צהריים טובים.
נא למכור את יחידת put 1050 שברשותנו, ולקנות (להתכסות) על 3 יחידות ה PUT 1030 אותן כתבנו.
במקומן, יש לכתוב, 4 יחידות put 1070 , ללא הגנה.
הדבר יבטח אותנו מפני הפסדים עד גבולות 1083-1084.
המשך יום טוב.
Printable View
צהריים טובים.
נא למכור את יחידת put 1050 שברשותנו, ולקנות (להתכסות) על 3 יחידות ה PUT 1030 אותן כתבנו.
המשך יום טוב.
שחקן אני מבקש בשמי כחדש פה וכנראה בשם כולם לכתוב בצורה ברורה איזה סטרייק תכתוב ואיזה תקנה לא ברור לי מה זה רגל CALL ורגל PUT
תודה מראש זה חשוב
קרליטו - אחד החברים באתר חותם:
אם אתה לא יודע לקרוא את זה, אל תקנה את זה.
במלים אחרות, וחלילה לא בהתנשאות אלא רק בדאגה, אם אתה לא מבין משמעות רגל למה אתה משקיע באופציות?!
כך או כך אציין מאוד ברור לטובת כולם.
שחקןבכמה לדעתך תיהיה הפקיעה ?
תודה מראש
אחרי שתיגמר הדרמה , אם אפשר בבקשה הסבר קצר על יחס שחיקה - סטיה , ואיך זה משפיע על קירוב ה PUT
תודה.
נראה לי שכרגע זה רגע ההשחלה הגדולה
C1100 נמכרים ב 350 ש"ח ליחידה
C1090 נמכרים ב 800 ש"ח למרות ששווים מקסימום 450
אם מישהו ביצע את התיקון, בבקשה תכתבו כאן את העלויות והבטחונות של התיקון
תודה!
:evil: :evil: :evil:
מה קרה לכותרת "תיקון לאסטרטגיה בשעה 16:20...."
פתאום ההודעה התחלפה ל- "צהרים טובים.."
התיקון לאסטרטגיה יצא ב- 16:28 - אי אפשר לעשות הרבה במצב כזה 2 דקות לפני פקיעה
היה פה קצת פיברוק משהו....
לא יפה !
יצא בול בזמן.
תאמין לי.
השחקן יצא עם ההודעה בול בזמן...
כתבתי מספר p1070 . עכשיו זה כבר לא רלוונטי מה גובה הביטחונות שהיה דרוש
עבר הזמן
יום טוב לכולם
דוד
התיקון הזה שוה בסך הכל 200 שקלציטוט:
פורסם במקור על ידי megiv
אני יודע שעבר הזמן.... בכל זאת אשמח אם תוכל לאמר כמה בטחונות היו דרושים לפני התיקון וכמה אחרי?ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
תודה
אביעד מה שיצא לי זה 43000 ביטחונות , לפני נדמה לי היה 13000
תודה דבי. :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי devy
אז אם יש לי בחשבון 25K לא הייתי יכול לבצע את התיקון בכל מקרה נכון?
צודקציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
התיקון יצא בול אבל בול בשעה 16:20
ציטוט:
פורסם במקור על ידי qjol
בכדי להקטין בטחונות האם היה אפשרי לרכוש 2 יחידות של P1060 .
זה היה מוריד את הבטחונות ל-25K~.
ועדיין האסטרטגיה הייתה נשארת באותם הגבולות.
אני צודק?
התיקון התפרסם בדיוק בזמן.......אני אישית העתקתי אותו לצאט איך שהוא יצא
סליחה, אבל זה לא רציני 10 דקות לפקיעה כשהאסטרטגיה בהפסד עמוק לצאת בתיקון כה מינורי, ואיפה בכלל השרשור הקודם על השיפוץ של לפני יומיים?! אנשים התריעו שם על הסכנה במעבר 1090 עוד לפני הפקיעה ולא זכינו להתייחסות כלשהי של שחקן! מדוע?!ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
בעיניי לקחת כזו אסטרטגיה לפקיעה זה פשוט הימור שעלול לעלות קרוב ל- 6000 שח אם לא יצליח בכוון עליות והפסד בלתי מוגבל כמעט במקרה של פקיעה חזקה למטה וחבל שכך, כי שחקן היה מקצועי מאוד ברוב הנחיותיו עד היום, מקווה לתגובה עניינית.
שיהיה בהצלחה לפוקעים בכל מקרה!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moti4196
זה השרשור מהצ'אט..... בהנחה שהשעון של הצ'אט מכוון (בדקתי, הוא מכוון :) ) העדכון יצא ב-16:23.
alexlevin2 יצא מהחדר
נחום 1 יצא מהחדר
chikko הצטרף לחדר
(16:23) אלטון בראון:וחביתוש אל תדאג לו הוא יצא מזה...
יעקובי יצא מהחדר
(16:23) NEO:ויש הודעה ?16:23
(16:23) חביתוש:ויש הודעה
SHAYSH הצטרף לחדר
(16:24) haiim:וצהריים טובים.
המשך יום טוב.
ראובן יצא מהחדר
theprttt הצטרף לחדר
(16:24) יעל10:וחמוד
היכן מתבצע הצ'אט ? באיזה עמוד של האתר ?
אגב אבי , השעון שראית בצ'אט הוא בדיוק השעון של האתר - והשעון של האתר מראה את השעון שיש לך בווינדוס , כך שכל אחד רואה שעה אחרת :) ( על פי מה שהמחשב שלו מכוון ).
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי doron820
לינק לצ'אט
chat2.php
אילן , תודה :)
לשואל לגבי הביטחונות, אני כתבתי 5 פוטים 1070, ממש אינני יודע כמה ביטחונות היו צריכים. כשניסיתי לכתוב את הששי הגיעה השעה 1630 והמסחר נפסק. אני מעריך שעבור כל כתיבה היו צריכים כ5500שח בערך
דוד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
לא הבנתי מיסטר דוד כתבת אותם עם עט ונייר שהיית צריך לכתוב אותם אחד אחד :d
כנראה שאינני יודע להסביר את עצמי כראוי כי אני מניח שכושר ההבנה שלך מעולה.
לכן אסביר בפירוט יתר
כתבתי ב16.26 3 פוטים , ב16.28 עוד שני פוטים, כשכתבי עוד 2 נוספים הסתיים המסחר וזה לא בוצע
ערב טוב
דוד
:d טוב... אם ככה, אז השעון שלי היה מכוון בכל מקרה....ציטוט:
פורסם במקור על ידי doron820
תודה :)
אני לא מצליח להבין את האנשים כאן.
איך עוד יש להם טענות לשחקן !הוא כתב במפורש לא לסחור בשבוע פקיעה אם אתם לא מנוסים מספיק !
מי שלא מסוגל לבצע תיקונים לבד בזמן קצר כאשר הדברים משתבשים עדיף שלא יסחור בשבוע פקיעה .ואם למרות זאת נכנסתם למסחר אז קחו אחראיות .
האנשים שלא בצעו את התיקון ונשארו עם האיסט מ 22.11.09 ,איזה מדד טוב עבורם ?
עד איזה מדד לא נפגעים ?
תודה.
YON
1020-1080 מרוויחים
1090 נפגעים קצת
1100 הלך הכסף
בהצלחה
אלו שלא בצעו את התיקון עדיין מרויחים בין 1020-1080 ?
אם כך אין מה לדאוג בכלל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אפריים11
אפריים, סליחה אבל התגובה שלך היא פשוט לא לעניין. אף אחד לא אמר לך לסחור בשבוע פקיעה (להיפך, ההמלצה הגורפת היא להתרחק בשבוע כזה),
ואם כבר בחרת לסחור - רצוי שתפעיל שיקול דעת. ההמלצות של שחקן הן המלצות, הוא _עדיין_ לא נביא ולא יכול להבטיח לך שקל אחד רווח. אנשים פה מרוויחים שבוע אחר שבוע במשך חודשים, אז צריך לקחת בחשבון שייתכנו (ובהכרח גם יהיו) מתישהו הפסדים!
והנקודה הכי חשובה - מה תעשה אם חלילה שחקן מנוע מלהכנס ולהגיב? (בשבוע פקיעה או אחר, זה לא רלוונטי)
האחריות מונחת על כל אחד מאיתנו להתמצא במה שאנחנו עושים ולא לבצע אסטרטגיות במתכונת של "נעשה ונשמע". ואם הדאגה של מי מאיתנו כל כך גדולה לגבי הפסדים, אנחנו יכולים לבצע תיקונים כראות עינינו, רק לא לבוא בטענות.
בשבוע פקיעה הכל הופך מסוכן ואלים יותר, ובמיוחד כשרואים שבכל יום שעובר, אנחנו מתרחקים מהפקיעה האופטימלית של 1050.
ניתן היה אתמול לראות איך השחקנים עוזבים את השוק, ומפסיקים לבלום אותו לפני הסגירה, והיה ברור כי בדקות האחרונות (!) בלבד הם יזרקו סחורה לשוק כדי להוריד שוב, כמה שאפשר לסגירה. לראייה, כרבע שעה בערך לפני הסגירה, המדד היה 1097, ובסיום צנח ל1090.
שחקן נתן את ההתראה בזמן האופטימלי מבחינת כולנו!
התגובה שלי לא מכוונת בהכרח אליך, אפריים, אלא לכולנו , האחריות היא אך ורק עלינו וחלילה מלבוא בטענות. אף אחד לא חייב למי מאיתנו שום דבר. בוא לא נשכח...
אם מישהו חושש מאסטרטגיה מוצעת (במיוחד בשבוע פקיעה) - הכי פשוט = לא לבצע!
מצטרף. השחקן אמר בפירוש שני דברים:
1. שבוע פקיעה הוא תמיד מסוכן. למתקשים בהבנה - יש סיכוי להפסיד הרבה כסף.
2. מי שלא מבין שלא ייכנס. למתקשים - מי שלא יודע לתקן בעצמו/לברוח בזמן שלא יכנס או שלא יתבכיין אח'כ.
גם אני אפסיד כסף בפקיעה גבוהה, אבל אני מאשים רק את עצמי - אף אחד לא חייב לי כלום, אני בנאדם מבוגר ואף אחד לא הכריח אותי לעשות שום דבר.
אומנם איני סוחר באופציות ולא מבין בזה הרבה עדיין
אך אני מאמין ששחקן מספיק שקול בדעתו ועושה מיליוני חישובים ושיקולים לפני שהוא מפרסם משהו
לציבור רחב שלנו הגולשים באתר שלו.
אתם תראו שהתוצאות יהיו פחות או יותר כמו חודש שעבר
שהאסטרטגיה המרכזית של החודש היא המובילה
בהצלחה לכל הפוקעים
תודה רבה על תזמון התיקון 8-) שחקן
אתה גדול
ngomer תודה על תגובתך, קח בחשבון שהתרעתי על 1090 עוד כשנסחרנו 20 נקודות פחות. הביקורת שלי על שחקן היא על שלא בא ואמר "סיגרו את האסטרטגיה, טעיתי", אלא ניסה לחפות על כך בתוספת תיקון מינורי שיכל להביא נזק אדיר בפקיעה סוערת, ולא הגיב לשאלות שנשאלו בשרשורי האסטרטגיה אף יומיים קודם לכן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ngomer
אני מסכים שכולנו בוגרים ואחראים לעצמנו, אך עדיין ישנם אנשים רבים שלא מבינים את המשמעות של כתיבת אופציות לעומק ועשויים להכנס להפסדי עתק בשל כך. שחקן יכול לתת כאן 10 פעמים מוצלחות (כפי שעשה!) אך פעם אחת כושלת עלולה לגרום לנזק עצום ולמחוק רווחים של חודשים שלמים. זה תחום מסוכן ונפיץ והייתי ממליץ לכל מי שבא לייעץ כאן לקחת זאת בחשבון.
סתם לדוגמא - חשב מה היה ההפסד של האסטרטגיה בפקיעה של 1040? טיפ - קרוב ל- 12 אלף שח!! ומה היתה התמורה של אותם 4 פוטים 1070 שנכתבו בחיפזון לקראת הסיום? כ- 350 שח... בעיני זו דוגמא לחוסר אחריות משווע.
לי זו היתה פקיעה רווחית, כי כאמור כיוונתי גבוה עוד משבוע שעבר. במקביל לפעולותיי בשוק אני עוקב אחר האסטרטגיות של שחקן ומודע לכך שיש לו אחוזי הצלחה גבוהים, אם כי שוב, בכתיבות ה-5% שאתה טועה בהם עלולים למחוק לך חשבון אם לא יותר מזה.
סוף שבוע נעים!
אפריים זה סתם קשקוש - היה מזל זה הכל.
אם אתמול היו הירידות של היום שוב אסטרטגיה היתה מניבה רווח והכל היה מושלם לפעמים זה הכל עניין של קצת מזל.מה זה קשור בכלל ללטעות אני לא מבין.