-
החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....
בוקר טוב.
בחודשים האחרונים מופנות אלינו בקשות רבות מטעם החברים, בכדי לנסות ולמקסם את יכולת הקולקטיב של האתר לתחומים שונים. לא פעם נשמעה כאן קריאה להקמת קרן גידור ו/או קרן נאמנות, מכרזי ביטוחים, ביצוע החזרי מס גורפים ועוד הצעות מגוונות החל בנדל"ן וכלה בייעוץ ארגוני. זאת ועוד, בעבר הלא רחוק נפתח כאן שרשור בנושא בו הבטחתי שאם יהא עניין, נשקול בחיוב את הנושאים המדוברים.
אנו מרגישים צורך לחזור לנושא זה פעם נוספת, לאחר שחלק מהפונים טענו כנגדנו כי אנו מתעלמים מהבקשות. הדבר רחוק מהאמת ושונה בתכלית: כיום , אני בעיקר מנסה לעמוד על עוצמת ורצינות העניין. הבקשות הן לגיטימיות לחלוטין אך הביצוע דורש הון רב, המסתכם בכמה מליוני ₪.
לקרן נאמנות יש תשקיף, נאמן, עמלות,... לקרן גידור – נאמן, עו"ד,רו"ח, וזה עוד לפני שדברנו על העובדה כי אני מחוייב להכניס לקופת הקרן עצמה לא מעט הון עצמי. ביטוחים, החזרי מס וכדומה דורשים עובדים, רכבים, דלק ועוד הוצאות המנפחות את התחשיב בצורה בעייתית.
יחד עם זאת, בעבר התחייבתי כי לאן שתחליטו לקחת את האתר – לשם נתקדם.
איני אומר שהדבר בלתי אפשרי אך זה דבר אחד לבקש, ודבר אחר לבצע. אני מוכן לממן את עלות ההקמה של גוף מעין זה אך ורק אם נחליט כגוף שאכן זהו הכיוון. אין לי כוונה להשקיע מליונים בהקמת זרוע פיננסית בארץ שתתגלה כרלוונטית לכמה עשרות בלבד.
החברה בבעלותי כיום עובדת מול האלפיון העליון בלבד, ומכירה את כל הפן המקצועי של הדברים על בוריו עם מתן מענה פיננסי ללקוחות אמידים במיוחד, אך אינה ערוכה לקלוט אלפי לקוחות נוספים (קרנות גידור מתמחות במינימום לקוחות עם מקסימום כסף, תוך בניית רמת שירות נדירה ביותר). מכיוון שכך, במידה והדבר ירקום עור וגידים נצטרך לגייס עובדים חדשים בארץ, כשהדגש יהיה בראש ובראשונה על גיוס מקרב חברי האתר, וגם על כך יש לתת את הדעת.
הדבר יכול לחולל מהפכה בשק ההון המקומי, משום ששיטת התגמול תהא שונה מכל מה שמוכר ואע"פ כן, המוצר יהיה המקצועי ביותר שניתן ובמחירי עלות.
הדגש הוא על בטחון – וכאן, אני מחזיר את הכדור אליכם. הקדישו מחשבה בטרם אתם מגיבים, משום שאמנם לא כספכם הוא זה שיושקע אך בהחלט הייתי שמח לאמינות ושקילת הדברים ברצינות הראויה.
אנצל את ההזדמנות גם לספר שמאחרי הקלעים המנהלים היקרים עושים ימים כלילות כדי לקדם פרוייקטים שונים לבקשתכם. לאחר בניית תכנת ה SMS, הפרויקטים הבאים הקרובים ביותר לביצוע הם הקמת מועדון חברים המאגד תחתיו שלל הנחות והטבות הרלוונטיות לשוק ההון ובכלל, כמו גם, לראשונה בישראל, קיום כנס ענק עם בכירי שוק ההון לחברי האתר בלבד (ככל הנראה בסביבות מרץ) . לנגד עיני המנהלים עומד הרצון להפוך את האתר לא רק למקצועי ביותר שניתן אלא גם לביתי ואוהד, ולכם תודתי על שיתוף הפעולה הפורה.
המשך יום טוב.
-
Re: החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....
תומך ברעיון. אני לא מהדברנים אבל כמי שעוקב אחרי פועלך בחודשים האחרונים גם ברמה המקצועית וגם בכלל אין לי בעיה לסכן סכום משמעותי ובכל מקרה ביטוחים זה משהו שאני צריך בין כה וכה.הייתי מרחיב את זה גם לנושאים של יעוץ פנסיוני בו אני לא מוצא אנשי מקצוע ואני יודע שקרנות גידור מתמחות היטב.תודה גם לכל המנהלים שמרגישים היטב את העבודה שלהם בכל פינה באתר.
-
-
שחקן יקר לנו מאד !!!!!!!!!! , תודה ,תודה, תודה ,תודה, ושוב תודה על כל טוב פועלך ומיטב מרצך הנשפכים עד בלי היכר בנו חברי האתר . כל יום אני נפעם מחדש כמה בן אדם יכול לתת ולתת ולתת ולתת ולתת ולתת ........ישר כח !! שתזכה לכל טוב שבעולם, ואם נוכל לעזור רק תבקש , אנו בדקת קריאה לכל בקשה ... !! .
-
שחקן, אני איתך!
אגב, על איזה סוג קרן מדובר?
גיא.
-
דוקא מעונינת יותר בנושא המס והביטוחים מאשר הקרן כי
לא בטוחה שאעמוד ברף המנימום.בכל מקרה יוזמה ברוכה ואין
ספק שיכולה לתרום המוווון.
-
יישר כח!
איתך לאורך כל הדרך!
יעקב
-
שחקן, קודם כל - תודה!
תודה לך ולכל העוסקים במלאכה. פשוט כיף להיות פה באתר ולראות את הנתינה ללא פשרות.
תודה!!!!
קצת יצאתי מבולבל מהפוסט ואני מודה שלא ירדתי לסוף הרעיון.
לא הבנתי מה הכוונה "הקמת זרוע פיננסית"
האם הכוונה לחברה שמתמחה בהחזרי מס וביטוחים?
האם הכוונה להקמת גרן גידור/נאמנות?
האם חברה הכוללת את כל הנ"ל?
מה הכוונה "אמנם לא כספכם הוא שיושקע" . לא כ"כ הבנתי.
אני חושב שהרמת גוף שייקל את עניין הביטוחים, החזרי מס, יהיה מעולה.
אני חייב להודות שבמידה וקרן נאמנות/גידור תיפתח, לא בטוח שהייתי משתתף.
אני רוצה לדעת לנהל את כספי שלי. וזו הסיבה שאני דבוק למסך לכל הגיג שיוצא מהפה שלך.
אני לומד לומד ולומד.
כמובן שאשמח לעזור בכל דרך שהיא, אני חושב שזו יוזמה סופר מבורכת.
כשאמרת שתצטרך עובדים, ישר נזכרתי בסיפור "The turtle way", לקחו 10 אנשים ותחת הדרכתו הצמודה של גאון פיננסי, הראה להם את הדרך לחירות פיננסית. אמנם זה היה בנושא מניות. אבל זה הזכיר לי את הסיפור.
שוב, אני חושב שזה אחלה רעיון, פשוט מוריד את הכובע בפניך ובפני כל העוסקים במלאכה!!
כל הכבוד.
-
אני תומך ברעיון ובמיוחד בנושא של שילוב חברים מהאתר במיזם.
אני חושב שיש פה מס' רב של חברים ברמה מאוד גבוהה שבהחלט יכולים לתרום. אני מאמין שיש חברים שירצו גם לעבוד במשרה מלאה בנושא.
עודד
-
שחקן איש אשכולות אתה. קראתי את הכתבה ניראה לי רציני ביותר לכן תומך ברעיון מחכה לפרטים מדוייקים . אני איתך באש ובמים כי משיכמך ומעלה אתה . כן יירבו כמוך
-
בוקר טוב
אין ספק, יש פה פוטנציאל למהפכה. תחזקנה ידיך בעזרתנו. הדרך היחידה להוכחת רצינות (מצידנו) היא הנכונות להשקיע. נשמע ממש מרתק. לך על זה ...
-
אני בעד .
אם זה יצא לדרך תגידו לאן לשלוח קורות חיים (אני יועץ השקעות + פנסיה)
-
אכן כדאי שחקן שתרחיב הרבה יותר על אותה זרוע פיננסית. מה דרוש ע"מ שתקום? כמות חברים מינימלית וסכום השקעה? מטרותיה? מדיניות השקעה? טווח זמן? ועוד.
לא יזיק גם להרחיב בנושא מועדון הצרכנות המדובר, שיפורים עתידיים באתר ואבני דרך.
כל היוזמות מבורכות, אבל לא הייתי רוצה לראותך משקיע סכומי כסף נכבדים על סמך מספר פוסטים של חברים. נדרש סקר רציני, אבל לפני שסקר כזה יתבצע, החברים חייבים לקבל מידע הרבה הרבה יותר מפורט
-
כל הרעיונות
באמת
טובים מאד.
אבל צריך לקבוע עדיפויות שבעזרתם ניתן יהיה למדוד את מידת המחויבות של החברים.
יש דברים שקודמים לקרן גידור, ויכולים להראות מה מידת המחויבות והרצינות שיש לחברים כאן, לפני שנכנסים להוצאות ומתחילים להקים אופרציות. כי נורא קל להגיד "אני בפנים". אבל אחר כך, כשצריך לתרגם את זה למעשים, זה יותר קשה.
ואני חושב שאפשר לרתום את הכוחות שיש כאן, כדי לעזור להרים פרוייקטים בכוחות משותפים. הנה סתם דוגמא:
מה דעתכם להרים חופשה באילת בקיץ? אם נבוא כקבוצה. אפשר להשיג מחירי ריצפה, וגם להכיר אחד את השני. זה משהו שאני מרים די בקלות.
אני בטוח שיש אנשים נוספים שיכולים לתרום ולהרים דברים. לא הכל צריך להתבצע על ידי שחקן ואנשיו.
-
בוקר טוב לשחקן, ולכל החברים
מזה זמן אני עוקב אחר השרשור/ ים הקשורים לאותה קרן גידור, וקיימת אצלי התחושה שאצל חלק מהמגיבים- אין ממש מושג במשמעותם המלאה של הדברים. אין הכוונה כמובן למושגים משפטיים או תפעוליים למיניהם, אלא למשמעות ההקמה והשותפות בקרן גידור. קל מאוד בהבל פה לומר "אני בעד" אולם ישנו מרחק רב מאוד בין ההכרזה הכללית הזו עד למקום בו צריך לפרוע את השטר = להשקיע סכום כסף גדול ולהתחייב לא להוציאו לאורך זמן או למעלה מכך- להיות שותף בעלויות התפעול והשיווק השוטפים/ ות
אני מבין היטב את החשש/ זהירות (מחק את המיותר) בהקמת גוף כזה הנסמך על תגובות אופטימיות בפוסט- מחד, לבין הסיכון הרב המונח על הכף- מנגד
עצתי היא - לא להכנס למקומות בהם אין יתרון יחסי לעוסקים בתורה. אין יתרון גדול לחברי האתר (וכנראה גם לא לשחקן) במתן החזרי מס, מכירת ביטוחים, גידול גינות וטיפוח עציצים.
כפי הנראה, היתרון היחסי הוא בניהול פיננסי של ניירות ערך ובזה יש להתמקד.
בהצלחה לכולם!
-
שלום לשחקן המעוף
הדבר בהחלט נראה לי והייתי שמח לקבל פרטים נוספים בבוא העת
עבודה פוריה ותודה על המאמץ
דוד
-
בוקר אור,
שחקן , אנחנו איתך באש ובמים,
רואים את ההשקעה , הרצון, האכפתיות והאחריות
והכי חשוב את התוצאות!
תודה והמשך שבוע מקסים!
-
אני מאמין שקרן ממוקדת תוכל לתרום הרבה מאד לחברי האתר. אבל זה יכול להתרומם רק לאחר סקר והתחייבות ראשונית של כל חבר שרוצה להצטרף.
-
זה נשמע מאד מעניין ואטרקטיבי!
לאור העובדות בשטח - סומך על שחקן ופעולו.
כמובן שהחלטה סופית נמצאת בפרטים הקטנים, הם תמיד משמעותיים.
-
וואו. כל הכבוד !
בתור איש תוכנה עצמאי אשמח לבצע פרוייקטים/מחקר/תוכנות עבור הקרן וכמובן להיות חבר בה !
דני
-
שלום שחקן,
ראשית זו הזדמנות להודות לך על כול פועלך.הרעיון מעניין ביותר,
אבקש פרטים נוספים,מוכן להרתם לטובת הפרויקט.
תודה על הקורס הטכני, מתחיל היום :P
-
רעיון מעולה - בעיקר נושא הפנסיה.
-
שלום שחקן
תבורך על כל מעשיך
אני בעד כל מה שהצעת.
לעניות דעתי קיימת היום אופוריה בשוק ההון בגלל העליות אולם יתכן ואופוריה זו תתפוגג בעת המימושים.
לכן בקשתי היא שיש לקחת את היוזמה שהצעת כעת ולעזור בהקמת גוף מקצועי שידע למקצע את ההשקעות שלנו, לפני שיתחילו המימושים ששם רוב הגולשים באתר אינם מנוסים ויכולים להפסיד חלק נכבד מכספם.
לתת לאותו גוף שיוקם את היכולת למקסם רווחים גם בעת ירידות בשוק.
בברכה
רוני ששון
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
כל הרעיונות
באמת
טובים מאד.
אבל צריך לקבוע עדיפויות שבעזרתם ניתן יהיה למדוד את מידת המחויבות של החברים.
יש דברים שקודמים לקרן גידור, ויכולים להראות מה מידת המחויבות והרצינות שיש לחברים כאן, לפני שנכנסים להוצאות ומתחילים להקים אופרציות. כי נורא קל להגיד "אני בפנים". אבל אחר כך, כשצריך לתרגם את זה למעשים, זה יותר קשה.
ואני חושב שאפשר לרתום את הכוחות שיש כאן, כדי לעזור להרים פרוייקטים בכוחות משותפים. הנה סתם דוגמא:
מה דעתכם להרים חופשה באילת בקיץ? אם נבוא כקבוצה. אפשר להשיג מחירי ריצפה, וגם להכיר אחד את השני. זה משהו שאני מרים די בקלות.
אני בטוח שיש אנשים נוספים שיכולים לתרום ולהרים דברים. לא הכל צריך להתבצע על ידי שחקן ואנשיו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
בוקר טוב לשחקן, ולכל החברים
מזה זמן אני עוקב אחר השרשור/ ים הקשורים לאותה קרן גידור, וקיימת אצלי התחושה שאצל חלק מהמגיבים- אין ממש מושג במשמעותם המלאה של הדברים. אין הכוונה כמובן למושגים משפטיים או תפעוליים למיניהם, אלא למשמעות ההקמה והשותפות בקרן גידור. קל מאוד בהבל פה לומר "אני בעד" אולם ישנו מרחק רב מאוד בין ההכרזה הכללית הזו עד למקום בו צריך לפרוע את השטר = להשקיע סכום כסף גדול ולהתחייב לא להוציאו לאורך זמן או למעלה מכך- להיות שותף בעלויות התפעול והשיווק השוטפים/ ות
אני מבין היטב את החשש/ זהירות (מחק את המיותר) בהקמת גוף כזה הנסמך על תגובות אופטימיות בפוסט- מחד, לבין הסיכון הרב המונח על הכף- מנגד
עצתי היא - לא להכנס למקומות בהם אין יתרון יחסי לעוסקים בתורה. אין יתרון גדול לחברי האתר (וכנראה גם לא לשחקן) במתן החזרי מס, מכירת ביטוחים, גידול גינות וטיפוח עציצים.
כפי הנראה, היתרון היחסי הוא בניהול פיננסי של ניירות ערך ובזה יש להתמקד.
בהצלחה לכולם!
מסכים עם שני החברים הנכבדים.
ברצוני להוסיף עוד שני נושאים:
1.נתחיל מזה שיש צורך להרים מפגש של חברי האתר (יש מלא משתמשים שנרשמו ולא נכנסים לאתר כלל)
2.אני חושב שיש צורך לראות את נחישות החברים למשל ע"י מתן עזרה לזולת באמצעות התרמה או חלוקת מזון לנזקקים (כל אחד לפי יכולתו) בתקופת החגים למשל בפסח (רחוק קצת אבל עדיין)
מילות לשחקן ולחברים -
כל הכבוד לכם על הרעיונות ועל הרצונות לעזור ולתרום.
שחקן אתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש (לטובה כמובן)
-
קודם כל ניתן להפוך חברים לא פעילים ל'חברים על תנאי' או משהו כזה, אם הם לא נכנסו לאתר X חודשים.
שנית, למה לחכות לפסח - פורים בפתח ונוכל לקיים גם מסיבת פורים עד-דלא-ידע (משלוח מנות) וגם מתנות לאביונים.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
קודם כל ניתן להפוך חברים לא פעילים ל'חברים על תנאי' או משהו כזה, אם הם לא נכנסו לאתר X חודשים.
שנית, למה לחכות לפסח - פורים בפתח ונוכל לקיים גם מסיבת פורים עד-דלא-ידע (משלוח מנות) וגם מתנות לאביונים.
מי שקרה את ההודעות שלי יודע כמה כסף הפסדתי .
אני לא מתנגד לקבל מתנות לאביונים.
רבותי לא להיות אכזרים!!!! האם לחכות עד פורים כדי לקבל את המתנות לאביונים ומה עד אז?? 8-) 8-) 8-)
-
שחקן שלום רב,
לדעתי אם תברר היטב תגלה שהדבר האופרטיבי שהכי בוער כאן באתר, ויהיה לו מענה פרקטי של 100% השתתפות, הוא קורס נגזרים למתקדמים באזור המרכז.
לגבי נושא זה אני משוכנע ב- 100% שאם תפתחו כזה קורס - כאשר הדגש יהיה על ניהול אסטרטגיות באופן מתקדם, תהיה הרשמה מלאה עד אפס מקום.
רוב הגולשים כאן כבר השקיעו הרבה כסף בתחום, הן בלימוד, הן בזמן רב ויקר, הן בהשקעות עצמן (כולל הפסדים), לכן קורס מתקדמים בעלות מסובסדת בטח שיהווה אלמנט חשוב נוסף כדי להעשיר את בסיס הידע ולהצדיק את ההשקעה עד כה.
חוץ מזה שכבר פורסם כאן באתר בעבר שיש כוונה לפתוח קורס כזה בשלהי דצמבר, ואנחנו כבר עמוק בתוך ינואר.
-
דמי כיס אשמח אם תהיה איתי בקשר לגבי הרעיון שלך
ניתן ואפשר להרים דבר כזה, בדיוק על זה אנחנו עובדים.
לגבי העניין של "מלא חברים נרשמו ולא נכנסים" יש כאן
טעות מיסודה, בכל יום יש בין 90-95 אחוז משתמשים שמבקרים
באתר במהלך 24 שעות בימממה כל אחד מתי שרואה לנחוץ וראוי.
לעדכנכם שמפעת "חוסר מקום" מי שלא פעיל שבועיים שלשה
מקבל הודעה לפני ניתוק. מדובר בכמויות זניחות לחלוטין
אבקש לדייק בעובדות ולא לשלוף מהשרוול.
בהצלחה לכולם :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
שחקן שלום רב,
לדעתי אם תברר היטב תגלה שהדבר האופרטיבי שהכי בוער כאן באתר, ויהיה לו מענה פרקטי של 100% השתתפות, הוא קורס נגזרים למתקדמים באזור המרכז.
לגבי נושא זה אני משוכנע ב- 100% שאם תפתחו כזה קורס - כאשר הדגש יהיה על ניהול אסטרטגיות באופן מתקדם, תהיה הרשמה מלאה עד אפס מקום.
רוב הגולשים כאן כבר השקיעו הרבה כסף בתחום, הן בלימוד, הן בזמן רב ויקר, הן בהשקעות עצמן (כולל הפסדים), לכן קורס מתקדמים בעלות מסובסדת בטח שיהווה אלמנט חשוב נוסף כדי להעשיר את בסיס הידע ולהצדיק את ההשקעה עד כה.
חוץ מזה שכבר פורסם כאן באתר בעבר שיש כוונה לפתוח קורס כזה בשלהי דצמבר, ואנחנו כבר עמוק בתוך ינואר.
אתה הגיוני ???!! כן!!!!
האם אתה חושב שיגלו לך שם את הסוד הגדול איך נהיים מיליונרים??
אחרי הקורס אל תשכח לדווח לנו אם אתה מרוויח יותר.
אולי תבין יותר מעניין אם תרויח יותר .
-
שלום לכולם
כדי לקדם את כל הרעיונות אני מציע לארגן ארוחת ערב מעולה לשם שינוי, במלון או מסעדה רצינית באזור תל אביב (למרות שאני ירושלמי), אולי באמצע פברואר כך שנוכל להעלות הצעות שונות, להצביע עליהן ולנתב את שחקן המעוף על רצוננו. כמובן אשמח אם הוא ישתתף אבל בנסיבותיו העלומות כנראה זה בלתי אפשרי. אולי ישלח נציג.
אני מציע באמצע פברואר, במסעדת סבסטיאן בהרצליה פיתוח. אוכל מעולה, מקום יפה
מישהו מצטרף לזה?
דוד אריאל
ירושלים
-
דוד אנחנו ובדים על משהו דומה קר שכולל אנש שוק ההון
שגם יהיה מפגש אופרטיבי. בינתיים אננו רק רצים לבדוק היענות
כי זה דורש משאבים גדולים ורומא לא נבנית ביום אחד.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
שלום לכולם
כדי לקדם את כל הרעיונות אני מציע לארגן ארוחת ערב מעולה לשם שינוי, במלון או מסעדה רצינית באזור תל אביב (למרות שאני ירושלמי), אולי באמצע פברואר כך שנוכל להעלות הצעות שונות, להצביע עליהן ולנתב את שחקן המעוף על רצוננו. כמובן אשמח אם הוא ישתתף אבל בנסיבותיו העלומות כנראה זה בלתי אפשרי. אולי ישלח נציג.
מישהו מצטרף לזה?
דוד אריאל
ירושלים
אני רוצה לגשת לביצוע הרעיונות ב"רצינות תהומית" :d .
א. היש מקום ל13500 משתמשים רשומים או לחלקם הגדול שודאי יבואו להשתתף בערב המיוחד הזה?
ב. איך יתנהל הדיון כל הנוכחים ידברו ביחד או כל אחד דקה אחת?
ג. מה העלות של המנה שם? וכמה אסט' נצטרך לעשות כדי לממן אותה?
-
למרות שגם אני ירושלמי (אנחנו הרוב ?) אני בעד - רק אל תשכח את עניין הכשרות (אני לא מכיר את המסעדה - מחוץ לירושלים זה חו'ל בשבילי).
-
שחקן יקר ומנהלי האתר היקרים
תודה רבה על פועלכם למעננו.
אתם
באמת
יוצרים פה משהו חדש שעוד לא ראינו ברשת ובתחום כדוגמתו.
המיזמים שהוצעו מעניינים אותי ואני בהחלט רוצה ומוכן להיות חלק מהם הן מהצד הפיננסי והן מהצד של זמני הפנוי.
אשמח לתת יד למיזמים אלו ואחרים בכל תחום ובפרט בתחום תוכנה וניהול מערכות מידע - תחום שבו אני מומחה.
שמח מאד על השיתוף המופלא
רוני
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
שלום לכולם
מישהו מצטרף לזה?
דוד אריאל
ירושלים
א. לא כשר שם.
ב. באים עם מסיכות? :d
-
אין ספק אני ארצה לקחת חלק בכל מפגש כזה!!!!
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
בוקר טוב.
בחודשים האחרונים מופנות אלינו בקשות רבות מטעם החברים, בכדי לנסות ולמקסם את יכולת הקולקטיב של האתר לתחומים שונים. לא פעם נשמעה כאן קריאה להקמת קרן גידור ו/או קרן נאמנות, מכרזי ביטוחים, ביצוע החזרי מס גורפים ועוד הצעות מגוונות החל בנדל"ן וכלה בייעוץ ארגוני. זאת ועוד, בעבר הלא רחוק נפתח כאן שרשור בנושא בו הבטחתי שאם יהא עניין, נשקול בחיוב את הנושאים המדוברים.
אנו מרגישים צורך לחזור לנושא זה פעם נוספת, לאחר שחלק מהפונים טענו כנגדנו כי אנו מתעלמים מהבקשות. הדבר רחוק מהאמת ושונה בתכלית: כיום , אני בעיקר מנסה לעמוד על עוצמת ורצינות העניין. הבקשות הן לגיטימיות לחלוטין אך הביצוע דורש הון רב, המסתכם בכמה מליוני ₪.
לקרן נאמנות יש תשקיף, נאמן, עמלות,... לקרן גידור – נאמן, עו"ד,רו"ח, וזה עוד לפני שדברנו על העובדה כי אני מחוייב להכניס לקופת הקרן עצמה לא מעט הון עצמי. ביטוחים, החזרי מס וכדומה דורשים עובדים, רכבים, דלק ועוד הוצאות המנפחות את התחשיב בצורה בעייתית.
יחד עם זאת, בעבר התחייבתי כי לאן שתחליטו לקחת את האתר – לשם נתקדם.
איני אומר שהדבר בלתי אפשרי אך זה דבר אחד לבקש, ודבר אחר לבצע. אני מוכן לממן את עלות ההקמה של גוף מעין זה אך ורק אם נחליט כגוף שאכן זהו הכיוון. אין לי כוונה להשקיע מליונים בהקמת זרוע פיננסית בארץ שתתגלה כרלוונטית לכמה עשרות בלבד.
החברה בבעלותי כיום עובדת מול האלפיון העליון בלבד, ומכירה את כל הפן המקצועי של הדברים על בוריו עם מתן מענה פיננסי ללקוחות אמידים במיוחד, אך אינה ערוכה לקלוט אלפי לקוחות נוספים (קרנות גידור מתמחות במינימום לקוחות עם מקסימום כסף, תוך בניית רמת שירות נדירה ביותר). מכיוון שכך, במידה והדבר ירקום עור וגידים נצטרך לגייס עובדים חדשים בארץ, כשהדגש יהיה בראש ובראשונה על גיוס מקרב חברי האתר, וגם על כך יש לתת את הדעת.
הדבר יכול לחולל מהפכה בשק ההון המקומי, משום ששיטת התגמול תהא שונה מכל מה שמוכר ואע"פ כן, המוצר יהיה המקצועי ביותר שניתן ובמחירי עלות.
הדגש הוא על בטחון – וכאן, אני מחזיר את הכדור אליכם. הקדישו מחשבה בטרם אתם מגיבים, משום שאמנם לא כספכם הוא זה שיושקע אך בהחלט הייתי שמח לאמינות ושקילת הדברים ברצינות הראויה.
אנצל את ההזדמנות גם לספר שמאחרי הקלעים המנהלים היקרים עושים ימים כלילות כדי לקדם פרוייקטים שונים לבקשתכם. לאחר בניית תכנת ה SMS, הפרויקטים הבאים הקרובים ביותר לביצוע הם הקמת מועדון חברים המאגד תחתיו שלל הנחות והטבות הרלוונטיות לשוק ההון ובכלל, כמו גם, לראשונה בישראל, קיום כנס ענק עם בכירי שוק ההון לחברי האתר בלבד (ככל הנראה בסביבות מרץ) . לנגד עיני המנהלים עומד הרצון להפוך את האתר לא רק למקצועי ביותר שניתן אלא גם לביתי ואוהד, ולכם תודתי על שיתוף הפעולה הפורה.
המשך יום טוב.
:)
-
שחקן יקר שלום
מצטרפת לדעת רוב החברים שהגיבו,יישר כח תבורך בכל פועלך.
מקווה שאעמוד ברף המינימום המתבקש .
אשמח לתרום במידה ויש צורך בתחום החשבונאי.
שיהיה לכולם בהצלחה.
-
שלום לכולם ולשחקן מעוף במיוחד
קראתי את הצעתך ואת תגובות החברים והתרשמתי מחברים רבים כי ענף הביטוח הפנסיוני מענין אותם מאוד
החלטתי (למרות עיסוקיי הרבים) למצוא זמן למען כל חברי האתר
לעשות שני דברים
האחד :אתם תארגנו מקום ואני אבוא לתת הרצאה מקיפה וללמד את כל החברים בנושא פנסיה וביטוח [b]בחינם[/b]
שנית: תפתחו באתר נושא ביטוח פנסיוני ושם אענה לחברים על ואמליץ
לחם מה כדאי ומה טוב(סוג המוצר-אופי המוצר-דמי ניהול ועוד)
אני יודע שזה יגזול מזמני הפנוי (המועט) אבל מבטיח לעשות מאמץ כמו שחקן מעוף המקדיש מזמנו למען אחרים
גילוי נאות:אני איטי במחשוב ואיני עובד בשבת
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי s1cah020
שלום לכולם ולשחקן מעוף במיוחד
קראתי את הצעתך ואת תגובות החברים והתרשמתי מחברים רבים כי ענף הביטוח הפנסיוני מענין אותם מאוד
החלטתי (למרות עיסוקיי הרבים) למצוא זמן למען כל חברי האתר
לעשות שני דברים
האחד :אתם תארגנו מקום ואני אבוא לתת הרצאה מקיפה וללמד את כל החברים בנושא פנסיה וביטוח [b]בחינם[/b]
שנית: תפתחו באתר נושא ביטוח פנסיוני ושם אענה לחברים על ואמליץ
לחם מה כדאי ומה טוב(סוג המוצר-אופי המוצר-דמי ניהול ועוד)
אני יודע שזה יגזול מזמני הפנוי (המועט) אבל מבטיח לעשות מאמץ כמו שחקן מעוף המקדיש מזמנו למען אחרים
גילוי נאות:אני איטי במחשוב ואיני עובד בשבת
חן חן לך ותודה רבה, רוח ההתנדבות כאן יוצא מגדר הרגיל
מה שמוכיח שהדרך היא הדרך, עזרה נתינה, ואהבת האדם
לקחתי לתשומת ליבי ומעריכה שנוכל להיעזר בך, איידע
אותך בהמשך.
בהצלחה!