דחוף !
אני נתקל בתקלות כל השבוע האחרון !!!
האם גם אתם ?
מה עושים ???
Printable View
דחוף !
אני נתקל בתקלות כל השבוע האחרון !!!
האם גם אתם ?
מה עושים ???
אצלי עד כה אין שום תקלות עובד יפה וחלק.
עידן.
נתנאל
גם לי היו בעבר הרבה תקלות איתם והודעתי להם שאני יעזוב אותם , אז קיבלתי שידרוג ( שרתיים יותר מהירים).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי נתנאל דים
תעביר חשבון כי זה תמיד קורה להם
והם לא עונים לטלפונים.
לפי דעתי תעבור בית השקעות דבר שני מה העמלות שאתה משלם אולי אני יוכל לעזור לך ואני ממש לא עובד בבית השקעות פשוט אני כבר חוויתי את כל השטויות האלו ועברתי 3 בתי השקעות עד שהגעתי למקום שאני מרוצה
גם אצלי התוכנה פשוט הפסיקה לפעול בערך ב 15:30,
מעצבן!
אני עברתי דרך מכרז העמלות כאן באתר למגדל ודי מרוצה מהם.
נראה לי שיותר מדי אינטרסנטים מגיבים פה. טרייד 1 לא מושלמים אבל כמעט שלא נתקלתי בתקלות אצלם, אתמול היה מקרה חריג והם גם שלחו SMS, בכל מקרה בטלפון תמיד עונים לי מהר מאוד אז לא קרה שלא קיבלתי טיפול. הייתי בבית השקעות אחר לפניהם והייתי לפעמים מתייבש דקות ארוכות על הקו.
גם הכסף יושב בבנק איגוד לכל אלה שחוששים לשים את הכסף בבית השקעות (שזה שטויות אבל בשביל השקט הנפשי של אנשים מסוימים) וגם הפקידה בבנק יכולה לבצע פעולות.
אני לא אינטרסנט. אני לקוח.
כל פעם שטרייד1 מעדכנים גירסה, משהו נדפק.
הלוואי שיכולתי לחזור לגירסה שלהם מלפני שנה.
העידכון האחרון שהם עשו בשבוע שעבר, על הפנים.
לא ראיתי שום שיפור. רק דברים שהתקלקלו.
למשל, רוב הזמן הביטחונות הדרושים אצלי על 0. מדי פעם זה מהבהב את הסכום.
אי אפשר למיין את רשימת האופציות שיש לי.
בגירסה הקודמת, כאשר שמת הוראה על אופציה חדשה, היא התווספה לרשימה של האופציות שיש לי עם כמות 0, וזה היה מאד נוח. הורידו את זה.
הגרף של הגלום מצ'וקמק לגמרי. פעם הוא היה יפה.
בקיצור, רגרסיה רצינית בתוכנה. מצידי שיעיפו חזרה את הדברים החדשים שהם מנסים להכניס, ויתרכזו בתיקוני באגים.
וזה שהם עונים לטלפון, זהבאמת נחמד. אבל זה הסטנדרט. ככה צריך להיות.
אלמלא העניין שהכסף יושב בבנק, הייתי ממזמן עוזב אותם.
דמי כיס, לא אמרתי עליך שאתה אינטרסנט כי אתה עד עכשיו לא הגבת פה
מסכים איתך לגבי זה שהגרסאות האחרונות עשו יותר נזק מאשר תועלת , אצלי זה FEATURES אחרים שהיו שימושיים ונעלמו וכשהתקשרתי לשאול מה קרה אפילו לא ידעו על מה אני מדבר. זה מה שקורה כשהילדים שעונים לטלפונים משתנים שם כל הזמן וכל פעם אתה מקבל דור שלא ידע את פרעה.
אני הגבתי לגבי זה שהמערכת כמעט ולא מתנתקת לי והשרות הטלפוני שלהם מצוין שזה אכן הסטנדרט אבל המגיבים לפניך טענו אחרת. והחלופה שהיא אורדרנט גרועה בהרבה וזה יוצא לי אותו מחיר אז אני עדיין מעדיף את טרייד 1. בגדול הסטנדרטים של המסחר פה בארץ לסוחרים קטנים נמוך מאוד וחבל.
אמאלה! טרייד1 הוציאו גירסה חדשה.
ראיתי שתיקנו את המיון של ה"יתרות המקוונות".
לא תיקנו את ה"בטוחה הנדרשת", שממשיכה אצלי לעשות להבהב כל הזמן בין 0 לבין הסכום הנכון.
לא תיקנו את הגרפים המחרידים של הגלום.
סתם, אם רוצים לראות מה זה מתכנת בלאי, תסתכלו על ה"יתרות המקוונות". לפעמים המינוס נמצא בצד שמאל. לפעמים בימין. שיהיה מגוון...
לא יודע מה קילקלו....