הי.
המשחק מתחיל. לכל אחד מותר להמר הימור אחד בלבד. מספר מדוייק. לא תחום. ואם אפשר, אז גם הסבר למה.
אני מהמר על 1267, שזה עליה של 0.4% בפתיחה. קצת רוח גבית של ארה"ב.
Printable View
הי.
המשחק מתחיל. לכל אחד מותר להמר הימור אחד בלבד. מספר מדוייק. לא תחום. ואם אפשר, אז גם הסבר למה.
אני מהמר על 1267, שזה עליה של 0.4% בפתיחה. קצת רוח גבית של ארה"ב.
1250. קניתי כמה פרפרים, אולי יביאו קצת מזומנים
1272.
למה? כי זה אחלה מספר. וזהו.
1264.
זה מה שנגזר ממדד הג'ק בר ברגע זה.
1271.53
אל תגלו לאף אחד !
1271 - אין לי הסבר - הימור בלבד
היי,
1258.7 ניחוש.
בהצלחה למי שנכנס לפקיעה.
1264 עוד קצת רוח מוול סטריט ודי
1269
ניחוש 1260
1268.73 :d
1270.8 באחריות
1261 עגול :)
1269
הממוצע שלנו לשעה זו הוא: 1265.48, מבוסס על 14 ניחושים.
- גם אני כמו צ'יצ'ו, וגם אני רוצה 1250, כי אני קניתי P1260 במחיר 320 ש"ח, אבל וול סטריט הפכה שם פוזיציה :!: אז לא חבל על הכסף? :( תודהציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
A barrage of reports(Better than expected) ahead of the Thanksgiving holiday, brought a strong buying effort, that helped stocks recover from the prior session's drop
התלבטות קשה בין 1270.7 ל-1270.69.......
איך שלא יהיה - זה באחריות!
כיס - עזוב כבר את הממוצע, מה יש לך איתו?
הג'ק בר מצביע עכשיו עלציטוט:
פורסם במקור על ידי רואה ממטר
1268.98
אז זהו הניחוש המעודכן שלי.
(ד"כ - יש צורך לעדכן את הממוצע? :d )
אין כמו הממוצע, לאן נעלמו 2 מאיות? :!:
בוקר טוב, השאיפה לממוצע! הממוצע תמיד צודק!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מדד פקיעה
1,265.46
דמי כיס: להבא, תסגור את "המדגם" ביום ג' לאחר מסחר, ותפרסם הממוצע בחצות הלילה.
אולי זה יעזור ביום ד' לפני פקיעה. :d
וואו...
אפשר לנסות אסטרטגיה שבה כל אחד תורם חלק, מעניין אם זה יעבוד גם :)
דארi בראון מאנגליה הצליח לנחש את תוצאות הלוטו בשידור חי ע"י שיטה בה ישבו 40 איש וניחשו את תוצאות הלוטו במשך כמה שבועות והניחוש היה ממוצע הניחושים שלהם. זה עובד על פי העיקרון של דעת ההמון יודעת הכי טוב. אז שיטת הממוצע לא כל כך הזויה...
http://www.youtube.com/watch?v=lmxua_V1AcM
למה זה מפליא עניין דיוק הממוצע?
הממוצע הוא אומד חסר הטייה לתוחלת, או במילים אחרות, בממוצע הממוצע לא טועה. כמובן תחת תנאים אופטימאליים שספק אם מתקיימים, כמו למשל שגודל המדגם שואף לאינסוף ושהתצפיות הן בלתי תלויות לחלוטין. זוכרים משנה א'?
אגב, מפת הפוזיציות , זה בדיוק הממוצע של כלל הכתיבות בשוק, על כן במרבית הפעמים , הטווח הנתון במפת הכתיבות צודק.
המקרים בהם יש לממוצע טעות, ויש פריצה של הגבולות אז יהיו כל הסקוויזים למנהם, ואלו הארועים שיחרטו הכי הרבה בזיכרון של הכותב או "הזוכה", ולכן הם המקרים הנדרים יותר, דוגמת פקיעת ספטמבר!