי דמיטב"
quote="שחקן מעוף"]אסף - 3 אסטרטגיות פתוחות ושלושתן בעלות סיכוי טוב מאוד לרווח, אם כי בהחלט מעניין עוד כמה
פעמים אנשים יקברו אסטרטגיה אחרי שעתיים- זה
באמת
מגוחך.
אני מציב עצמי מידי שבוע למשפט, בחינה, ביקורת ודיון ולכן אם אין שוויון הרי שעדיף לא לכתוב
הערה בכלל. לא לנצל את זה שבאופיי איני "סוגר חשבונות" עם כל אלה שאמרו על אסטרטגיה מסוימת שתוביל לנזק גדול (ואגב, כך יהיה גם בעתיד).
ציינתי ואחזור פעם נוספת: הנזק הוא רק לכל המבצעים - אלה נכנסים ללחץ מיותר, ולעיתים עושים
CAFE - שבועיים לפקיעה, זה חצי חודש :)[/quote]
-
יש לי להגיד בלה בלה - זה מה שיש לי להגיד. שחקן המעוף לא גורו שלי אבל הוא ענייני.
לעומת זאת אתה מבלבל תביצים. (assafb) אל תיקח את זה אישי. :idea:
עם אתה סוחר מקצועי בחיים על תיתן למישהוא להשפיע עליך. לשמוע יותר מידי זה מבלבל.
אני כאן לראות את האסטרטגיות של שחקן המעו"ף לטוב ולרע. לפעמיים אני מבצע אותה.
כיוון השוק רק אני קובע אותו בילבול מיותר גורם להפסד גדול.
בכל מקרה האסטרטגיה של השחקן לטעמי החודש. אני מסכים עם העליות. מסכים שהשוק משוגע ויכול לתת ראלי למעלה.
לכן אני לא הייתי כותב בC למעלה.
מציעה אלטרנטיבה יותר יעילה אבל דורשת יותר ביטחונות ואולי אפס ניהולים.
עם הגנה עד 1200 במילים אחרות עד 1200 החיים טובים מתחת זה יהיה רע!!
-
האסט' בוצעה בבוקר עם יציאת ה-SMS.
תשלום של 375 ש"ח ליחידה. (במקום 320 ש"ח אצל שחקן).
האסטר' מרוויחה בפקיעה בכל מדד הגבוהה מ-1263 והנמוך מ-1317.
בטחונות ברוטו: 3,000 ש"ח ליח', ועוד תשלום של 375 ש"ח ליח' נותן בטחונות נטו של 3,375 ש"ח ליחידה ומכאן שיעד הרווח הוא 338 ש"ח ליח' (אצל שחקן היעד יהיה 332 ש"ח).
תודה לשחקן ובהצלחה לכולנו.
-
:d בהצלחה לכולם..... גם לשקטים
-
חברים יקרים
(כן, הכוונה לכולם, החל מאסף ש"התחלקה" לו ביקורת קצת קנטרנית מדי, וסיים באריאל שלקח את זה קצת אגרסיבי לטעמי), אני מתכוון לכולם, כולם חברים ולכולם חלק חשוב באתר הזה,
ואיני מתכוון להעיר ספציפית לא לזה ולא לאחר (את מכסת "הכיסוח" החודשית הוצאתי על מנהל תיקים :d).
הפעם דווקא אתייחס לתגובת שחקן, בתקווה שבזה נסתום את הגולל על הכיסוחים ההדדיים, ומעתה השירשור הזה יהיה מקצועי "נטו".
ולכן הוספתי משפטים משלי בינות אלו של שחקן:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
אסף - 3 אסטרטגיות פתוחות ושלושתן בעלות סיכוי טוב מאוד לרווח,
אם כי בהחלט מעניין עוד כמה פעמים אנשים יקברו אסטרטגיה אחרי שעתיים- זה
באמת
מגוחך
האם מישהו ספר או בדק כמה פעמים בכל אסטרטגיה (וכמעט לכל אחת מהן) יש כאלו שטענו נגדה, עוד בטרם יבשה הדיו שבה נכתבה ? אילו היו עושים את זה לי או לכל אדם אחר מהישוב, או שהייתי מזמן נשבר ושולח את כ ו ל ם לכל הרוחות, או שהייתי לוקה זה מכבר בפראנויה חריפה.
נסו לרגע, כל אחד ואחד, לשים עצמכם במקום שחקן, וחשבו לרגע קט כיצד הייתם אתם מרגישים במקומו
משחקן לא תשמעו מילים יותר קשות מאלו, אבל אני לא שחקן, ואין לי שום בעיה לומר לכל אלו שקולם הרם חיש מהר נשמע כאשר האסטרטגיה בשלב הפחות חיובי שלה, אבל חיש קל עוברים למצב דום שתיקה בסיומה החיובי והמוצלח, לומר רק זאת- בגרות אישית והגינות בסיסית זה להודות בטעות , ולא רק בלב אלא גם מעל "דפי" אתר זה (כפי שיודעים להעביר ביקורת, כך גם ראוי להודות בטעות כאשר הביקורת התבררה בסופו של דבר כשגוייה), ואגב, אף אחד עדיין לא מת מזה שהודה בטעות שעשה.
איש חכם אמר פעם "מיהו הגיבור - הכובש את ייצרו"
שתבינו, מדד המעו"ף לא עושה לשחקן חיים קלים, בפירוש לא, על כל אסטרטגיה הוא עובד די קשה , בתיכנון לפני פירסומה, במעקב אחריה, בשיפוצים השונים ולבסוף בסגירתה, ואם זה לא מספיק, אז כבר בהתחלה תמיד יש את זה שיזרוק עליה איזו אבן או שתיים, ובדרך גם יהיה מי שיוריד עליה מחבט או "נבוט" ולבסוף תמיד יימצא זה שמתלונן כי אצלו היא נתנה רק 9.99% ולא 10.
ואחרי כל זה, בא שחקן ועוד מצהיר כי גם בעתיד לא יסגור חשבונות....
יד על הלב, נראה לכם שמישהו אחר היה מחזיק מעמד בתנאים אלו יותר מחודש (עזבו חודש, מישהו אחר, אחרי שבוע היה חוטף את החלסטרה)
או במילים אחרות ופחות עדינות, מי שמזגזג גורם לעצמו נזק (אבל מותר לו כי את הנזק הוא גורם רק לעצמו) אבל מי שבכתיבתו, תגובותיו, רעיונותיו והערותיו גורם לאחרים לזגזג שיקח זאת לתשומת לבו כי הוא עלול ואף גורם בפועל נזק לאחרים, ואף אינו יודע כמה.
אז לאלו שמרגישים "חובה" לשפץ בפומבי במקום שחקן או להמליץ על סגירה מיידית בסטופ-לוס, אם יש לכם טיפה מצפון ומעט אחריות, רצוי שתמנעו מכך, ואם בכל זאת אינכם יכולים להתאפק, נסו אולי לשלוח לשחקן, בפרטי, הצעת תיקון/שיפוץ והמתינו לתגובתו, כי הרי בסופו של דבר הוא תכנן את האסטרטגיה ולא אתם וסביר כי הוא מבין אותה לא פחות טוב מכל אחד מאתנו (אם לא יותר).
ולכל אלו שעושים אסטרטגיה ופתאום מרגישים בלחץ, ונראה לכם כי דווקא השיפוץ שהציע מאן דהוא זה השיפוץ שיציל אותה, קבלו עצה קטנה, תשאלו לפני שתעשו, תשאלו בציבורי או בפרטי, עדיף להתייעץ מאשר להתחרט אח"כ.
CAFE - שבועיים לפקיעה, זה חצי חודש :)
מאחל לכולם המשך חודש מוצלח, ושכל אחד ינסה מידי פעם (ואפילו למספר שניות) להסתכל במראה ולהחליט האם מה שהוא רואה נראה הולם בעיניו (לפני שהוא מגיב את התגובה הבאה).
-
גיל אין עליך!!!!!!!!!!!!!!!
אני מרגיש שכל מילה שניתן להכניס-מיותרת
אליקו למה לא לימכור פחות 1220 פ
קנייה 1200
פ
בסיכון הרבה יותר נמוך באותו תקבול?
-
[quote=גיל (רעננה)]חברים יקרים
ולכן הוספתי משפטים משלי בינות אלו של שחקן:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "שחקן מעוף":3o79vf1v
אסף - 3 אסטרטגיות פתוחות ושלושתן בעלות סיכוי טוב מאוד לרווח,
אם כי בהחלט מעניין עוד כמה פעמים אנשים יקברו אסטרטגיה אחרי שעתיים- זה
באמת
מגוחך
האם מישהו ספר או בדק כמה פעמים בכל אסטרטגיה (וכמעט לכל אחת מהן) יש כאלו שטענו נגדה, עוד בטרם יבשה הדיו שבה נכתבה ? אילו היו עושים את זה לי או לכל אדם אחר מהישוב, או שהייתי מזמן נשבר ושולח את כ ו ל ם לכל הרוחות, או שהייתי לוקה זה מכבר בפראנויה חריפה.
נסו לרגע, כל אחד ואחד, לשים עצמכם במקום שחקן, וחשבו לרגע קט כיצד הייתם אתם מרגישים במקומו
משחקן לא תשמעו מילים יותר קשות מאלו, אבל אני לא שחקן, ואין לי שום בעיה לומר לכל אלו שקולם הרם חיש מהר נשמע כאשר האסטרטגיה בשלב הפחות חיובי שלה, אבל חיש קל עוברים למצב דום שתיקה בסיומה החיובי והמוצלח, לומר רק זאת- בגרות אישית והגינות בסיסית זה להודות בטעות , ולא רק בלב אלא גם מעל "דפי" אתר זה (כפי שיודעים להעביר ביקורת, כך גם ראוי להודות בטעות כאשר הביקורת התבררה בסופו של דבר כשגוייה), ואגב, אף אחד עדיין לא מת מזה שהודה בטעות שעשה.
.
[/quote:3o79vf1v]
איך הגעתם לשם? אני כתבתי על זה שפתאום אנשים לא לוקחים את האסטרטגיה האחרונה, ולא תקפתי את האסטרטגיות המוקדמות, מי ששם לב להודעה הראשונה שלי פה ואחרות באתר, ראה שבעוד שבתחילת החודש כיוונתי לעליות, בנק' הנוכחית האסטרטגיה שלי מכוונת לדישדוש ירידות זמני, שאחריו חוזרים לעליות, כך שדווקא עכשיו לפי הכתוב פה באשכול זה בהודעותיי הראשונות, ברור שאני לא תוקף את האסטרטגיות הראשונות, אלא אולי מסכים עם התזמון שלהם, ובעיקר לא מסכים עם אנשים שהחליטו שהם לוקחים רק חלק מהאסטרטגיות. אני מעולם לא תקפתי אסטרטגיה כושלת פה. לכל היותר ראיתם אותי חולק על שיקולים בעת פתיחתה.
אבל כאן חשוב לי לאמר לשחקן - אם מדברים על סיכום חודש מכובד, אז גם יש לשים לב שאם האסטרטגיות יינצלו ע"י חנינה יורדת בשוק שוורי, אז צריך לזכור שלא בכל חודש זה קורה, ע"ע מה שהיה לאחרונה, אסטרטגיה שניצלה ע"י חנינה/תיקון בניגוד למגמה, היא אסטרטגיה שחרגה מהתכנון, ולכן סיכון בסגנון double up. יתרה מזו, גם עצם שלוש אסטרטגיות פתוחות בו"ז צריכות להיזכר כתקלה. בימים אלה אני כנראה אגיע לסופה של האסטרטגיה התוך חודשית שתוארה כאן, ורק אז אתקדם לאסטרטגיה הבאה. אין לי בעיה עם אסטרטגיה רב חודשית ברת גילגול במקביל לאסטרטגיות שבועיות, אבל אסטרטגיה שבועית שמתמשכת ונפתחות עוד כמוה, היא תקלה בניהול חשיפה לשוק. אז אם אתה דורש מאותם אלה שקטלו אסטרטגיות לבוא ולסכם בצורה הגונה, לקחים צריכים להיות מופקים, הצלחה חלקית יש לה פוטנציאל לסכנה גדולה בעולם הברבורים שלנו.
-
אסף,
אתה 100%, כולם הבינו אותך, אתה צודק מאין כמוך.
רק עשה טובה רד לנו מהקו.
-
אפקט "משקיעי גבעות".
דיסוננס קוגניטיבי במיטבו.
שיהיה בכיף.
-
שימו לב, העלתי תיקון בראש כל פורום לאסטרטגיה זו.
המשך יום טוב.
-
שימו לב כי בעקבות הירידות הכנסתי תיקון נוסף באסטרטגיה.
בהצלחה.
-
שלום לכולם,
עם כל ההתעסקות בדבריו של אסף, קצת מחטיאים את המטרה, יש סיכוי שמישהו יוכל לשים מחירי ביצוע של האסטרטגיה על מנת שנוכל לעקוב ולראות את סטטוס הפוזיציה...
תודה מראש לכל מי שיעזור,
מאיר
-
אני כרגע בתקבול שלילי של 1000 ש'ח ליחידה - מישהו גם באיזור הזה ?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
אני כרגע בתקבול שלילי של 1000 ש'ח ליחידה - מישהו גם באיזור הזה ?
אני בהפסד של 705 ש"ח ליח' :( :?
-
שימו לב כי הלעתי תיקון בראש כל פורום.
המשך יום טוב.