שלום רב,
אני מניח שבטח מאוד לחוץ אצלך שחקן, אבל אם תהיה לך רק שנייה, לכתוב בגדול מה מצב השחקנים.
האם מגלגלים אותה פוזיציה לחודש הבא, האם נשארים לפקיעה והולכים להלחם שם, האם פשוט סוגרים בהפסד?
כל פיסת מידע תעזור מאוד!!!
תודה מאיר!
Printable View
שלום רב,
אני מניח שבטח מאוד לחוץ אצלך שחקן, אבל אם תהיה לך רק שנייה, לכתוב בגדול מה מצב השחקנים.
האם מגלגלים אותה פוזיציה לחודש הבא, האם נשארים לפקיעה והולכים להלחם שם, האם פשוט סוגרים בהפסד?
כל פיסת מידע תעזור מאוד!!!
תודה מאיר!
למה יעזור לך לדעת מה מצב השחקנים?
אם הם נכנסים לפקיעה, ינסו למשוך למטה, על מנת שתהיה פקיעה שלילית.
אם גלגלו פוזיציה, זה אומר שהכל אפשרי, ולהשאר לפקיעה יותר הימור.
נראה לי מאוד חשוב לפרטים כאלה, ולי נראה כאילו לא גלגלו פוזיציה, וגם נראה כאילו לא סגרו, אז מחפש לדעת מהבאמת קורה, אולי אני לא רואה את הדברים נכון...
מאיר
שני דברים:
1) קודם, כל, אין שום דרך מעשית לדעת מה עושים השחקנים.
2) ויותר חשוב, גם אם יודעים, אסור בשום פנים ואופן לסמוך על כך שהשחקנים יחלצו אותך ממצב כזה או אחר. הכח שלהם בשוק מוגבל מאד מאד (אם קיים בכלל). מול המוני בית ישראל, המסתערים על הבורסה (לכיוון כזה או אחר), אין להם שום אפשרות להגיב. אני מבטיח לך שרמת ה 1300 שיש כרגע, מאד מאד לא טובה ולא נוחה להרבה מאד כותבים. והנה אנחנו שם. ויכולה בשקט להיות פקיעה מחר גם ב 1315.
לכן, מציע לך לא לקחת סיכונים. עדיף לבלוע עכשיו צפרדע בגודל ידוע, מאשר להמר על בליעת היפופוטם מחר.
ואת זה אני אומר לך כמי שעדיין מנסה להחלץ מההיפופוטם של ספטמבר 2010.
אהבתיציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
רואה ממטר מה קורה גם כאן הקדמת אותי מה יהיה תשאיר משהו גם בשבילי :d :d :d
דמי כיס, אני רואה שיש לך בעיית אמון מאוד רצינית עם הכותבים!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
קצת אמונה בטוהר הכוונות שלהם, הם הרי רוצים לעזור רק לך לצלוח את המעוף בהצלחה. ראה כיצד הם עובדים קשה, מדד הבנקים יורד חצי אחוז.
וחוץ מזה איגוד הכותבים הבנלאומי גם הוא נחץ לעזרה חוזים יורדים.
אבל ברצינות, עדיף לסגור בטרם פקיעה ואם משאירים זה רק בגדר לוטו או כאשר אין "ברירה".
תכניס את זה טוב טוב לראש, אין להם רצון מעבר לרושש את כבשת הרש אך ורק זה, זה הרצון שלהם אל תשלה את עצמך שהם עובדים למישהו מעבר לרצון הטוב הזה שהוזכר ועל זה נאמר הוו זהירים ברשות שאין מקרבין לא לאדם אלא לצורך עצמן וכו'ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
שלום רב,
אני שמח על הדיון שנפתח, לא צפיתי את זהבאמת, אבל אשמח להגיב.
ראשית כל שחקני המעוף מול המון בית ישראלבאמת בטלים בשישים. אין להם כח מל כל השוק, וזה ברור לכולם.
אולם אל לך לבטל את פועלם ואת רצונותיהם, אין ספור פעמים חזינו במעלליהם וביכולותם לשלוט בדברים, גם אם בצורה קטנה, אבל עדיין חזקה. אי אפשר לבטל אותם, הם חלק נכבד משוק הנגזרים.
העובדה שהפקיעה יכולה להיות 15 נקודות למעלה או למטה, או אף יותר גם ברורה, השאלה האם ישנן כוחות שיפעלו לכיוון מסוים. פקיעת האופציות הינה תהליך מעניין ומרתק, אני מקווה שלמדת אותו קצת, ואני בטוח שאם תחקור בנושא תגלה הרבה דברים מעניינים שקצרה היריעה פה מלפרט.
מסכים איתך לגבי הצפרדע וההיפופוטם, אנלוגיה יפה ומשעשעת! וזה בדיוק מה שניסיתי להחליט, סיכון מול סיכוי, היפופוטם מול צפרדע.
ואבי נראה לי שסאן היה קצת ציני... אין ספק שכל אחד עושה לביתו.
תודה רבה לכולם!
לפי מה שאני ראיתי, כותבי האוכפים הרוויחו יפה מאוד החודש.
הם גילגלו לחודש הבא ל-1280 לפני יומיים ול-1290 ו-1300 אתמול -
כלומר באותו מדד בקירוב שהאוכפים נפתחו לפני חודש.