Re: שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות
חברים כתבתי לכם תגובה והיא יצאה בפורום בתור נושא חדש.
יכול להיות שבסוף החודש ישחק לכם המזל ותצאו בלי פגע מהשוקתות
ואת זה אני מאחל לכם. כי אני לא מאחל לאף אחד להיות כתוב על פוטים במפולת.
אם מפולת תגיע עכשיו (אף אחד לא יכול לצפות את זה)
אז ראינו שב2008 4 חודשים רצוץ ירדו 500 נקודות !!!
כלומר אני קורא אנשים פה שרוצים לגלגל פוטים ל1050 בכמות כפולה ?????
סליחה זו התאבדות.
ומה יהיה אם בספטמבר נהיה ב1050 ?
אתם צריכים להבין שכרגע האופציות לא מתומחרות נכון לתנודתיות
ובמעו"ף יש תקופות טובות לכתיבות של שוקתות
ויש זמנים שלא, ועכשיו זה הזמן שלא מתאים.
אין אבא לשוק כרגע השחקנים חוטפים מכות ובורחים מכתיבות
חברה
באמת
אני כותב מדאגה לכם.
מי שלא מאמין לי שיסתכל במצב התיק שלו ויראה אם כתיבת שוקתות זה דרך פעולה נכון
אני לא מקבל את האמירות של צריך להירגע. לדעתי צריך לפעול. קטונתי מלתת עצות אך אומר את מה שאני חושב. ואני יודע שאני כותב בשיא הלחץ ואלי אצא פטאתי.
צריך לנסות לנתח את המצב- האם זו פניקה או משהו אמיתי.
לדעתי זה אמיתי כי יש בעיית
אמת
בכלכלה מצד אחד ומצד שני ישנו הקושי לתת תמיכה מלאכותית לשווקים כפי שנעשה עד כה . הדברים כמובן יחריפו אם נתון התעסוקה יהיה רע.
אז אולי הירידות מוגזמות ואולי יהיה תיקון, אבל כנראה פריצה למעלה לא תהיה ולכן כדאי לדעתי להגדיל משמעותית את הסיכון בקולים ולגדר את הסיכון בפוטים למשהו ידוע ונסבל.
אני מעריך שהמדד גם אם יחצה את רמת 1100, לא יישאר מתחתיה אך גם לא יעבור את 1200.
זה משחק של סיכונים.
הכל יכול להיות אולם ללקיחת סיכון בקולים יש עדיפות בעיני שכן אם תהיה פריצה מעלה זה יכול להיות זמני , או מלווה בירידה בסטיה וגם תמיד אפשר לגלגל. לא הייתי מעז לגלגל בפוטים.
2 נקודות שצריך לקחת בחשבון: זה שבוע של תשעה באב , תאריך של צרות
מנגד- לאחר מכן יש ישיבה של הפד ואולי תצא משם בשורה ל- Q3.
בהמשך לדבריו השקולים של דוד אריאל (מירושלים :) ), אני רוצה לספר לכם שאני כבר כמה ימים יושב מול המסך, רואה את הנרות האדומים יוצאים כבר מגבולות הגרפים; קורה את הניתוחים הטכניים למיניהם המדברים על המשמעות האפוקליפטית של הירידה מתחת לממוצע הנע 200 ושאפילו הממוצע הנע 400 בדרך ללכת פייפן (על שבירת כל רמת תמיכה אפשרית אין בכלל מה לדבר); מחפש את ניסן שנעלם לנו (כנראה נסע לקנות זהב (מה שבטוח) ); קורא את ג'קי ברוך המשנן לנו שהחבר הטוב ביותר של המשקיע הוא הסטופלוס ואז מכין פקודות מכירה ופקודות פתיוחה של שורטים ווווווו..... כלום. אני לא מסוגל לתת אנטר.
אני לא מסוגל לבצע את המתבקש. פשוט לא מתחבר לפאניקה הזאת. אני נזכר בטיסה האחרונה שלי במטוס בואינג חדיש שכמוהו מיוצרים בהמוניהם מידי יום ביומו ומיועדים בעיקר למזרח הרחוק ולא מסוגל למכור את BA. קשה לי נפשית למכור את
כיל
ולא בגלל שאני מאוהב בפוספטים (איך הם נראים בכלל?) או בפוזיציה, אלא בגלל שרק אתמול חתמו (הם או המתחרים, לא זוכר, זה אותו דבר) על חוזים עם המזרח לתקופות ארוכות יחסית ובמחירים טובים. אני גם נזכר בביקור האחרון שלי בקניון מלחה של עזריאלי ובעובדה שיצאתי משם אחרי כמה דקות כי לא יכולתי יותר עם הצפיפות. לקינוח אני רוצה לספר לכם על חוויה הטראומטית שחוויתי אתמול אצל
רמי לוי
כאשר ברוב טפשוטי נכנסתי לאחד הסופרים שלו בשעות שלפני השקיעה בחודש הרמדאן (המבין יבין), ביום ה' (לפני שבת כמובן) וכאשר המוני ילדי ונערי ישראל בחופש (מזל שלקחתי משהו לקרוא בתור בקופה).
אני יודע שמחירי המניות אמורים לייצג את הצפוי בעתיד ולא את העבר (וכנראה שגם פחות את ההווה), אבל עד כדי כך הפער בין ההווה לבין מה שצפוי בעתיד?
זה משבר עד שמישהו יחליט להדפיס עוד כסף ...
השאלה מתי תפורסם ההחלטה - לפני או אחרי הפקיעה באוגוסט.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ronenamos
היי דויד די מעודד מה שאמרת
אולי תוכל לומר לי אני חשבתי גם על אפשרות לגלגל לספטמבר
אני כתבתי בהתחלה 1140 ו 1130 פוט מוגנים ב1120
כנראה שארד למטה ל1050 ואכפיל את הכמויות
בקולים כל הזמן מקרב ולוקח עוד תקבול
מנסיון שלך מה האפשרות הכי טובה שלי לצמצם
את ההפסד
שלום לך,
1. לפניי כבר צינו את מילת הקסם סטופלוס, זו לא מילה גסה, אני לא בטוח כמה תוכל להקטין את הנזק מדילוג אחורה של 1140 ל - 1050, הפער הוא די משמעותי. ואני מצטער שזו אמירה חסרת ערך כעת, אבל 1140 אינה עומדת בקריטריונים של שוקת רחוקה.
2. אני גם מסכים בנוגע לאמירה שמתנגדת להכפלת כמויות בתקופה כזו של חוסר וודאות, אני לא הכפלתי אלא בחרתי להרחיק בסטרייק את ההגנות, והאמת שאפילו כתבתי מעט פחות מרווחים, כך שבסה"כ לא הגדלתי את הבטחונות שלי בצד של הפוטים ועל כן למרות הגדלת הכתיבות בצד של הקולים הצטמצם לי פוטנציאל הרווח.
3. הייתי נמנע מכתיבות לחודש ספטמבר, אין לדעת לאן הירידות האלו יובילו, ובכל אופן זו היא אסטרטגיית תטא ועל כן יתכן שהדלתא וסטיית התקן יפגעו בך קודם לפני שהתטא תבוא לעזרתך.
ד.
קצת אוויר לנשימה.
נתוני התעסוקה חיוביים בהחלט, אולי מספיק כדי לחסוך (או יותר נכון להקטין) לנו את הקריסה פה בראשון.
שבת שלום.
ישמחו במלכותך שומרי שבת וקוראי עונג
עם מקדשי שביעי כולם ישבעו ויתענגו
שבת שלום ומבורך
אולי הנתוני האבטלה יתנו סיכוי לעליות שבהם תנסו לסגור את כל השוקתות, נתוני האבטלה לא יצילו את המדינות מקריסה, כל עלייה היום זה לצורך בריחה מהשוק.
אני לא אתפלא אם גם היום וול סטריט תתרסק
אהלן חברים,
רוצה רק להזכיר לכם שגם בשיא המפולת ב2008 היו נרות תוך יומיים של 3 אחוז למעלה.
גם אם המצב חרבנה וגם אם פניקה, יהיה תיקון לשבוע של מעל 10 אחוז למטה...
אני חושב שבתיזמון נכון אפשר להרוויח על תנודתיות, רק צריך לעבור למנטאליות של תנודתיות ולא עמידה במקום שהיתה לנו בערך שנה כאן.
זה אחד הימים שלאף אחד לא ברור מה הולך.
DJ זז מפלוס 1% למינוס 2% וחוזר חזרה.
פאניקה מעורבת עם מבוכה.