בוקר טוב.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
Printable View
בוקר טוב.
שרשור זה ירכז את הדיון באסטרטגיה, ואילו השרשור בראש הפורום
ירכז את התיקונים/מיקסומים והסגירה בלבד לשם נוחות.
הינכם מוזמנים לקחת חלק פעיל בדיון.
בהצלחה !
שלום לכולם,
מצורף גרף אסטרטגיה
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/30188
לפי זירוסאם:
בטחונות: 3915 ש"ח עלות: 2760- ש"ח רווח: יוצא ש 25% זה כ 290 ש"ח, כנראה הכיוון 500 ש"ח.
תודה לשחקן ובהצלחה לכולם
1. חישבתי לפי בטחונות של 3915 ש"ח, לכן יצא 290 ש"ח
2. מניסיון העבר, כאשר היעד היה פחות מ 500 ש"ח, שחקן שאף לסגור בלפחות 500 ש"ח.
שבוע טוב ובהצלחה
בוצע בהצלחה לכולנו
בוצע ביחי' אחת.
מחירים כמעט זהים.
לקח הרבה זמן כי רציתי את המחירים האלו, (לכשעצמו לא נראה לי שזה דבר נכון, וצריך כן לחתוך במהירות.)
מצו"ב
זירוסם
http://www.zerosum.co.il/Users/3662/...ons/Show/30214
בהצלחה לכולנו.
אלפרד:
סליחה על העקשנות, אבל מבחינתי זה סוג של "לא תעמוד על דם רעך".
שים לב בבקשה למה ששחקן כותב באופן קבוע בסוף כל אסטרטגיה ועוד מודגש בבולד: " כבכל חודש, יעד הרווח החודשי הינו 25%, ויש לסגור מייד עם ההגעה ליעד זה."
שחקן לא רק שלא אומר שיש איזושהי שאיפה להגיע ליעדים גבוהים יותר (כמו 40% במקרה של 500 ש"ח באסט') הזאת, אלא גם אומר לנו בלשון שאינה משתמעת לשתי פנים שכאשר מגיעים ל-25% צריך לסגור את האסט' באופן עצמאי, גם כאשר מסיבה כלשהי לא יצאה הודעת סגירה!!.
בהצלחה
מקבל את טענתך, אפילו אם זה נכון יש לזה יותר פוטנציאל לנזק מאשר תועלת.
החל מאסטרטגיה הבאה לא אציין זאת.
תודה ולילה טוב
שלום לכולם,
אני באופן אישי בצעתי את האסט' בסטרייק אחת גבוהה יותר ב C (כתוב 1200).
ע"פ חוקי המשחק, מדוע לא מבוצע תיקון להרחקת ה C?
כי שחקנים שורפים את הבנקים זה למה .......
כמה שאתה צודק, כל השוק אדום למעט לאומי,כיל, חברה,ונייס,גזית ומלאנוקס
הבנקים נשרפים בשל פוציזיות שנרכשו לפקיעת אוק'.
מה יקרה כשהנשק יתבזבז?
האם בכלל משתמשים בזה שחקנים בשלב ככ מוקדם של החודש?
חוקי התיקונים הינם קשיחים ללא שיקולים נוספים. האם לא נכון לעבוד איתם כמו רובוט ללא הוספת רגש?
אמיתי, ראשית נשק הבנקים עוד רחוק מלהתבזבז ואנו רק מתחילים את החודש.
בנוגע לעניין התיקון אסביר מה עמד לנגד עיניי בחמישי:
1. בראשון חוזרים לירידות - מובן וברור מדוע אין צורך לבצע תיקון.
2. בראשון חוזרים לדשדוש/עליות - כתיבת הפוט נחתכה ב 50% ולכן אנו נקדמה. המשמעות
היא שבפועל בתרחיש זה, אנו כבר מותחים גבול עליון מעלה בעוד 3-4 נקודות ולכן אני מתיחס
לגבול כאל 1220-1 ולא 1216-7.
בוקר טוב ותודה רבה
שאלה לא קשורה ישירות לאסטרטגיה,
ההפסד המכסימלי באסטרטגיה הוא 1300 ש"ח , אז למה הבטחונות 4000 ש"ח ( בתוכנה שלי TRADE1 היא 5100ש"ח )
מתאר לעצמי שבגלל שהנוסחה לחישוב היא יבשה לכל מיני תרחישים ולא מפעילה שיקול דעת .
כי זה כולל את התקבול המתקבל מהאסטרטגיה בסך של 2700~ ש"ח, כך שיחד עם ההפסד המקסימלי זה 4000~ ש"ח.
אצלך כנראה לוקחים עוד 30% מעבר לבטחונות רגילים, דבר שנהוג בדר"כ בבנקים.
הגענו ל 1223-4.
אני משער שהתשובה תהיה, שביום שלישי נקדם את ה P, ונוסיף את התקבול מהקידום לצד ה C.
שחקן שלום,
אשמח ללמוד ממך למה לא בוצע עדיין תיקון לאסטרטגיה, אנו כבר 7 נקודות מעל הגבול העליון. ברור לי שאת הפוטים לא קידמנו כי הם טרם נחתכו ב 50 אחוז אבל הקולים לא ברור לי למה לא נגענו בהם.
נשמח להבין את הסיבה לכך.
בתודה מראש.
ארנון.
שחקן: האם יתכן שניצחון לאובמה ייצור פרץ אופטימיות טפשי בוול סטריט ?
גולפמן – המתנתי עם התיקון מאחר והערכתי שצפוי תיקון קל במדד, וניתן להרשות זאת בחודש בו הפקיעה כה רחוקה. יחד עם זאת, שים לב כי אם היית מבצע תיקון עפ"י החוקים, הרי שהאסטרטגיה כבר היתה מצויה ברווח נאה, וכמובן שבדיעבד היה מיותר להמתין.
Me– קשה לי להאמין שבחודש כזה לא ניגע בקולים אם העליות תימשכנה.
לונג – עליות של 1-2% לכל היותר ולא מעבר. לא צופה שום מהלך הרלוטי לבחירות, ואזכיר כי בקדנציה הראשונה לאחר בחירת אובמה, שהיתה תקופה אופטימית להפליא, המדדים דוקא רשמו ירידות.
בוצע באותם מחירים.
http://www.zerosum.co.il/Users/3662/...ons/Show/30214
שחקן תודה רבה על ההסבר, נראה שכרגע המדד מסרב לרדת ויש שוב קונים למדד הבנקים שמושך למעלה. במידה והמדד ימשיך לטפס האם תמשיך לקדם את הפוטים או שתתחיל להזיז את הקולים למעלה?
היי לכם ,
לא בצעתי את התיקון כי ה SMS שקבלתי היה מיד אחרי SMS שהודיע למנויי PRO שעומד להיות תיקון .
חשבתי שהתיקון שייך לאסטרטגיית הפרו .
לא יודע מה לעשות - נראה לי אם מחר יורדים עוד קצת אני יכול לסגור .
לא הבנתי מה הבעיה (חוץ מזה שהתבלבלת ובעתיד תצטרך להיזהר) מצבך כעת יותר טוב.
יש לך אפשרות לסגור לפנינו ביעד הרווח או תוכל לבצע כעת את התיקון במחירים יותר טובים.
אגב מזה חששתי, חיכינו וחיכינו לתיקון במדד ובסוף בשיא הפסגה ביצענו תיקון באסרטגיה ואחרי זה השוק התהפך לנו. אבל אין מה לעשות, התבקש תיקון באסטרטגיה וביצענו.
בהצלחה ויום טוב
GALP,
ממש לא בטוח שכדאי לך "לבצע כעת את התיקון במחירים יותר טובים" - זה נכון רק אם השוק ירד מעט ויחזור לעליות עוד היום - בהחלט אפשרי .
לעומת זאת אם פותחים בירידות חדות אני לא הייתי מבצע את התיקון.
הסבר:
התיקון הוא בעלדלתא חיובית שגדולה מה-טטא. לכן לבצעו לתוך ירידות חדות אינו נכון, כך לפחות לדעתי
לשיקולך.
אם יהיו היום ירידות, בתכלס אין לו מה לשקול. כ 5-6 נקודות למטה מביאות אותו ליעד הרווח.
התייחסותי היתה במידה ולא מגיעים לשם, יש לו אפשרות לבחור. להמשיך כך או לתקן במחירים יותר טובים.
בהצלחה
ציפיתי שבירידה של 5-6 הרווח יגדל יותר ומשום מה כמעט ולא זזנו ברווח.
מישהו יודע למה?
אולי הגלום היה נמוך משמעותית מהמדד, מישהו יכול לומר מה הגלום שנסגר אתמול?
תודה
1210 נסגר אתמול גלום
האם לא כדאי לנצל את הירידה ולהרחיק את c 1190 ?
מי שלא ביצע את התיקון נראה לי שיש כבר 25% רווח
ששוני1,
לכל מי שלא ביצע את התיקון, יש רווח קטן אבל ממש לא 25% (פחות מ 10% ...כ 110 שקלים)
ירדן ישך טעות כנראה גם עכשיו אחרי הסגירה יש עדיין רווח מעל 20% כמובן למי שלא ביצע את התיקון
שחקן, תודה רבה על האסטרטגיה.
האם מתכנן אסטרטגיה נוספת החודש?