שאלה לחברים:
האם אתם נשארים (אלו מכם שמצויים במצב) ב C1200 עם הגנה 1220 לסופש או מזיזים היום?
הזזה ביום ראשון במקרה של עליות נוספות בסופש עלולה להיות יקרה למדי (או כמובן לא נדרשת במקרה של ירידות)?
(אני כתוב על 1210 הגנה 1230 ו1220 הגנה 1240)
Printable View
שאלה לחברים:
האם אתם נשארים (אלו מכם שמצויים במצב) ב C1200 עם הגנה 1220 לסופש או מזיזים היום?
הזזה ביום ראשון במקרה של עליות נוספות בסופש עלולה להיות יקרה למדי (או כמובן לא נדרשת במקרה של ירידות)?
(אני כתוב על 1210 הגנה 1230 ו1220 הגנה 1240)
אני כרגע עדיין לא מזיז.
ללא ספק, מצב לא נוח. כשפתחתי 1200 היה לי 80 נקודות רווח. 30 מהן הלכו. עדיין יש 50. אני חושב לסמן את נקודת ה 1160 כנקודת שבירה, להזזת ה 1200 ל 1210.
אמנם אי אפשר לתזמן את השוק, אבל עדיין, היה גל עליות לא קטן בכלל. באופן טבעי, ירידות צריכות להגיע מתישהו. אני חושב שאנחנו באיזה שיא נקודתי.
הקפיצות במדד היום אינן סקוויז. זה היה בכל הבורסות. יכול להיות (ספקולציה בלבד) שהגיעה איזו נקודת Stop-Loss עולמית של שורטיסיטם. מי יודע...
כרגע, אני ב 75% ביטחונות. עוצר המשך פתיחה היום. אולי אני עוד אצטרך את הביטחונות האלו להזזה עתידית.
בשביל הקטע, פתחתי היום שוקת צרה (יחידה אחת בלבד) - 1110-1170 מוגנת שני סטרייקים.
גם אם אתה רוצה הזיז אם וכאשר באיזור ה1160, אתה לא מפחד שביום ראשון נפתח מעל אם העליות הרצופות האלו ימשכו?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני קצת יותר פחדן, ב1160 כבר חושב להזיז את 1210 :oops: .
אולי כשנשמע ב15:30 את דרישות האבטלה בארהב החוזים יתנו לנו רעיון לגבי הכיוון של הסופש..
דמי כיס,
איפה אתה נמצא בפוטים? האם פתחת כבר?
מפוזרים לי פוטים חשופים החל מ 980 עד ל 1030.
בחודש שעבר היה מוקדם מידי להזיז,
לי לפחות.
שאלתי את שחקן ואמר לי כאשר היינו מס' ימים לפני הפקיעה לא להזיז בינתיים.
לי נראה מעט מוקדם להזיז את 1200
אני עוד לא פתחתי לצערי את הפוטים, כל הזמן מחכה לירידה שלא מגיעה.
האם לדעתכם צריך לפתוח למרות המיקום הגבוה יחסית לחודש של המעוף?.
אמנם יום המסחר לא נגמר, אבל אפשר לראות התמתנות בעליות.
מעניין לראות שהתיקון כרגע, מלווה במחזורים גדולים (יחסית). מה שאומר ש(אולי) צצו מוכרים שרוצים לממש רווחים.
כמו שזה נראה, לא ניתן לעשות שוקת רחבה מבלי להסתכל עקום באיזה שלב בחודש, על אחד הצדדים. זה חלק מהעניין. בסך הכל, המדד תמיד זז. ותמיד כשהוא זז, הוא מתקרב לאיזה צד ככה זה.
אחת המסקנות שלי מהחודש שעבר, זה לא טוב להמתין יותר מדי למגמה, על מנת לפתוח. בגלל זה כן פתחתי בפוטים, וזה המתיק קצת את הגלולה המרה מהקולים.
אני לא נגעתי בפוטים בינתיים.
לטעמי אין מספיק רווח מכתיבה מרוחקת דיה כדי שאפתח.
אני שוקל לקנות איזה פוט זול, באיזור ה1000 לפני הסופש, שיוכל לשמש כהגנה זולה במקרה של ירידות.
אני נמצא באותו מצב, עדיין לא פתחתי פוטים כלל, חיכיתי לירידות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
הירידות צריכות להגיע, אפילו אם זה יהיה סוג של תיקון לימים האחרונים, אבל בינתיים ממשיכים לפספס את הפוטים.
אני כנראה אכתוב הים קצת פוטים חשופים 1020 לא יותר מ 20-25% מהבטחונות.
אני מתכוון לעשות זאת אחרי 15:30 (פרסום דוח תעסוקה).