הוא רק יורד כל הזמן, וגם אם יעלה ב400 אחוז נהיה בהפסדים עליו, (הספליט הרי לא השפיע על כמה שהוא אמור להיות כלומר 8 ומשהו), והוא תמיד בכיוון של ירידה, כל השנים הוא הושק באזור מאה וזה כבר הספליט השני שלו, לא עדיף לקחת משהו שלא מופסד באופן וודאי??????
Printable View
הוא רק יורד כל הזמן, וגם אם יעלה ב400 אחוז נהיה בהפסדים עליו, (הספליט הרי לא השפיע על כמה שהוא אמור להיות כלומר 8 ומשהו), והוא תמיד בכיוון של ירידה, כל השנים הוא הושק באזור מאה וזה כבר הספליט השני שלו, לא עדיף לקחת משהו שלא מופסד באופן וודאי??????
בתור אחד שהחזיק בתעודה זו מספר פעמים אני יכול להגיד לך שאני הפסדתי בסביבות 15000 ולמדתי שרק אם נכנסת בתזמון הכי מושלם שיכול להיות אתה תרוויח שם השחיקה היא כל כך חזקה שפשוט תמכור ותיקח את הכסף שלך לא שווה להחזיק בה
שלום.
ממליץ לקרא התייחסויות קודמות בנושא VXX במשך יותר משנתיים. לא אחזור לכך אך פשוט אדגיש - התעודה נשחקת באופן יוצא מין הכלל בשל גלגול חוזים (עם אפקט קונטנגו) וכעקרון מה שהיה זה מה שיהיה - תמיד תרד עם קפיצות מדי פעם מעלה (עד שיום אחד יקרה אסון ואז מישהו ירוויח גם בתעודה הזו. אבל לוטו - יותר בטוח וסבירות הרבה הרבה יותר גדולה.)
מישהו כתב בזמנו : DON'T TRADE IT
דרך אגב מחיר המניה באתר הוא שגוי ומטע. ההפסד שם אמור להיות קרוב ל80-90% אך משום מה מופיע מספר קטן ו"עדין" ומוזר.
בזמנו הפנתי תשומת ליבו של שחקן לטעות זו (והוא ענה שהמחיר יתוקן אך המספר השגוי עדיין במקום).
לא ממליץ אבל לדעתי יש כלים אחרים סבירים להגנה ולא הכלי המטע וגורם להפסדים מתמידיים.
תעשו כפי שכל אחד חושב.
בברכה,
יגאל.
על איזה כלים היית ממליץ (או משהו אחר שמכיר כלים כאלו).
יש עוד כלים שעוקבים אחרי הויקס???
והם אמינים???????
ירוחם - זו תעודת הגנה, וכפי שאינך מתעצבן שאתה מאבד כל שנה X שקלים על מחיר
הביטוח כי לא גנבו לך את הרכב, כך אינך צריך להתיחס לשחיקה. התעודה מתיחסת למקרה
קיצון החל ממפולת בשווקים ועד בכלל, ולכן היא מצריכה אורך רוח קיצוני. במידה ואינך
מעוניין להיחשף לשחיקה יש מספק תעודות שורט על מדדים בארה"ב המהוות חלופה נוחה
ובטח אפ תשקול גם שימוש באופציות.
ירוחם - בפורום תעודות הסל אני מאפשר להתנייד בין תעודות לונג ושורט, לידיעתך.
לגבי המחיר של התעודה , יגאל צודק
המחיר של VXX בהתאמה לר-ספליט ב 31.01.2011 הוא 127$
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=VXX...d=p68139985518
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=VXX...d=p87434947017
והשאלה לשחקן ?
אם מחזיקים תעודה זו, בגלל השחיקה הכל כך גדולה שלה, אולי כדאי לבצע עליה cover call ?
אם כן ,אז איזה call כדאי למכור ולאיזה מועד פקיעה ?
תודה
דוד
זה כבר עניין שלך, על אופציה בכסף כשהפקיעה ב-17 בנובמבר ניתן לקבל פרמיה של כ-219% במושגים שנתיים. בפקיעה של 22 בדצמבר ניתן לקבל פרמיה של 81% במושגים שנתיים וכל השאר בטבלאות לשיקולך.
באתר בתיק מניות מופיע שה VXX נקנה ב 31.01.2011 שווה ערך ל 127$ והיום שווה בערך 35$ ... (% רווח שגוי באתר ... בגלל הר-ספליט ...כפי שציין eagle )
אין סיכוי לצאת ממנו ברווח גם אם ה VIX יעלה ל 30 ..... ה VXX לא יגיע ל 127
לכן מעניין לשמוע מה דעתו של שחקן
כיצד להתגבר על השחיקה ( אם רוצים להמשיך להחזיק את ה VXX )
בתור אחד שהחיזק בתעודה זו מספר פעמים ומכיר אותה מקרוב אין לך כמעט סיכווי להחזיר את הכסף אני הייתי מוכר ובורח השחיקה חזקה מדי
שחקן שלום.
יש סיבה שלא מעדכנים שער של VXX באתר בתיק המניות? ההפרש הוא "אסטרונומי"!
בברכה,
יגאל.
חידה:
אם משהו כל הזמן יורד - מה כדאי לעשות?
איזו שאלה? למצע!!!
:d
יום טוב
hey guys
תשובה לחידה
בודקים ומנתחים ו......................לא נכנסים .....
אגב יורד צריך לדעת לצאת בהפסד והיה ועשית הטעות וכבר אתה בפנים capish
בהצלחה
שאפו כמו תמיד ללימבו
R
אגב קיימת תעודה שהיא שילוב בין VIX ו-VXX ונקראת UVXY שנתנה הערב כ-4%. ותמחור אופציית הקול שלה עד ה-22 בדצמבר עומד על 195 דולר על כל 100 מניות שהן כ-16% רווח משער המניה. אך רמת הסיכון גבוה מאוד.
UVXY זה פשוט VXX כפול שניים.
הי LEMBO,
אל תהיה "תמים", ואיך רצית שהם ישלמו את הקנס הגדול הצפוי בפרשת הליבור ???
כמה פשוט.
בברכה,
אודי
היי לימבו
תודה
צודק 150% אבל אתה יודע יש אנשים שלא בודקים כלום.
ניזונים מטיפים ותו לא............
צריך כל דבר לבדוק והיטב גם אם הממליץ נראה לך מבין ברמה בינ"ל.
כל אחד טועה.
יום משגע
R
אל תהיו ילדים. ברקליס לוקח עמלה עפ"י תשקיף ופועל על פי תשקיף - בוודאי לא לוקח את הכסף שהנייר מאבד
אני עדיין לא קיבלתי את התשובה האינטליגנטית לחידה: אם נייר תמיד יורד - מה עושים?
טיבי tby
what a name
מה שלומך?
אני כבר עניתי.....באשר לציטוט שלך :
"אני עדיין לא קיבלתי את התשובה האינטליגנטית לחידה: אם נייר תמיד יורד - מה עושים?
אשיבך האינטליגנטית היא בעיני המביט LOL על משקל "היופי הוא בעיני המביט" ...............
ושוב מה עושים? לא עושים מלחתחילה ואם עשית צא אחרי שאתה מזהה ירידה ואל תחכה לירידה אדירה,
אבל צא כבר או מלחכתחילה שים stop loss או גם אחרי הפסדים אתה יכול למזעיר .....
הבנת טיבי ???אתה אחמד טיבי???LOL
יום נעים,
R
אנשים נשחטו כי הם טיפשים - מתעסקים בדברים שהם לא מבינים.
במקום להתנהג כמו עדר ולהאשים את ברקליס ברמאות, שיתכבדו וישקיעו בקריאה התשקיף. אני יודע שזה באנגלית ועם הרבה עמודים , ויש גם נוסחאות. מי שלא מסוגל לקרוא - אין לו מה להתעסק עם זה.
מי שלא קורא ומבין במה הוא משקיע - שיבוא בטענות לעצמו בלבד.
איך ברקליס יכול להיות נוכל ו/או רמאי אם פועל בדיוק עפ"י התשקיף?
אגב - VXX משקיע בנגזר בשלישית
וחוץ מזה - מה עושים אם משהו יורד כל הזמן? - תחשוב על זה.
למבו,
על זה נאמר, כל הפוסל במומו פוסל.
זה שאתה לא מאמין במשהו אז זה בוודאי לא קורה.....
אני מעיד על עצמי שקראתי את התשקיף בעיון ובעניין.
היחס שלך רק מחזק את שכתבתי קודם - אם הנוסחאות הם של אינשטיין, וצריך 15 רואי חשבון - מדוע בכלל להתעסק עם זה?
אני לא מצליח להבין אנשים שלוקחים כסף שלהם וזורקים על השקעות סתם כי "נראה" להם , למרות שזה "נוסחאות שצריך להיות איינשטיין להבין"
אם אשתמש במינוח שלך "זה הזוי לחלוטין".
אתה גם מנסה לתקן קצר חשמלי בארון החשמל אצלך בבית? וניתוח אתה הולך לעשות אצל מישהו שקיבל הכשרה בפורום באינטרנט?
ניהול השקעות זה מקצוע, לא תחביב. משהו שצריך להבין נוסחאות, אפילו די מסובכות, בוודאי אם עוסקים בצ'ופצ'יק האקזוטי שנקרא VXX ועוד כ 20 מוצרים מהתחום
אז כמו הרקדן שלא יודע לרקוד - הוא טוען - הבמה עקומה....
ואחרי כל התלונות - מה עושים שנייר כל הזמן יורד?
למבו,
זה ששחקן קנה VXX זה עדיין לא אומר שזה נכון לקנות את זה
אם יש משהו שהמשקיע הפשוט צריך להפנים מהמשבר של 2008 הוא שגם שחקנים בינלאומיים , שמעסיקים את החבר'ה הכי חכמים ומשכילים ובעלי יכולת, קשרים וכו' - גם הם נפלו עד כדי פשיטת רגל בגלל השקעות במוצרים פיננסים שהם לא הבינו. אחד הכללים של באפט - אני לא משקיע במה שאני לא מבין - ראוי לאימוץ ע"י כל משקיע.
זה ששחקן קנה VXX באיזה תיק ווירטואלי זה עדיין לא אומר שצרכים לרוץ ולחקות.
אני לא רק לא יודע להסביר את המשפט שלך, אני אפילו לא מבין אותו. מה הקשר בין רכישות אגח של הפד ל - ויקס? איך בכלל אפשר "מלאכותית" לדחוק את הויקס לאיזה שהוא כיוון?ציטוט:
עקב ההתערבות של הפד בעקומה של האגח לטווח בינוני וארוך(בדיוק קראתי שהפד קונה מעל 90 אחוז מהאגח שמשרד האוצר מדפיס)
אזיי הויקס מלאכותית נדחק למטה , והתעודות קונות את העקום חודש קדימה ,
אתה בכלל יודע מה זה VIX ? על מה הוא מבוסס? כיצד הוא מחושב? והשאלה הכי קשה - איפה קונים VIX?
למבו,
אני לא עונה בשאלה - אני שואל על מנת להבין -
כלומר אתה אומר שבפד יושבים אנשים שמחליטים לרכוש אגח בגלל שהחליטו להוריד הוויקס? אני פשוט לא מבין את הקשר -תואיל להסביר?ציטוט:
בגלל העיוותים באגח הארוכות , דבר שעוזר לויקס להיות נמוך במכוון , רואים זאת יפה בהשקות האחרונות של ההקלה הכמותית בארהב
למבו,
אתה חוזר על ההצהרה הזו כבר פעם שלישית - מה שאינני מבין שכיצד זה משפיע בעקיפין על הוויקס? - מה מנגנון השוק?ציטוט:
זה משפיע בעקיפין , לא במטרה מוצהרת של הפד , גם על הויקס.
לדעתי אין קשר, אבל אין לי בלעדיות על ידע, תמיד אשמח ללמוד דברים חדשים
אם גם אתה לא יודע להסביר את ההצהרה שלך , אז נעזוב את זה.
חברים
חבל על הזמן ועל הכסף. כדאי להתמקד בדברים יותר יעילים מאשר VXX.
הנייר במגמת ירידה מובהקת (כל חיי הנייר).
מי שבונה על כך שיתמזל לו להיכנס לתעודה זו לפני מפולת רצינית ולהרוויח במהלך זה - שיסכן את כספו וימשיך לנסות את מזלו כמו בקזינו. לדעתי בקזינו הסיכוי הוא הרבה יותר ריאלי. התוצאה היא ברורה כשמש.
מה שלא ברור לי למה באתר / בתיק הוירטואלי לא מתקנים טעות ומשאירים מחירה של התעודה השגוי.
הרי זה כבר עלה ושחקן אמר שיבדוק ויתקן. לו היה מתוקן כולם היו מבינים טוב יותר לאיזה אסון מביאה השקעה בוי.אקס.אקס. הרי הנייר (גם אם זה וירטואלי בתיק האתר) נמצא בהפסד קרוב ל-90%. בקיצור הלך כל הכסף. זה ביטוח יעיל? אז מה עושים כאשר נייר כל הזמן יורד? לדעתי האישית (כמובן זו לא המלצה) בורחים מייד ולא ממתינים למחר בתקווה שאולי מחר תהייה קריסה או יותר גרוע מזה בתקווה שמחר הנייר יעלה ב2 אחוז ואז יהיה יותר טוב לצאת. לדעתי צריך לשכוח מהנייר (לאחר שזורקים אותו) ולא מסתכלים יותר בכיוון זה. מה חסר בשוק?
בהצלחה לכולם.
ואני אסיים בשאלה: אז למה לא מתקנים מחירה השגוי בתיק האתר?
לכבוד שבת, ולאחר שרבים וטובים לא ענו על השאלה - מה עושים עם נייר שיורד כל הזמן - אתן את התשובה -
לא בורחים, לא ממצעים, לא בוכים , לא מכנים את המנפיק בשמות גנאי , פשוט מוכרים בחסר - אז גם "כל הזמן" מרוויחים.
מי שאין אפשרות למכור בחסר תעודות סל בארה"ב, ישמח לגלות של - VXX יש אח תאום , אבל הפוך - ש - VXX יורד הוא עולה - הוא נקרא XIV
הערת אזהרה: ה - VXX וה - XIV הם בעלי בטא גדול מאחד (מי שלא מבין מה זה - שלא ישקיע ) , זה פרקטית מוסיף מינוף לתיק .
לגבי VXX - יש וודאות שמחירו מתכנס ל - 0, (אלא אם תתחיל אינפלציה רצינית) - כך שהפוזיציה של שחקן תלך ותיקטן ולעולם לא תחזור לערכה המקורי - מי שמוכר בחסר, יכול למכור ולשכוח מזה לתקופה -אין ביטחון כי יהיה רווח מיידי (הרי כולים כאן קונים VXX כביטוח - מצפים שזה יעלה שהשוק ירד - וזה בהחלט מה שמתרחש) אבל בניגוד למניות ה - VIX שואף לחזור לממוצע ולכן כאשר עולה, הוא גם ירד - פשוט צריך להחזיק ואם רוצים למכור עוד אם הויקס עולה.
XIV, אמנם הפוך מ- VXX אך אין זה אומר שמתכנס לאינסוף..... כאשר החוזים הראשונים על הויקס עולים - הוא יורד - ולכן בתקופות של עליה חדה בתנודתיות השוק , XIV יורד והרבה - אם ירד 50% , לחזור לאן שהיה דורש עליה של 100% , והוא יכול לרדת בהרבה יותר מ - 50% - לכן זה לא כלי של קנה והחזק - זה דורש תשומת לב וניהול פוזיציה אינטיליגנטי
tby
מה שלומך?
איזה כיף חכיתי, חיכיתי ו.............בסוף ענית על שאלה שאתה שאלת.
החזקת אותי במתח כל כך הרבה זמן.....לא יפה ....
טוב זוהי התשובה שלך.............
ולמעלה למעלה היתה התשובה שלי
ועדיין מחזיקה בה ולא מקבלת את שלך מה לעשות?
תמכור אתה בחסר ......לא כל אדם מבין ומשתמש במכשיר הזה.
טוב שהמתח הופג .....LOL
אני בשלי ותודה רבה
שבת שלום
R